Mă, am o durere de cap îngrozitoare, n-am chef să-mi bat joc de tine,
spune-ne te rog că ai glumit.
Verișoara tot verișoară e și la al 100-lea grad.
Cum zice Hakuouki, altă fată de pe planentă n-ai găsit?
Indiferent ca e verisoara sau nu, o lasi balta. Cand sentimentele nu mai exista, nu are rost sa te chinui degeaba. Incepi sa te uiti dupa urmatoarea, dar vezi sa nu mai fie verisoara cu cele doua
Am uitat sa zic, verisoare de un grad mai, mai indepartat. aproape nimic
Rudenia este absolut irelevanta cat timp nu sunt surori. Problema este ca nu mai simte nimic pentru tine. Sentimentele pierdute nu se mai intorc. Degeaba intinzi de relatia asta. Crede-ma ca iti spun din experienta, am si patit si am si vazut destule.
După o singură dovadă, nu e suficient.
Fără să o sacîi, încearcă să ramîi in preajma ei cu tact și relaxat dacă se poate. Discută cu ea ca să vezi ce i-a plăcut la început, poate te inspiră la ceva.
Dacă creezi o obișnuință agreabilă (pentru asta nu trebuie să fii crispat ci să încerci să o faci să se simtă bine fără să îi pretinzi dovezi în loc) s-ar putea să ajute. Adică să se simtă bine în prezența ta, fără să ridici pretenții. Oamenii cu care te simți cu adevărat bine sînt rari și s-ar putea să realizeze și ea asta.
Dacă tot e să o lași baltă, mai fă o încercare. Nu ai motive să te grăbești. Nu lăsa botul jos prea repede că asta nu se premiază niciodată.
Frate cred ca ea e proasta pe ce de ce te-ai pune cu unu dacă nu îți place de el?