Pentru ca dragostea la prima vedere nu exista nici pentru fete nici pentru baieti e pur si simplu prima atractie cand vezi o persoana iti place te atrage dar nu poti sa spui ca vai domne de cand te-am vazut te-am iubit ca nu se poate asa ceva
Pentru ca voi baietii nu aveti ideea aia de a fi intretinuti de o fata, de a va da bani si toate cele, de a va asigura un trai fain, cum zic ele.
Si aici vorbesc despre ``ele``deoarece nu vreau sa fiu bagata in aceeasi oala.
Nu toate fetele sunt materialiste, dar dragostea la prima vedere este de fapt o scanteie care poate fi sau nu intre 2 oameni.
Si fetele cred in love at first sight, pur si simplu unele nu vor sa recunoasca asta
E simplu. Fetele, spre deosebire de noi baietii, au fost inzestrate cu puterea a a-si alege de cine se indragostesc. Stiu...sunt rau, dar nu ma pot abtine.
Pai eu asa cred: Fetele nu cred in "love at first sight" beacuse cred ele ca nu te-ai indragostit de ele ci de "formele lor" si na... Eu unu m-am indragostit la prima vedere de 3 fete dar a treia parca este ceva mai mult. dar na nu stiu cum sa-i spun, si nu m-am indragostit de "formele ei" ci de vocea, ochi, etc stiu eu? Bafta
Pentru ca pentru ele nu doar fizicul este tot ce conteaza, conteaza cine esti tu.Conteaza personalitatea, caracterul, gandirea si mai multe.
Nu stiu ce cred restul fetelor, dar eu cred in "love at first sight" pentru ca am "patit-o" ...si sunt impreuna cu acea pers de 3 ani jumate si ne intelegem foarte bine, pur si simplu ne completam
Din ce spui tu fetele par niste fiinte pe interes iar faptul ca pui love intre ghilimele inseamna ca nici atunci nu e de fapt iubire adevarata.asta e interesant eu cred ca de fapt fetele iubesc, si se daruiesc destul de usor doar ca pentru ca sunt mai sensibile dupa ce s-au fript o data sunt mai prudente si asteapta mai intai sa te cunoasca si pe urma isi permit sa se ataseze foarte mult de tine.
felicitie06 întreabă: