| Gaby212 a întrebat:

De ce nu gasesc si eu o fata care sa ma iubeasca inapoi asa cum o fac eu?! sad Am 23 de ani si pana acum am trecut printr-o poveste de dragoste complicata, in care eu credeam ca suntem impreuna dar ea ne vedea drept "prieteni cu beneficii"...A urmat o relatie care dupa cateva luni s-a terminat din cauza infidelitatii. Nu inteleg ce e gresit cu fetele astea...Eu ma implic, pun suflet si in final se destrama. Acum simpatizez iar pe cineva, am zis ca incerc sa ma apropii de ea sa vad ce iese. Degeaba! Fata e inabordabila.Nu imi scrie niciodata, doar eu o fac, iar atunci se vede ca nu face niciun efort sa mentina discutia sad

Răspuns Câştigător
| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Stiu puiule. Dar in lumea asta sunt tot felul de nenorocite care abia asteapta sa gaseasca satisfactie batandu-si joc. Asta doare.

11 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De ce nu gasesc si eu o fata care sa ma iubeasca inapoi asa cum o fac eu?!
Penrtru că nu cauți cum trebuie.

| Gaby212 explică (pentru sadrian46):

Da asta nu caut la modul propriu-zis, mai degraba ma indragostesc involuntar

| sadrian46 a răspuns (pentru Gaby212):

Să te îndrăgostești involuntar e natural. Dar tot așa te poți îndrăgosti de o persoană nepotrivită pentru tine, de exemplu de Kiko, prințesa Akishino, din familia Imperială a Japoniei, sau de cântăreața Madonna, apoi te miri că nu îți iese pasiența, adică aranjamentul din mintea ta, despre cum ar trebui să fie lumea și cum ar trebui să se poarte fetele cu tine, așa ca să îți convină ție.
Dar cum ar fi să înlocuiești îndrăgostirea involuntară cu una voluntară, și să cauți, nu să găsești întâmplător. ci să cauți metodic, organizat partenera pe termen lung. Ar fi o idee, nu-i așa?

Eu nu reusesc sa ma indragostesc la comanda...Pur si simplu se intampla. La inceput ma atrace un zambet, o privire, apoi lucrurile avanseaza si mavad prins iar in asa ceva.

| sadrian46 a răspuns (pentru Gaby212):

Așa sunt și firele de polen. Dacă le duce vântul, sau o pasăre sau o albină, fac și ele pui.
Nu mai rupeți flori copii,
Că și ele este vii,
Că voi este pui de om,
Și ele este pui de pom.
Ei, dacă așa ești tu, poți să uzi și canapeaua, mama nu se supără.
Fetele caută n bărbat de care să se îndrăgostească, nu un fir de polen purtat de vânt.

Vrei sa insinuezi ca umblu de la una la alta si ca sunt neserios? laughing
Am 24 de ani si n-am despartit de 2 ori si nu din vina mea, altii au la 14 ani mai multe despartiri la figurat ca mine sad

| 90210 a răspuns:

Pentru ca esti atras de fete nepotrivite si care nu vor o relatie

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Vorba lui tata. "Trateaza-i ca pe regi si regine, si te vor calca in picioare, Calca-i tu in picioare si se vor tine dupa tine".

| Gaby212 explică (pentru Alexxxxxandraxxx):

Nu pot sa imi bat joc de fete/femei, n-am fost educat in acest sens.

| Gaby212 explică (pentru Alexxxxxandraxxx):

Faza cu "puiule" mi-a amintit de bunicul meu, D-zeu sa-l ierte, fix genul asta de lucru mi-ar fi zis el happy

| Alexxxxxandraxxx a răspuns (pentru Gaby212):

Stiu puiule. Dar in lumea asta sunt tot felul de nenorocite care abia asteapta sa gaseasca satisfactie batandu-si joc. Asta doare.

| cristiankitzu a răspuns:

Pentru ca tu nu cauti cum trebuie, desi lasa fetele si tu traieste-ti la maxim distractia, lasa fetele, te distrezi cu prietenii tai, (Plaja, club, etc,) ca nici eu nu inteleg cu fetele astea... eu cand pun suflet, se retrage, degeaba... sanatate