1) E o mare prostie! Unde a citit, sau cine l-a prostit in halul asta?! Nu e obligatoriu sa i se rupa ata nici acum, si nici alta data! 2)Nu risca sa faci sex fara Prezervativ! Risti Enorm, si nu merita! Vrei boli sau sarcina, pastile, greturi, vome, mustati?! 3)Si dupa aia, daca te paraseste, "pentru ca nu ai fost in stare sa-i rupi ata", cum ai sa te simti?! 4)Cum puteti fi atat de naive, ca sa nu spun si iresponsabile?! Daca te alegi cu o boala pe toata viata, ce te faci?! 5)Ce e mai important, ata lui, sau sanatatea si integritatea aparatului tau reproducator, si demnitatea ta?! 6)Tu nu te consulti cu mama ta?! Anturajul ti-e "model"?! 7)Mai bine lasa-l cu ata lui cu tot, pana nu ai sa regreti! - tardiv, si prea scump! Nu dovedeste ca tine la tine, si nici ca te respecta!
Si eu am o problema cum asa numita "ata"...dar dupa o perioada mi.a trecut.asa si prietena mea e preocupata q ruptu atei dar eu unu nu am nici o problema atat timp cat pot.sincer acum. da parerea mea puteti s o faceti fara prezervativ atat timp cat prietenu tau simte cand ii vine si tot asa si are grija nu e nici o problema
In primul rand ata nu se rupe asa usor precum cred unii dimpotriva se rupe greu in prima faza se intinde poti face sex si 20 de partide si sa nu se rupa ata, dar si cand se rupe curge mult sange si doare, din cauza durerii poti sa nu mai fi la pat un taurash ofaci foarte lent. Daca prietenul tau te respecta si esti u mai importanta pentru el decat placerea atunci cand simte ca ii pe punctul de a ejacula o scoate afara.Acuma lichidul care lubrefiaza penisul contine si spermatozoizi si daca ai ghinion poti sa ramai insarcinata.Eu cu prietena mea o facem tot fara prezervativ si pana acum am fost norocos ca nu s-a intamplat nimic si sper nici de acum inkolo pana cand va veni momentul oportun.cu prezervativ daca o faci nu se rupe ata pentru ca prezervativu in exterior ii uleios si aluneca... bafta
Eu sunt cu prietenul meu de 3 ani si nici acum nu i s-a rupt ata... deci nu are nici o siguranta ca daca o sa o faceti mai mult fara prezervativ o sa i se indeplineasca dorinta. si nu e o problema atata vreme cat el se poate controla si nu se termina in tine...atentie mare totusi trebuie sa fie pregatit iar daca chiar se intampla ceva nu ezita sa folosesti pastila de a 2 a zi urgent.Nu mai mult de 2 ori pe ani!
anonim_4396 întreabă: