| Florenta16 a întrebat:

De ce nu exista incredere intr-o relatie la distanta? Mai ales atunci cand din partea unuia este o incredere totala? happy

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Deoarece si pentru ca unul dintre partenei va ajunge sa inceapa sa isi puna semne de intreabre.Nu trebuie sa fie un motiv anume ci doar asa. Fetele incep asta de obicei pentru ca nu pot sa il supravegheze pe iubit cum o fac cand e langa ele.Sunt Relatii care rezista dar trebuie sa lupti pentru ele.Inca ceva o astfel de Relatie tine daca esti matur si independent.Macar Baiatu sa fie. Uite si de ce tongueoate sa mearga sa isi vada iubita ori de cate ori vrea dar trebuie ca si ea sa aiba incredere in el. Unele fete sunt usor influentabile si de asta se ajunge la prb. Fetele inseala si cu parteneru de mana si baietii la fel.pentru o astfel de Relatie e nevoie de Incredere si de Independeta financiara a unuia dintr-e ei -de preferat baiatu.Te intrebi de ce tonguet ca poate sa mearga sa o vada pe fata. Orice relatie oricat de puternica ar fi daca ramane la stadiu de vb fara contact fizic nue e oki. Important e sa te vezi, fie si odata la Trei Luni dar trebuie!

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru ca de milioane de ani specia umana sa iubit fata in fata nu pe internet plus ca cum sa crezi in cineva la distanta abia crezi cand e langa dar la distanta e o prostie asta

| neutrino a răspuns:

Nu poate exista incredere in ceva ce nu exista, dar poti sa-ti faci iluzii pana cand te vei trezi la realitate.

| Florenta16 explică (pentru neutrino):

Exista relatiile la distanta happy

| Cristiann25 a răspuns (pentru neutrino):

Mare dreptate ai dar pustoaica viseaza!

| neutrino a răspuns (pentru Cristiann25):

Toti avem dreptul de a visa, dar vine o vreme cand trebuie sa ne si trezim. Poate ca si Florenta se va trezi la timp.

| Cristiann25 a răspuns (pentru neutrino):

Sa visam la anumite lucruri mai inteleg dar sa crezi ca poate exista o relatie la distanta e aiurea. Daca vorbesti cu o persoana din alt oras cel mult e pentru a nu te plictisii nu si pentru a avea o relatie.

| Cristiann25 a răspuns:

NU exista relatii la distanta.Asta credeti doar voi copii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate pentru ca esti mica, si ai 16 ani si inca nu esti destul de matura sa vezi lucrurile asa cum sunt ele.

Mereu intr-o relatie va fi unul care iubeste mai mult. In functie de asta, cumva, celalalt e mai rece, indiferent, si poate de aici se ajunge si la "neincredere" sau "inselat". Cine stie, poate nu te va insela niciodata, dar din simplul fapt ca nu te iubeste la fel de mult, tu te gandesti la asta.

Sper ca te-am putut ajuta!

| sayWhaaat a răspuns:

Relatie la distanta? Ce baiat normal la cap ar accepta asa ceva?

| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

Pentru ca nu este iubire adevarata din ambele parti. Sunt doar iluzi, vise frumoase. E mult mai usor asa sa stai in fata unui calculator sa visezi.

| Abcd1234ef56 a răspuns:

Cu siguranta ca se poate si relatie la distanta! In momentul in care cei doi parteneri provin din familii educate, totul este posibil, inclusiv o relatie frumoasa! Eu si prietena mea suntem de aproape 5 anișori si dupa un an de relatie a trebuit sa se intoarca in orasul unde ne-am cunoacut initial. Credeam in aceasta relatie, desi multi prieteni vroiau sa ma combine cu altele, insa usor, usor am renuntat la discoteci, anturaje si mi-am vazut doar de viata mea. Prietena mea a fost o singura data la discoteca ( cu mine si fratele meu) pentru ca vine dintr-o alta religie, dar are mai putina importanta. Cel mai important din aceasta experienta este faptul ca mereu a fost intelegatoate si intr-adevar chiar si-a dorit o relatie cu mine, asa cum si eu mi-am dorit acelasi lucru. Acum nu stim ce ne poate oferi viitorul, nimeni si nimic nu mai este sigur la nebunia care o traim in zilele noastre, iar pentru acesti 5 ani care practic au zburat, niciodata nu ne-am ferit de responsabilitatea si principiile unei relatii. Daca nu participa ambele parti, sansele sunt minime, ba nule. Nu te descuraje, dar trebuie sa fiti 100% siguri daca asta va doriti! Iubiti-va si respectati-va pentru ca viata e unica, iar destinul ti-l faci tu!
Toate cele dorite!

| AncaMadalina a răspuns:

Pai poate pentru ca unul iubeste mai putin si celalalt mai mult.Si la un moment dat intervin anumite probleme, certuri si distanta ajuta ca increderea sa fie distrusa.Eu oricum cred ca nu distanta distruge o relatie, ci neincrederea.