Nu cunoastem viitorul, visam prea multe,avem prea multe sperante, prea multa incredere,prea multe multe iluzi, amagiri toate astea duc la aste la profunde dezamagirii,rar fete sincere, serioase in ziua de azi, plin de tarfe, curve, ipocrite, ai grija in cine crezi de parca ai avea in cine sa crezi
Preferi prieteni sau fara prieteni?
Am prostul obieci de a ma indragosti de prietenele mele dupa un timp, asa ca evit prietenile de lunga durata sau dese cu sexul feminim,prieten esti doar tu insati,restul sunt doar pe interes,profitori care vor sa profite de tine atat, prieteni eu as scoate cuvantul din dex eu nu cred in asa ceva, exista doar persoane care se folosesc de tine atat, da omul e o fiinta sociala, dar crede doar in tine atat
Si... in ziua in care vei vrea sa iti intemeiezi o familie, in acel caz. ce vei face? Sotia ta iti va fi prieten sau doar o persoana care se va folosi de tine si viceversa? : ). Imi place cum gandesti, oricum, sa zicem ca am aceiasi gandire, doar cu mici dubii, in sensul ca inca mai cred, desi sunt constient ca e asa cum zici tu.
Trebuie sa apreciezi fetele si in functie de carcater nu doar ca aspect fizic,sa alegi atent o fata serioasa,sincera,conteaza si personalitatea,ce are aia in cap,ca daca alegi tarfe de tarfe vei avea parte mereu,trebuie sa fi sceptic mereu si sa nu visezi de la inceput la nunta, sa nu te grabesti, sa nu fi disperat si mai rece, indiferent, rece cu ea, ai grija de zona prieteniei
Sau cum poti iubi si ura o persoana simultan? O iubesc, dar ea e rece ca gheata, mi-a lasat o falsa impresie, m-a ranit enorm, nici macar nu ma baga in seama doar cand are toane si eu ii ofer ceva, e o femeie vrednica de dispret, si de apreciere. Deci cum pot simti asa violent doua sentimente contrari pentru o persoana?
Pentru ca creierul este pretentios si se indragosteste de fete care nu sunt de nasul lui. Ia indragosteste-te tu de cea mai urata fata din liceu si ai sa vezi ca nu te mai raneste ba chiar iti va lua viermele in cioc.
gargaritza întreabă:
User26 întreabă: