| Ronald225 a întrebat:

De ce nu am noroc in dragoste?
Sunt un baiat de 15 ani si nu prea am noroc in dragoste.
Sunt genul timid si romantic, imi place sa fac chestiile vechi, gen sa intreb fata daca vrea sa mearga la un suc, la o inghetata etc.
Nu am avut nici o relatie pana acum.
In general am un suflet foarte bun si sunt destul de sensibil.
Am destule fete care imi plac dar peste marea majoritate au prieten.
Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| klaudia_4431 a răspuns:

Esti un specimen rar,esti de respectat,jos palaria dar fetele din ziua de azi,nu stiu daca ai observat,dar le plac alt gen de barbati,aceia care le injura,le bat si se poarta indiferent cu ele, plus ca daca ar mai avea si ceva banuti ar fi perfect! Deci eu zic sa faci eforturi mari pentru orice pramatie, esti unic si nu multe fete te-ar merita!

7 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

In zilele noastre... ce spui tu acolo este un defect! Si eu sunt genul tau,dar am avut parte doar de suferinta, daca te indragostesti suferi! Cel mai bine este sa fii dala cocalar care isi bate joc de fete, cel putin te distrezi altceva nu prea poti face sansele sa gasesti o fata iubitoare/sentimentalista sunt mici rau
Ai putea sa iti faci conturi de hi5-facebook (cu toate ca acolo sunt numa pitzi dar nah... poate poatechatterbox) si pui niste poze cu tine, si bagi acolo la status "baiat romantic cauta o fata iubitoare/relatie de lunga durata" ceva de genu si poate poate... sau te duci si te plimbi prin oras si dai de vreo fata care iti place si te bagi in vorba cu ea (sansele sa fie ok sunt slabe dar anyway) si tot facand asta poate dai de una care sa fie genul tau, dar daca stai in bucuresti cam greu sincer-.- oricum fete de genul care il cauti tu (si defel eu) sunt RARE RAU

| Fifylici a răspuns:

Tu la 15 de plangi? La 20 ce o sa faci?
Ai si tu putina rabdare si va aparea si fata potrivita pentru tine.

| TotulPentruUna a răspuns:

Cat as vrea sa mai am 15 ani...

| cosmin21 a răspuns:

Renunta la atitudinea asta si adopta o atitudine de badboy, fetelor le placewinking succes

| Joint_4006 a răspuns:

Depinde ce fata ai. Daca esti soarece de biblioteca.normal

| Forevăr a răspuns:

Depinde fizicu' big grin

| ionyionelutza a răspuns:

Pai in primul rand mi se pare ca esti foarte super si apoi incearca si u sa fii mai indraznet si incearca prima data la cele fara prieten mie de ex imi plac baietii ca tine dar sa nu fie nici prea cuminti daer nici golani deci nu stiu fii mai indraznet