Stiu puiule. Dar in lumea asta sunt tot felul de nenorocite care abia asteapta sa gaseasca satisfactie batandu-si joc. Asta doare.
De ce nu gasesc si eu o fata care sa ma iubeasca inapoi asa cum o fac eu?!
Penrtru că nu cauți cum trebuie.
Să te îndrăgostești involuntar e natural. Dar tot așa te poți îndrăgosti de o persoană nepotrivită pentru tine, de exemplu de Kiko, prințesa Akishino, din familia Imperială a Japoniei, sau de cântăreața Madonna, apoi te miri că nu îți iese pasiența, adică aranjamentul din mintea ta, despre cum ar trebui să fie lumea și cum ar trebui să se poarte fetele cu tine, așa ca să îți convină ție.
Dar cum ar fi să înlocuiești îndrăgostirea involuntară cu una voluntară, și să cauți, nu să găsești întâmplător. ci să cauți metodic, organizat partenera pe termen lung. Ar fi o idee, nu-i așa?
Așa sunt și firele de polen. Dacă le duce vântul, sau o pasăre sau o albină, fac și ele pui.
Nu mai rupeți flori copii,
Că și ele este vii,
Că voi este pui de om,
Și ele este pui de pom.
Ei, dacă așa ești tu, poți să uzi și canapeaua, mama nu se supără.
Fetele caută n bărbat de care să se îndrăgostească, nu un fir de polen purtat de vânt.
Vorba lui tata. "Trateaza-i ca pe regi si regine, si te vor calca in picioare, Calca-i tu in picioare si se vor tine dupa tine".
Nu pot sa imi bat joc de fete/femei, n-am fost educat in acest sens.
Faza cu "puiule" mi-a amintit de bunicul meu, D-zeu sa-l ierte, fix genul asta de lucru mi-ar fi zis el
Stiu puiule. Dar in lumea asta sunt tot felul de nenorocite care abia asteapta sa gaseasca satisfactie batandu-si joc. Asta doare.
Pentru ca tu nu cauti cum trebuie, desi lasa fetele si tu traieste-ti la maxim distractia, lasa fetele, te distrezi cu prietenii tai, (Plaja, club, etc,) ca nici eu nu inteleg cu fetele astea... eu cand pun suflet, se retrage, degeaba... sanatate