Pai parerile sunt impartite. Putini sunt baiaetii care se uita in interior mai intai. Trebuie sa aiba si ei "ceva cu care sa se dea grozavi" prietenilor probabil, sau poate asta ii satisface pe ei. Daca ai un fund mai bombat se uita la tine cu alti ochi. Asa sunt unii. Deci nu stiu dar nu cred ca procedeaza bine, parerea mea. Cum spui si tu, sentimentele sunt superficiale si nu prea inteleg de ce. Atunci ar trebui sa ne gandim ca poate nu mai ajungem sa ne casatorim din dragoste, doar din interes si apoi divortam cu totii, o data ce ne-am atins scopurile. Trist...
Buna. Sunt de acord ca superficialitatea este unul dintre motivele pentru care multe persoane care ar merita "osteneala", ca sa zic asa, sunt ignorate. Eu nu o sa neg acum ca prima impresie sau fizicul conteaza; doar ca un fizic placut nu e primordial, dupa parerea mea. De exemplu, eu am fost doi ani si jumatate cu un baiat despre care toata lumea zicea ca este urat pentru mine. Bineinteles ca ma deranjau rautatile spuse de "ignoranti", dar nu ii bagam in seama pentru ca il iubeam pe acel baiat. Acum am alta relatie, cu un baiat care m-a atras fizic inainte de toate; apoi am vazut ca e mai mult de atat. Dar eu personal nu sunt superficiala si consider ca oricine merita o sansa. Dar sunt si constienta ca daca nu esti atras/a de o anumita persoana, atunci e putin probabil ca relatia sa evolueze... Dar, parerea mea, in zilele noastre se acorda prea multa atentie aspectului exterior
Ai perfecta dreptate, rar(chiar FOARTE rar)vezi un baiat care sa iasa cu o fata grasunica, sau o fata sa iasa cu un baiat care cica nu se imbraca bine...mai mult nu pot sa spun pentru ca si eu merg pe acelasi principiu
Depinde pentru ce trebuie sa aleg.
Pentru o aventura as alege "micuta petarda sexi".
Ma tem insa ca fizicul ingenunchiaza in fata calitatilor adevarate cand vine vorba de o relatie serioasa (de durata) - pasiunea pentru fizic dispare rapid, in timp ce o persoana deosebita este mereu surprinzatoare.
Nu am negat niciodata asta si nici nu am sa o fac. daca te uiti la raspunsurile mele postate la intrebari de genul acesta o sa vezi ca si eu mereu am zis asta.
ambalajul face 80% din prima impresie.si cand zic ambalaj ma refer la haine, forme, par, machiaj.restul de 20 la suta il fac gesturile si atitudinea.
prima impresie conteaza enorm de mult si e foarte greu de schimbat. daca unui tip nu ii place cum arat degeaba o sa insist eu ca sunt frumoasa in interior deoarece imi va da un sut in fund si imi va zice pa. e ca si atunci cand mergi la magazin la cumparaturi. daca nu iti place cum e ambalat un produs nu il prea cumperi. daca te atrage si iti place ambalajul lui poate sa aiba inauntru si hartie igienica folosita ca vei cumpara acel produs cu cea mai mare placere fara sa iti pese ce contine.
mi se pare normal ca un baiat sa iti zica papa daca nu ii place cum areti.si tu faci la fel.nici tu nu te-ai combina cu cineva daca nu iti place cum arata acel cineva sau daca ar avea nu stiu ce defect vizibil si ti-ar fi rusine sa iesi pe strada cu el.
da...intr-o relatie conteaza si cum gandesti si cat de inteligenta esti, dar pana sa ai o relatie cu cineva trebuie sa fi placut de acel cineva.si eu cunosc multi baieti care au avut o relatie cu nu stiu ce papusica frumoasa, dar mai mult de o saptamana nu a durat relatia, deoarece fata nu stia sa lege 2 propozitii sau pur si simplu nu aveau despre ce vorbi.
e important sa ai grija de tine, e important sa ai grija ce pui pe tine, e important sa ai grija cum te comporti in momentul in care iesi pe strada.mereu zic ca asta tine de publicitatea pe care mi-o fac mie insami.mereu zic ca in momentul in care iesi e strada e ca si cum ti-ai face publicitate. daca nu iti place in primul rand tie ambalajul atunci clar nu le va placea nici celorlalti, deoarece nu ai atitudinea potrivita. daca esti tu multumita de acel ambalaj vor fi si ceilalti, macar 50% din cei pe langa care treci intr-o zi.
dar nu uita ca in momentul in care vine vorba de o relatie serioasa trebuie sa ai ce sa vorbesti cu partenerul, este esential ca partenerul sa stie sa lege 2 propozitii.intr-o relatie conteaza 30%cum arata partenerul si 70% ce scoate el pe gura, cum scoate pe gura ce scoate, cum se comporta, felul lui de a fi si caracterul.
Sse pune foarte mult pret pe parerea societatsii.
totsi zicem ca nu ne intereseaza ce se zice despre noi.
dar intr'un fel, numele ni'l face societatea.
putem noi sa fim perfecti, daca societatea nu ne percepe asa, ar fi f greu sa ajungem undeva.
asa e si cu viata de cuplu.intr'adevar, ai dreptate.sunt putsine persoane, nu numai baieti ci si fete, care pun mai mult pret pe frumusete.
eu una nu imi doresc un baiat superb, doar sa fie ingrijit si sa nu'mi fie rusine sa ies cu el in oras
atat
Ai foarte mare dreptate cu ultima parte, suntem superficiali si mai rar gasim dragostea adevarata. Insa sa stii ca nu doar frumusetea conteaza. Degeaba ai un corp frumos daca in interior esti in "stare de putrefactie". Nu doar baietii sunt superficiali. Si fetele, sa stii. Pe multe le intereseaza doar banii in contul baiatului si masina. Astfel profitam unii de altii. Lucrul noi este ca nu toata lumea e asa. Sunt si baieti care iubesc si care plang si care apreciaza mai mult decat un posterior bombat un suflet cald si curat, la fel cum sunt si fete care la randul lor se implica total in relatii si dau tot ce au mai bun, nu le intereseaza banii partenerului. Problema este insa ca tot mai putini sunt din acestia "buni" si tot mai multi uita de dragoste, iubire si se gandesc la sex. Suntem intr-o lume de superficiali in care cel mai important lucru este sa bei bine, te imbraci, sa faci sex si sa iti bati joc de cei care nu au ca tine. Intr-o lume care a uitat de respect si care judeca fara sa gandeasca. E trist. Eu inca sper sa gasesc acel baiat care sa ma iubeasca iar daca nu il voi gasi, crede-ma ca prefer sa raman ningura toata viata decat sa fiu tratata ca o carpa.
Nu am mintit niciodata in legatura cu lucrurile astea.si eu prefer sa vad realitatea. Dar nu sunt de acord cu ce ai zis la sfarsit ''dragostea. sunt superficiale.''.---> Sincer sa fiu nu am intalnit pana acum o fata cu sufletul asa deschis cum spui tu acolo, asta ar fi motivul pentru care privesc lucrurile asa cum sunt.Trebuie sa recunosti ca nimic nu mai este cum a fost chiar si oamenii.
Apai daca era asa acum beam un cocktail cu Furadan.
Lasand gluma desi un aspect fizic mai dubios termina cu usurinta psihicul uni om mai ales cand e respins fara numar, macar asa ai garantia ca scapi de superficiali si ramai cu cei de calitate. Uneori frumusetea are si ea un blestem ca t etrezesti ca toti se astepta sa zambesti frumos si sa te mariti rapid.
Exista si cazuri in care nu se tine seama de aspect, rare dar care fac sa mai ramana o dara de credinta in umanitate.
Nu stiu: eu macar asa am avut certitudinea ca nu ma ia nimeni pentru sex si atat
Sunt de acord cu tine.
Conteaza si imbracaminte si aspectul fizic pentru un baiat, dar conteaza si ce are in cap o fata.
Ca daca e frumoasa si proasta de pici, o inlatura.
As spune 50% aspectul fizic
50% personalitate
O parer foarte buna dar daca cunosti o persoana chiar cu aspectu mai uratel dar reusesti sa o cunosti cum trebuie nu cred ca aspectul e un impediment intr-o posibila relatie de cuplu
Dacă ar fi după tine, înseamnă că eu sigur n-o iubesc pe prietena mea, fratele meu pe nevasta lui, unul din prietenii apropiaţi pe prietena sa cu care e de 2 ani şi locuiesc împreună şi aşa mai departe.
Tu nu vezi realitatea ci vezi realitatea din cercurile sociale în care te învârţi şi realitatea în cazul oamenilor (de ceva mai slabă calitate) cu care iei tu contact!
Ah, că societatea este în general nesinceră şi superficială, asta ştim dar contează foarte mult între ce oameni umbli şi ce prieteni îţi alegi!
Fata ca fata, fizic ca fizic, dar ce faci cand te pomenesti cu o fata exceptionala pe exterior dar pe interior...
E sustin parerea mea si intai vorbesc cu o fata, o intreb diverse lucruri dupa care ne gandim la alte treburi.