Nu-i adevarat! Nu generaliza ca, nu toate fetele sunt atrase de cei cu muschi si rai, aia sunt preferatele pitipoancele si proastutelor, dar nu tuturor fetelor.
Din pacate, vad ca tu ai doar 1.70m adica esti foarte micut de statura pentru un baiat, ceea ce-ti reduce considerabil sansele ca o fata sa te vrea, mai ales daca este una de aproape aceeasi inaltime ca tine sau mai inalta.
Greutatea este un alt factor care indeparteaza fetele, pentru ca la 1.70m si 45 de kg esti teribil de slab (subponderal) si probabil pari foarte bolnav, daca nu cumva chiar esti.
Nu ti-ar strica sa faci investigatii medicale, pentru ca ar trebui sa ai cu 20kg mai mult, adica 65kg la inaltimea si varsta ta.
Nu par bolnav, asa imi este felul, mananc ca spartul dar nu ma ingras, practic ciclism nu de performanta?
Nu pari bolnav, dar nu esti nici foarte sanatos, atata vreme cat esti subponderal, adica cu mult sub limita normala a geruattii pentru varsta si inaltimea ta.
Poate ti se pare ca manaci mult, dar kilogramele pe care le ai, confirma ca nu manaci destul, chiar esti indeficit cu 20kg.
Mergi la medic si fa-ti analize medicale, pentru ca nu esti dpartede a avea o greutate normala, chair esti ingrijorator de slab, probabil subnutrit sau anorexic.
Sunt sanatos tun, am toate analizele la zi N am nimi, asa imi este felul
Este imposibil sa fii subponderal cu 20 kg si sa spui ca asa iti este felul... poate nu mananci sanatos si normal, pentru ca, esti cu mult sub greutatea normala.
O ti pe a ta. manac putin si des si ti am mai zis sunt sanatos tun. este normala greutatea 45 kg pentru un baiat de 16 ani mi se apare corect
Imi pare rau sa-ti spun, dar 45kg este o greutate corecta pentru un baiat de 10-11 ani, ori tu ai 16 ani si esti subdezvoltat.
Cel mai rau este ca nici macar nu esti constient ca esti subnutrit si nu arati a copil sanatos, fiind atat de slab.
Uite aici, un tabel cu greutatea (este al doilea tabel, in dreapta, cel cu beu si albastru):
https://a1.ro/......45106.html
Dupa cum vezi, la categoria barbati cu inaltimea de 1.70m scrie ca-i normal sa ai intre 61 si 67kg.
Si te mai miri de ce nu se uita nici o fata la tine... pai cum s-ar putea uita cineva, cand arati atat de bolnav, fiind extrem de slab.
Mergi la medic baiete, ca sa-ti faca analize medicale ca nu esti normal dezvoltat.
Am specificat ca inca nu sunt atat de dezvoltat. ma rog las o asa
Ce stoarfete sunteti femeile! Daca un barbat are 1.8m+ inseamna ca e mai breaz cu ceva? Il duce mintea mai mult? Poate sa fie mare si prost sau sa isi ia un pumn si sa pice direct in nas ( ironic cunosc un caz asemenator de baiat foarte inalt batut) na si voi vreti cat Muntele Athos! In ziua de azi poate doar 1% sunt fete cuminti si alea luate! Ca in rest cautati tupeu si fizic exceptional. Ca acum is fete care au 1.5m si vor barbati de 1.8m+ ca doar na si asa parca n-ar fi diferenta mare si la unu de 1.7m! Nu degeaba se iau barbatii de majoritatea femeilor inclusiv Buhnici ( ca puneti standarde enorme de parca ati fi Queen Elizabeth cand sunteti niste simple femei ca sa nu zic altceva)! Si in plus inaltimea n-are de a face cu inteligenta! Einstein si Stephen Hawking aveau 1.68-7m si uite ca sunt mai destepti decat noi toti de 1000x! Femeilor va adresez la 95% din voi sa va treziti candva la realitate si sa lasati standardele de Hollywood si arfele de Maldive! Doamne ajuta!
Vezi de ce esti singur si ***?
Din cauza mentalitatii asteia, de misogin!
Nu-i nimic, ca vei invatat tu de la viata cand vei primii destule suturi sub centura, sa vorbesti frumos si sa respecti femeia, daca vrei sa se indure vreuna si sa fie cu tine.
Nu sunt misogin din totdeauana, dar mi-a fost de ajuns la putini mei ani de viata sa dau verdict "femeii moderne"! Adica si tu daca ai fi fost un barbat imagineaza-ti una ca tine ( te dau exemplu ca tu ai zis asta) sa zica ca aia e esti prea mic la 1.65m si vei muri virgin sau o sa iti gasesti perechea cu eforturi mari! Unii barbati poate pentru asta sufera enorm si iar din cauza unor dive care mai mult de un metru si un pix nu depasesc ( unele)! Voi incepe sa respect femeia cand o sa mai reduca din standardele astea imense, atunci vom fi chit! Oricum exista si barbati care dau de fete cuminti ( habar n-am cum) si le inseala, se poarta urat, le bat etc... si aia sunt de condamnat intr-un fel! Dar statistic barbatii din ziua de azi is mult mai ok ca femeile! Daca eram cu atractia homosexuala ma dadeam direct pe barbati fiindca ei macar n-au "aerele" astea de generali si altfel te intelegi cu ei dar din pacate am nimerit prost sa ma nasc cu atractie heterosexuala! Acum sa pui pe una in pat, oleaca mai e nevoie de : masterat, doctorat, diploma de absolvirea Oxfordului, diploma de Harvard doar ca sa ft o simpla femeie ( fara sa jignesc pe unele)!
Acum sincer, daca eu am 1.74m si imi plac tocurile de 10cm cum crezi tu ca m-as uita la un baiat de 1.65?
Eu mi-am ales intotdeauna prieteni de peste 1.80 si uite ca m-am maritat cu unul de 1.95m, ca asa mi-a placut mie!
Tu trebuie sa lasi limba aia ascutita si jignitul, daca vrei sa agati fete!
Apoi, cu vorba frumoasa si politicoasa poti agata orice fata care-i sub 1.65m, ca sa nu fiti ridicoli daca ea este mai inalta si tu sa nu te simti inferior.
Sa nu o dau pe sentimentalisme ( desi asta-i adevarul) cand e vorba de iubire aia 20-30cm sunt irelevanti! La fel ca si varsta ( diferente de 15ani+)! Eu personal am un amic de 1.95-2m as spune ( ca e f inalt) si ne intelegem ok., iar eu fiindca tocmai azi m-am masurat am descult 1.81m! Da, nu-s cel mai mic dar acum sunt fete si de 1.85m si iar e o problema! Sunt 4cm iar daca isi mai pune tocuri si mai rau, dar ce inseamna? Sa nu mai iesim sau sa ne dam vreo sansa pentru cativa centimetri diferenta? E absurd si cretineste as spune! Aici nu e misoginism, e pura realitate! Daca ne iubim ce conteaza vreo 10cm+? Din nou barbatul ala scund poate sa faca foarte bine lupte si sa il bata pe unu inalt tare, iar penibil pentru cel inalt!
Asta-i misoginism, spus chiar de tine, ca prima fraza a discutiei:
"Ce stoarfete sunteti femeile!"
Jenant sa nu fii capabil sa vorbesti frumos despre femei, doar pentru ca nu etsi tu capabil sa agati... si da, asta te face misogin!
Acolo recunosc ca da, e misoginism si am si afirmat mai sus, dar vorbeam in context despre inaltime acolo! Poate ca am explodat de nervi ( si asa a fost) cand am scris prima fraza de sus! Fiindca ma enerveaza sa vad cerintele astea mai mult decat orice! Sper ca intr-o zi sa se iveasca si pentru mine o fata ca totusi uitandu-ma la recensamantul mondial ar trebui sa fie macar 3mld+ femei! Si da-o incolo daca din nicio incercare nu ma place nici una, asta i caz mondial! Poate sa nu ma placa o armata de fete dar totusi una trebuie sa fie care sa ma aprecieze si pe mine fiindca chiar daca sunt eu mai rau cu femeile asta-i din frustrarea mea dobandita pe parcurs!
Se va ivi atunci cand te vei calma si vei invatat sa zambesti unei fete, sa-i vorbesti frumos si respectuos... fiindca aceste lucrui simple impresioneaza fata. Ma refer la una "cuminte", nu la pitipoance de doi lei, care se hlizesc la orice cocalar care injura sau scoate numai vulgaritati pe gura.
Din pacate acum nu-mi mai pot sterge impresia proasta pentru caderea nervoasa din primul meu comentariu! Doar imi cer scuze daca am jignit tare femeile, iar daca ma iertati aici depinde de dvs ( nu vreau sa ma milogesc)! Da, pitipoancele nici nu le iau in calcul orice ar fi dar voi continua sa tot caut ca poate na voi da si de fata aleasa intr-o zi!
Poti re-edita orice raspuns/coment facut in primele 24 de ore daca mergi la sectiunea de "raspunsurile mele" din contul tau de user:
https://www.tpu.ro/utilizator/acgxqr/raspunsuri/
In orice caz, asculta un sfat de la o femeie matura: invata sa vorbesti frumos si respectuos cu fetele si femeile, fiindca intotdeauna vei avea avantaje pe care mitocanii si misoginii nu le vor avea niciodata.
Si nu dispera, ca exista fata si pentru tine, doar trebuie sa o cauti mai atent, fiindca sta pitita cu siguranta undeva.
Va multumesc de ajutor! Da, am sa incerc sa nu mai reactionez asa fiindca la primul meu comment de sus si eu ma simt rusinat! Oricum, multumesc tare mult de ajutor fiindca am nevoie de el
Cu placere!
Oricand happy sa te ajut cu sfaturi
Din ce ati spus desigur ca mi-am dat seama ca sunteti o femeie probabil, sper sa nu gresesc 50+! Si da, chiar va multumesc enorm daca doriti sa va mai scriu fiindca cu siguranta nu-mi strica mai ales ca prieteni sau alte persoane cu care sa vorbesc n-am! Ma descarc si eu pe tot felul de site-uri?! Dar da inc-odata va multumesc ca m-ati iertat si credeam tare ca nu o veti face! Asa reactionez eu des! Ma infuriez, dupa care regret ce am zis
Cand te infurizi ia o pauza de acteva minute si incearca sa te calmezi, mai ales in mediul online, unde nu stii niciodata cine este in spatele contului.
Da, suntem cativa useri aici, care avem peste 50 de ani si care incercam sa oferim sfaturi copiilor si tuturor care au nevoie de ajutor.
Dupa cum ai observat sunt multi copilasi pe forum care sunt needucati sau obraznici si sincera sa fiu cateodata sunt dura cue i, fiindca aceea nu vor invata niciodata sa respecte pe cineva si vor avea numai de suferit in viata.
Apoi, un copil cu educatie primita acasa, va realiza intotdeauna unde a gresit si va invata din greseli.
Atata vreme cat nu a murit nimeni din greselile noastre, toate, dar absolut toate se pot repara!
Hai, fugi la culcare ca tu maine ai scoala... iar la mine s-a facut de 9 dimineata si incep munca
Va multumesc mult! Tocmai acum ma pregatesc de somn! o zi frumoasa si usoara sa aveti!
Odihna placuta!
Ai timp sa iti faci o prietena. Trebuie doar sa ai mai multa incredere in tine si sa fii mai sociabil. Sa cauti fete asemanatoare tie
"Multi rad de mine ca o am mica, are 13-14 cm"
Zic asta pentru ca esti slab probabil, cu toate ca in realitate nu are nicio legatura. Ar trebui sa mergi la sala sa-ti cresti masa musculara. Iar daca esti timid sa nu te astepti vreodata sa te placa o fata. Ele nu dau doi bani pe supararile tale. Daca esti timid n-o sa te bage in seama si o sa te evite pentru ca nu vor sa aiba de-a face cu tine. Daca esti sociabil poate o sa doreasca sa te cunoasca pentru ca o sa pari o companie mai placuta si o sa fii mai atractiv. Eu in liceu am fost timid si ca drept consecinta pana si unele fete faceau misto de mine, ca sa nu mai zic ca aveam si am o față de copil care ma face sa par cu 5-6 ani mai tanar. Analizeaza-te si tu si vezi ce trebuie schimbat ca sa te faci mai placut celorlalti.
Nu s timid, ma bag ins eama cu toti si cu toti ma iau in gura. stau intr o comuna si fac lceu la oras si na m posibilitatea de transport sa raman la sala
dar muncesc acasa, in vara asta am crescut in masa musculara din cauza ca dezmembrez la amsini si muncesc prin curte
Poate si de asta nu te place nicio fata, ca te iei in gura cu toti in loc sa fii mai calm.
"in vara asta am crescut in masa musculara"
Nu stiu cum sa-ti zic dar la 16 ani si 45 kg nu prea ai masa musculara. Eu nici la 13 ani nu aveam 45 de kg si mereu am fost ectomorf, adica tipul somatic de om slab care pune masa foarte greu si are un metabolism rapid. Ar trebui sa muncesti asa pe acasa ani intregi ca sa obtii niste diferente remarcabile.
Esti inca tanar. Poate nu ai cautat unde trebuie, la 16 ani... trebuie sa ai alte preocupari. Invatatul, de ex.
Incearca sa fii multumit de tine, fa ce iti place, fa-ti un rost...si vor veni si femeile.