| ionutflorin123 a întrebat:

De ce nu-i place nimanui de mine? Adica arat bine, mai ales am fata simetrica si forma capului perfecta, ma uit la toti uratii care au iubita si imi vine sa innebunesc. (Chiar nu ma cred arogant)

14 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Pai trebuie sa fii și sociabil, sa te faci plăcut, sa ai mai mult curaj, și sa încerci sa fii serios, când îți place o fata sa nu pari disperat ci sa fi natural și relaxat

Răspuns utilizator avertizat
| Emma30555 a răspuns (pentru nimportequi):

Te inseli. Daca nu sti sa legi doua vorbe, si nu ai nici un fel de carisma poti sa fii cine vrei.

| Crackman a răspuns:

Acum iti zic ca atitudinea.
Ce insipiri fetelor, daca mirosi a disperare. Te evita lunea poate ca stie cine esti

| Dalmore a răspuns:

Uratii aia poate au o personalitate.

| Irinel15123532 a răspuns:

''ma uit la toti uratii care au iubita si imi vine sa innebunesc. (Chiar nu ma cred arogant)'' Mai gandeste-te, analizeaza-te, cerceteaza-te, din fraza asta, reiese contrariul vorbelor tale ''Nu sunt arogant'' Lauda, faptul ca, crezi ca nu este nimeni altul ca tine, ii vezi pe altii inferiori, te crezi perfect ''am fata simetrica si forma capului perfecta'' toate acestea strica imaginea ta. Mandria, in general, este autodistrugatoare. La ce folos o masina spalata in exterior, daca atunci cand te urci in ea, este murdara? Unde petreci mai mult timp? In interiorul ei sau in exterior? Desigur ca in interior, la fel si cu caracterul.
Nu ma intelege gresit, nu te critic si nu te judec, te respect ca individ, dar vreau sa iti prezint si parerea mea, recomand un video, se numeste ''Oglinda''

https://www.youtube.com/watch?v=m71f1kRm5hU&t=814s

Hristos te iubeste, ai un mare pret in ochii Lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ție poate sa ți se para ca un băiat e urat, dar unei fete ca e frumos. Nu ai de unde ea știi ce vad fetele la unii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care e forma perfecta a capului? Sau despre care cap vorbești? Dacă e cu subînțeles nu ma prind.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i pasã nimanui de tine, mai bine zis.
"Imi vine sa innebunesc"
O iubita nu trebuie sa fie principalul tau scop. Ar trebui sa te simti norocos pe termen lung, ca esti singur.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te simți norocos ca ești singur?

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma simt "norocos" de ce am, de experienta mea de viata.
nu-mi pasã ca altii mai urati ca mine au iubite. Ar fi o prostie sa-mi bat capul cu asta.

| EternalTsukuyomi a răspuns:

Cred ca e evident: caracter infect.
Daca tu crezi ca fata are de-a face cu relatia, e clar ce superficial poti fi. Nu meriti absolut nimic, nu meriti o relatie. Esti mizerabil. Schimba asta, apoi poate.