| Agapimu a întrebat:

De ce ne-ndragostim apoi nu mai iubim, Si spunem adio fara sa gandim?

7 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu e vorba de iubire adevărată, ci de pasiuni temporare. Care dispar la fel de repede cum vin.Se spune că dragostea adevărată o păstrezi alături de tine toată viaţa pentru că ai nevoie de ea...

| lolly a răspuns:

De la monotomie...devine o obisnuinta sa te vezi apoi te plictisesti. spui adio

| ALeXsSaY a răspuns:

[HiQ-Spunem adio :X] Pai de ce oare? pentru ca e usor sa crezi ca iubesti, e o iluzie de multe ori si crezi ca pers respectiva te va face cel mai fericit om. Dar dupa un timp incepi sa intri in rutina si sa te plictisesti de pers de langa tine, Spui adio fara sa te gandesti la cat sufera el/ea si cat rau ii faci pentru ca cel/cea de langa tine poate chiar te iubeste. Intr-o relatie, unul iubeste si unul este doar indragostit, de aceea unul din parteneri pleaca mai repede din acest joc happy am trecut prin asta.sad

| Piㄨㄨy a răspuns:

crying(((crying((crying((crying(( cel mai trist lucru din lume e sa iubesti si sa nu `ti fie impartasite sentimentelecrying((crying(crying(crying((crying((crying(crying(crying( [trec prin situatia asta si nu mi`e deloc usorsad]

| COOLboY a răspuns:

Vorba aceea: Omul nu e niciodata multumit. Noi, oameni de acum, ne plictisim repede. Nu mai gandim decat la examene si teste, atat. Este un mare pacat acest lucru. Uite o vorba inventata de mine: "Indrogostirea este prima treapta a iubirii/dragostei, de pe ea poti sa te dai cand vrei jos". Eu doresc tuturor oamenilor sa nu treaca prin asa ceva, sa gandeasca inainte sa faca, dar asta e lumea (si sunt trist cand o zic) si nu o putem schimba atat de usor. Asa gandesc (cel putin) eu. Poate ceilalti vor zice ca sunt prea sentimenal si ca nu sunt COOL. Dar asa m-am nascut, asa voi fi mereu.

| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

Pentru ca omul in sinea lui este un om curios, un om care vrea sa cunoasca necunoscutul. pentru inceputul relatiei tii se pare ceva interesant pentru ca inca nu iti cunosti partenera(ul) relatiei. cu timpul, ajungi sa o/il cunosti aproape in intregime, deci, nu mai e nimic nou de aflat in privinta partenerei(ului) tale de relatie, si aici, dupa cum spunea si lolly, intervine monotonia, obisnuinta, si vrei altceva nou, pentru a cunoaste din nou necunoscutul.

| TweetyBebe a răspuns:

Hmm chiar as vrea si eu sa stiu raspunsul la intrebarea asta happy