E mai bine decat sa ai,, acele fete dragute" de obicei acestea sunt niste pitipoance care stau cu distrusi pentru ca sunt smecheri si au acelasi gusturi mai ales in materia de muzica.
Trebuie sa gasesti fata potrivita care sa fie ca tine, sunt sigura ca nu vrei o pitipoanca. Bafta!
Pentru ca o fata se indragosteste de un baiat.pur si simplu. Poate sa fie cel mai fraier din clasa, sau cel mai frumos din liceu, daca ea in momentu` ala simte o atractie pentru el.e de neexplicat.Nu pot sa-ti dau o explicatie la intrebarea ta.Pur si simplu au mai mult noroc.Sau poate ca si pe tine te plac destule fete carora le este rusine sa-ti spuna. Uite`te mai bine`n juru` tau. Bafta
Dacă ești de treabă, automat intri în zona de "amic". Asta înseamnă fără sex, ever.
Toti vrem sa le-o "dedicam" femeilor (romantic sau animalic)! Bai, trebuie sa stii ce vrei. Probabil ca tu stii ce vrei de la viitoarea partenera de viata, iar asta inseamna ca nu doresti vreo pitipoanca. Amice, nu-ti mai face griji! Ce-i al tau este pus la pastrare S-a umplut lumea asta de "femei surogat".
Fii tu insuti mereu, si ai sa vezi ca viata nu-ti va insela asteptarile!
P.P. Daca aflu ca te-ai combinat cu una care si-a bagat azot in bot si asteapta sa-ti vada cardul, te bat de-ti ceri pensie pe caz de boala grava!
Glumesc... si nu prea.
Buna,probabil nu ai intalnit inca persoana potrivita dar asta nu ar trebui sa te intristeze.Iesi si distreaza-te,traieste-ti viata la maxim si nu se stie de unde sare iepurele... poate ca fata potrivita e mai aproape decat crezi,trebuie doar sa fi mai atent,sa iesi in diferte locuri,la distractie si sa cunosti fete,astfel nu se stie niciodata cum poti da peste o fata care sa iti placa si sa o placi.
Nu esti singurul in situatia asta si poate fetele dragute care sunt cu baieti urati,prosti,cum zici tu,poate sunt cu ei pentru ca inimii nu ii poti porunci,adica cand te indragostesti,iubesti pur si simplu,fara sa tii cont de diferite aspecte.
Multe fete prefera genul de baiat de cartier,ma vagabontel,fie ca se indragostesc si atunci nu au ce face, fie ca li se pare ca oauuu ce fain e sa fi cu unul asa tare.Dar apoi ele ajung sa se dea cu capul de pereti cand primeste jigniri, batai si ignoranta.Bine,ca nu toate fetele sunt la fel asa cum nici baietii nu sunt la fel,fiecare e diferit,depinde si de norocul care il ai,de circumstante,daca stai de exemplu inchis in casa,nu te astepta sa bata la usa o fata si sa se bage cu tine.
Te sfatuiesc sa ai incredere in tine, sa gandesti pozitiv, sa iesi cu prieteni de-ai tai in diferte locatii si cand se vor ivi ocazii nu le rata.
Bafta.
La cat de mandru esti cred si eu ca nu iti ajunge niciuna pana la varful nasului.
Saptamanile trecute te laudai ca ai dezvirginat o amica. Daca era asa, insemna ca toate fufele fac coada la tine, dar acum exprimi contrariul.
Eu cred ca ai o parere prea buna despre tine si increderea asta prosteasca (mandrie fada) nu lasa pe cei din jur sa se apropie de tine.Ca si cand tu nu ai nevoie de nimeni. Oricum egoul tau tine pentru 2 persoane.
Ca sa iti gasesti perechea sau o iubita potrivita,te sfatuiesc sa fii mai realist, modest si sa iti folosesti inteligenta proclamata in gasirea solutiilor.
Ahh, si daca nu arati incredibil de bine nu inseamna ca esti un rapanos care nu merita nimic bun in viata.
Nu mai judeca pe altii si poate o sa iti fie si tie bine.
Nu stiu cat de adevarata e descrierea pe care tiai facut-o mai sus insa la capitolul imaginatie stai cu siguranta foarte bine; daca vrei sa iti gasesti o prietena incearca sa nu mai minti asa de mult, fii u insuti ca e mult mai bine, nu te mai da cocos cu niste chestii pe care leai vazut in filme si care tiar placea sa ti se intample in viata reala; deci nu te mai preface ca esti altcineva si o sa iti gasesti o prietena cu siguranta
Dc nu ai iubita? Ai incercat sa iti gasesti sau astepti sa vina singura la tine? Baietii aia se dau la ele, au curaj sa le intrebe.
Mai, esti tu cum esti;-), ai calitati destul de bune, insa nu astepta sa iti sara fetele in brate, comunica si tu cu ele, imprieteneste-te cu el. Daca iti place de o fata filtreaza cu ea. Nu astepta sa ploua cu fete pestetine.
Referito a intrebarea a2a, stiu si eu, e criza de bunaciuni. Acum sincer, depinde is de fata. DAca fata cauta anumite aspecte la un baiat, si gaseste la acei baieti, preosti dsi urati, dupa cum spui tu, ceea ce ii place, sau ceva ce o atrage in mod deosebit. Asta e! Ciudata dragostea asta nu?
Ma omule!
Am un sfat: inainte de a incepe sa inventezi minciuni pe TPU,scrie`ti pe o foaie,apoi scriele pe TPU,poate asa reusesti sa ne duci de nas cu fanteziile astea de copil mic.
M`am uitat prin intrebarile tale,si se vede de la o posta ca esti un copil mic obsedat de sex care nu stie ce e si se documenteaza intrebandu`i pe altii.
+ intr-o intrebare spui ca nu ai avut prietena nicioadata si in majoritatea intrebarilor spui ca iti place de o fata si nu stiu ce, in alta spui ca va`ti frecat, in alta spui ca te`ai f*tut cu ea in wc.
Vai doamne mare e gradina lu` Dumnezeu!
Ia zi cati ani ai ca sunt curioasa? mai mult de 10 nu!
P.S. lasa vrajelile pe TPU si vezi`ti de invatat copil tembel si obsedat sexual ce esti!
Fa un bine omenirii si impuscate! ca traiesti degeaba omule!
tairon întreabă: