| ailoviutu a întrebat:

De ce nu cred fetele in "love at first sight"?, adica sunt unii baieti care se indragostesc la o simpla privire, fetele trebuie sa stie ce masina conduci, unde stai, ce job ai, etc., si dupa aia vine partea cu "love", daca mai vine...

Răspuns Câştigător
| oanny91 a răspuns:

Pentru ca dragostea la prima vedere nu exista nici pentru fete nici pentru baieti e pur si simplu prima atractie cand vezi o persoana iti place te atrage dar nu poti sa spui ca vai domne de cand te-am vazut te-am iubit ca nu se poate asa ceva

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Pentru ca voi baietii nu aveti ideea aia de a fi intretinuti de o fata, de a va da bani si toate cele, de a va asigura un trai fain, cum zic ele.
Si aici vorbesc despre ``ele``deoarece nu vreau sa fiu bagata in aceeasi oala.
Nu toate fetele sunt materialiste, dar dragostea la prima vedere este de fapt o scanteie care poate fi sau nu intre 2 oameni.

| Ирина19 a răspuns:

Si fetele cred in love at first sight, pur si simplu unele nu vor sa recunoasca asta

| wildthing a răspuns:

E simplu. Fetele, spre deosebire de noi baietii, au fost inzestrate cu puterea a a-si alege de cine se indragostesc. Stiu...sunt rau, dar nu ma pot abtine.winking

| κλάους a răspuns:

Pai eu asa cred: Fetele nu cred in "love at first sight" beacuse cred ele ca nu te-ai indragostit de ele ci de "formele lor" si na... Eu unu m-am indragostit la prima vedere de 3 fete dar a treia parca este ceva mai mult. dar na nu stiu cum sa-i spun, si nu m-am indragostit de "formele ei" ci de vocea, ochi, etc stiu eu? Baftawinking

| Lavynya95 a răspuns:

Pentru ca pentru ele nu doar fizicul este tot ce conteaza, conteaza cine esti tu.Conteaza personalitatea, caracterul, gandirea si mai multe.big grin

| gloss_5750 a răspuns:

Nu stiu ce cred restul fetelor, dar eu cred in "love at first sight" pentru ca am "patit-o" ...si sunt impreuna cu acea pers de 3 ani jumate si ne intelegem foarte bine, pur si simplu ne completamwinking

| baby_4569 a răspuns:

Nu tii cont si de exceptii!
Cauta ele exista!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce spui tu fetele par niste fiinte pe interes iar faptul ca pui love intre ghilimele inseamna ca nici atunci nu e de fapt iubire adevarata.asta e interesantthinking eu cred ca de fapt fetele iubesc, si se daruiesc destul de usor doar ca pentru ca sunt mai sensibile dupa ce s-au fript o data sunt mai prudente si asteapta mai intai sa te cunoasca si pe urma isi permit sa se ataseze foarte mult de tine.

Întrebări similare