Obisnuiestete cu ideea ca daca esti timid/rusinos/fricos o sa mori de foame. Daca ai sa fi timid nici ca ai sa reusesti ceva. Ia-ti inima in dinti si vorbeste cu fata dar nu ii spune in fata "hai sa fim impreuna". O iei intr-un loc mai reteas sa nu va deranjeze toata lumea.Incerci sa faci putina atomosfera.Sa fi elegant, discret, amuzant.Mult succes
Pentru ca iti este frica de un eventual refuz si asta spune mult despre cat de mult te cunosti pe tine si despre increderea in tine. Fiecare refuz poate da nastere unui accept, fiecare infrangere poate da nastere unei victorii si fiecare sfarsit e un nou si frumos inceput. "Cu rusinea mori de foame" asa ca lasa rusinea si fa-o... Ce se poate intampla atat de rau?
Pentru ca nu simti indeajuns de mult ca o iubesti. Daca ai simti, i`ai spune. Sau poate ti`e frica de reactia ei, sau nu esti sigur ca ea te iubesti si nu stii cum va interpreta ce tu ii vei spune. Dar daca e fata inteligenta va stii sa aprecieze sentimentele pe care le ai fata de ea si nu va face misto de tine sau ceva de genul.
Daca ai o relatie frumoasa cu ea, nu inteleg de ce nu i`ai spune, daca asta simti. Eu spun mereu "te iubesc", pentru ca asta simti si pentru ca daca amani, s`ar putea sa fie prea tarziu(viata ne face destule surprize).
Pentru ca nu sti daca si ea simte la fel este greau sa iti spui sentimentele.
mi s-a intamplat si mie
eu zic ca ii spui sau sa incerti sa ii le arati
de ex: pune petale de trandafiri pe pat cu lumanari si sampanie
"
oricum i-ai spune vine din inima
Bafta
Ii spui acelei persoane ca o iubesti doar cand este asa, nu o minti
Nu ai cum sa n`ai curaj daca tu chiar o iubesti!
Nu folosi aceste doua cuvinte frumoase doar asa. `ntelegi?
Spune`le cand crezi ca e momentu` potrivit, cand chiar iubesti acea persoana!
Cel mai intalnit motiv pe care il intalnesc cei care vor sa faca declaratii de dragoste este ca nu are "sange in instalatie". Daca vrei sa i zici tot ce ai pe suflet, atunci iei o gura de tarie si ii spui ca doar nu ti-a da in cap.
In acest raspuns iti voi raspunde strict la intrebarea pusa: strict la cum sa ai curaj sa ii spui ca o iubesti, asta nu inseamna ca iti va da si un raspuns pozitiv (daca vrei o relatie cu ea, trebuie mai mult de "te iubesc... vrei sa fi cu mine")
In fine, revenind la intrebarea ta: ai 2 moduri: modul direct ( pe care il va aprecia) si modul indirect (posibil ca da, posibil ca nu sa fie apreciat)
Modul direct: te duci frumos la ea, ai grija sa nu fie cu vreo prietena de ai ei, conversezi cat poti de mult daca poti doar 1 minut, aia e... e bun si ala decat deloc; si la final cand vezi ca nu mai ai ce discuta si vrei sa pleci de langa ea, ii zici: "vreau sa iti spun ceva; nu astept vreun raspuns din partea ta, e o constatare de-a mea, referitoare la tine (deja ii starnesti interesul care imi creeaza presiune si simt ca nu mai suport sa tin in minte." Apoi astepti neaparat sa te intrebe despre ce e vorba ( o sa o faca sigur). Iar tu, cu o voce calda, armonioasa si cu un zambet restrans ii vei spune : te iubesc!
Modul indirect (modul apreciat mai putin): ar fi mai multe metode Mie imi vine in cap, acum:
1) pe mess, intrii pe ea, scrii in casuta de dialog "te iubesc", iar apoi astepti 1-2 minute pana astepti sa ai suficient curaj sa faci un gest de o jumatate de secunda: apesi Enter. Si gata, ce va urma, vine de la sine.
2. Scri un mesaj in telefon (cu "te iubesc". bla-bla-bla) nu il trimiti pentru ca nu o sa ai curajul, il salvezi in ciorne/schite.
Apoi, din nou o sa ai nevoie de curaj pentru o perioada de 1 secunda, in care ii imanezi telefonul unui prieten care sa trimita mesajul.
Ar mai fi o metoda: iti rogi un prieten sa ii spuna ei ca o iubesti
Repet, astea sunt metode ca sa ii zici ca o iubesti...insa succes ( sa primesti acelasi raspuns inapoi), de obicei spre zero.
Bafta!
Contrar a ce spune "xibalba", o iubesti foarte mult, iar asta te face sa ai un comportament inferior in fata ei si de aici si timiditatea de a spune te iubesc.
Raspunsul la intrebarea ta, ar fi ceea ce ar urma dupa acel te iubesc. Intr-adevar lucrurile se vor schimba intre voi in cazul unui refuz, insa se pot schimba in mai bine sau in mai rau, iar asta va depinde numai de tine: daca ti capul sus, o sa fie foarte bine; daca il bagi in pamant, atunci o sa va cam evitati, pe unde va intalniti!
Un sfat din partea mea: arata ca esti barbat si spune-i. Chiar si in cazul refuzului din partea ei, vei simti o mare usurare.
Deeasemenea, nu mi se pare o idee buna ceea ce zice Slavic.
Pentru o fata, un sarut trebuie sa beneficieze de conditii specifice ( o oarecare intimitate, situatie, etc)
Bafta!
Am trecut prin asa ceva sincer trebuie doar sa iti invingi frica.
Te duci la ea si i zici te iubesc sau imi Placi.
Poate ea asta si asteapta ca sa-i zici apoi sarut-o in fata tuturor fale in ciuda sincer o sa mearga =)
Fetele isi dau seama repede daca tie iti place de ea din toate prietenele pe care le-am avut toate din 1 zi siau dat seama ca le plac.
Bafta
Te gandesti la ce s-ar putea intampla daca ea nu ar avea acelasi sentiment fata de tine ...asta patesc multi adolescenti...
Mda buna intrebare. Sincer si eu sunt la fel nu pot sa-i spun la o fata ca o iubesc sunt uneori timid alteori sunt in stare sa... Intelegi ce vreau sa spun
. As vrea sa ma placa si ea dar nu am norocul
mai bine i-ai spune ca o iubesti in ainte de a faceo altcineva sau pune sa o intrebe altcineva
mult noroc
.
Da nici eu nu am dar asta e trebuie sai zicem nu? succes si cu indrazneala pa sallut
TudorGamer întreabă:
HwsKi întreabă:
Twrong întreabă: