anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nici o fata nu vrea sa vorbeasca cu mine desi sunt un tip placut fizic? Inceputul e foarte greu pentru mine si nu stiu ce sa fac, cu ce sa incep. Am 24 de ani si cu toate ca arat bine, ma consider si realizat, tot sunt virgin, nu stiu ce sa fac in privinta asta.

14 răspunsuri:
| Cheo0S a răspuns:

Te focusezi pe fetele gresite care nu te plac fie au prieteni.
Ai rabdare si expunete o sa vina la momentul potrivit.

| Silviu0792 a răspuns:

Depinde, poate ele nu te considera atractiv si de asta nu iti acorda nicio sansa, ce sa faci, pai mai nimic, doar nu vrei cativa ani pentru violat femei pe strada...e mai naspa sa ti-o traga intr-un kur vorba aia laughing) traim din pacate niste vremuri in care orice ARATANIE doreste un DORIAN POPA cu C Class la scara si nu inteleg de unde pretentiile astea >) e greu sa le intelegi

| alexalx1234 a răspuns (pentru Silviu0792):

Sunt chiar imposibil de inteles.

| Silviu0792 a răspuns (pentru alexalx1234):

Majoritatea nu vor o relatie de lunga durata si daca le faci curve se supara laughing) vor doar poola de bad boys la foc automat ....astea sunt situatiile... cum mi-a zis odata soramea vrei una ca mine tu ce ai sa dai la schimb laughing)) si intr-un fel avea dreptate

Și ea ce oferă înafară de vagin?

Auzi la ea "vrei una ca mine". Dar ce are ea așa special față de restul fetelor?

E mai normala la creier nu isi onduleaza formele pe tik tok laughing) are o facultate in conservator, logic ca nu isi permite ca orice rupt in cur sa ii faca curte... dar ea s-a referit la ce vrea o fata de la un baiat atitudine si multe abilitati pe care eu nu le am si cam asa e

Surprinzător. Astea din Constanța au doar bășini în cap. Zici că sunt clone.

Nu stiu bro sa nu se inteleaga ca imi ridic sora in slavi ( oricum am o relatie distanta cu ea ) dar isi vede de viata ei nu are mii de like-uri pe tik tok cum fac unele ai vazut si tu de 16-18 ani. postand in ipostaze indecente etc. dar ai observat si tu ca in ziua de azi si o fata vai de ea cu bacul luat tot viseaza la miliardari E GREU

Stiu ce zici, imi povesteai pe aici cum vara toate se duc pe SIX PACKS la plaje laughing) si te intrebam daca te inchideai in casarolling on the floor

Până și alea fără bac au pretenții. Ce să mai ceri?

Vrei parerea mea IN SPECIAL tipul asta de fete

| meli120 a răspuns:

Ai abordat persoanele gresite sau in modalitati gresite. Ai grija pe cine abordezi totusi ( sau pe cate ), femeile vorbesc intre ele si se duce vorba cand un barbat e disperat.
Chiar daca cauti, incearca sa le abordezi mai pe ocolite, iar nu pe mai multe deodata.
Si daca ar fi sa acordam sansa unor barbati care s-ar multumi cu aproape oricine, de obicei isi taie singur craca de sub picioare, incercand sa ascunda ca au abordat si alte femei in acelasi timp.

| meli120 a răspuns:

Nu exista reteta perfecta, depinde foarte mult de specificul fetelor pe care le abordezi. Daca iti e greu sa incepi, de preferat incearca sa interactionezi cu femei care vorbesc mult, totusi si in situatia asta iti trebuie un subiect comun de la care sa incepi.
Nu incepe cu replici/ texte preluate sau dulcegarii mai ales la inceput, e tendinta generala a majoritatii fetelor sa creada ca e bullshit.