| ady_9509 a întrebat:

De ce nu i se rupe ata prietenului meu? Am facut sex de 6 ori cu prezervativ dar la inceput au existat si cateva minute fara, iar acum el vrea sa facem 5 minute fara, eu i-am zis ca sunt de acord dar imi e frica sa nu raman insarcinata...Se poate sa raman fara ca el sa ejaculeze in vaginul meu sau pe langa? Nu stiu ce sa fac, el vrea neaparat sa i se rupa ata. Mersi. big grin

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

1) E o mare prostie! Unde a citit, sau cine l-a prostit in halul asta?! Nu e obligatoriu sa i se rupa ata nici acum, si nici alta data! 2)Nu risca sa faci sex fara Prezervativ! Risti Enorm, si nu merita! Vrei boli sau sarcina, pastile, greturi, vome, mustati?! 3)Si dupa aia, daca te paraseste, "pentru ca nu ai fost in stare sa-i rupi ata", cum ai sa te simti?! 4)Cum puteti fi atat de naive, ca sa nu spun si iresponsabile?! Daca te alegi cu o boala pe toata viata, ce te faci?! 5)Ce e mai important, ata lui, sau sanatatea si integritatea aparatului tau reproducator, si demnitatea ta?! 6)Tu nu te consulti cu mama ta?! Anturajul ti-e "model"?! 7)Mai bine lasa-l cu ata lui cu tot, pana nu ai sa regreti! - tardiv, si prea scump! Nu dovedeste ca tine la tine, si nici ca te respecta!

35 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu inteleg care e faza cu ata si de ce n-o lasati voi in pace. Poate sa ramana nerupta si toata viata.
Da, poti ramane insarcinata si daca nu ejaculeaza. In primul rand, lichidul care lubrefiaza penisul contine spermatozoizi. In al doilea rand, de-abia dupa 5-6 ani de experienta poate fi sigur ca nu scapa nici o picatura de sperma inainte de a ejacula.

| theodoraafi a răspuns:

Sfatul lui luchass este o mare prostie. Nu risca sa faci sex fara PREZERVATIV!

| devilll a răspuns:

Ata nu se rupe asa usor mie mi s-a rupt dupa cel putin 100 de partide si asta a fost cand am facut-o fara preludiu adica n-am mai stat sai mangai sani sau alte cele daca fata se unge mai tare slabe sanse sa se rupa ''ata''.

| dydy22 a răspuns:

Anticonceptionale si acum depinde si de vaginul tau cat este de tramt ca sa i se rupa ata

| Viuvi a răspuns:

Poate ca i s-a rupt si era prea prins in actul sexual si nu a simtit sau stiu eu...
Poti ramane insarcinata si daca nu ejaculeaza in vagin deoarece in timpul actului sexual au loc scurgeri din penis care contin si spermatozoizi.
Bineinteles ca nu au puterea celor de la sfarsit insa daca tu esti in perioada fertila orice este posibil!

| cheloo74 a răspuns:

Asta cu ata e cea mai mare tampenie auzita pana acum. Adica fetele au himen si baietii ata? NU se rupe nici o ata la baieti. Ceea ce popular se numeste ata se taie la evrei ca asa e traditia la ei. Si se numeste taiere imprejur sau circumcizie.

| afrodita17 a răspuns:

1.eu zic ca ideea cu ''ata'' reprezinta mai mult un motiv ca sa faceti prostioare cat mai des si ''cat mai '' neprotejat...alege-ti un moment in care sa purtati o discutie serioasa despre sexul neprotejat...pentru binele tau nu te lasa convinsa sa o faceti fara nici un mijloc contraceptiv. daca doamne fereste tu patesti ceva si ramai...pe el l-ar putea durea in ''ata'' de tine si de situatia ta...asta.avand loc daca el nu ar tine la tine si nu ar vrea sa te ''protejeze'' de ce s-ar putea intampla...majoritatea baietilor spun ca ''ei stiu ce fac, nu se intampla nimic, nu te teme, ai incredere in mine, bla-bla-bla... dar daca s-ar intampla ar spune ca nu e vina lor...asadar.''tu alegi, cheia e la tine''...insa fa totul in asa fel incat TU sa fii cea care va dormi bine noaptea fara sa stai cu gandul ca ai putea fi insarcinata.winking

Răspuns utilizator avertizat
| gingasu a răspuns:

Ia o lama si taie atawinking si gata scapi si pe baiat de ata buclucasa ca e o mare problema pentru el...

| 0ffliner a răspuns:

Pai e un pic stupid am citit pe niste bloguri ca nu e obligatoriu sa se rupa ata asa ca la fete poibil sa fie elastic happy asaca zii
-Ba tu inbecil ce esti daca vrei sa faci sex fara ata ia-ti o foarfeca si taieti idioata de ata si nu ma mai enerva!winking Sper ca te-am ajutat

| Bubulina_5994 a răspuns:

Am auzit si eu chestia cu ata dar multi baieti spun ca ata se rupe cand au primul contact sexual cu o virgina... pentru. ca vaginul fetei la inceput este stramt si ata baietului se rupe... eu team spus tot ce stiu si eu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia anticoncepționale și faceți-o mereu fără...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este si cand o scoate.depinde de barbat evident!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah de cand sunt cu actuala mea prietena eu fac sex doar fara prezervativ nu stiu daca l-am folosit de 2 x si carede-ma ca daca crezi ca esti in stare sa simti inainte sa iti dau drumu poti sa o faci si fara si app nici mie nu mi s-a rupt ata si nu duc lipsa de pasarica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa o faci fara prezervativ daca el se considera in stare sa o scoata inainte sa-si dea drumu fac asta de ceva timp si nu am avut surprize desi am o relatie destul de indelungata nu cred ca am folosit de 2x prezervativul si desii nu duc lipsa de pasarica nici mie nu mi s-a rupt ata asa ca nu vad asta ca o problema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta sfatul unui medik

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zii sa ia anticonceptionale si totul e okwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu cred ca e bine sa faci fara ca poti ramane insarcinata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum se stie sperma ejaculata in vagin este formata din milione de spermatozoizi iar numai unul din ei ajunge la ovar pentru a se fecunda. Asa ca numai vorbi-ti in necunostinta de cauza. Totu depinde de barbat.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma nu stiu mai incearca!

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am facut 3 ani neprotejat si nu s-a intamplat nimic nu spun sa faci la fel da daca sunteti sanatosi si aveti incredere unul in altul fara! e mult mai placut

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ata ie o problema ast ie o problema phsihica conteaza ancrederea dar pentru tine ar trebui sa te prodejezi cu pastile fara sa stie nimeni pentru sanatatea ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stie ce e cu viata lui faza cu ata nu-i asa importanta. mai bine sa o faca protejat cu uh datorita fricii pe care o ai uh asa ca dao naibii de ata ca nici mie nu mi s-a rupt si ma simb foate bine cand fac sex tongue