Eu nu am deloc incredere in prietene... multe sunt invidioase sau altele iar prieteniile adevarate sunt rare... nu te lua dupa lume vezi cum decurg lucrurile bafta :*:*
Dar fostul meu prieten vorbeste mult cu prietena mea...adica este cea mai buna prietena a lui dupa mine...sh i zice tot...toti au zis ca el tine la mine numai ea zice ca isi bate joc de mine...probabil i invidioassa pentru ca nu se intelege prea bine cu prietenul ei sh ala se mai da la mine dintre ea si nu-i place... i normal...
Buna...eu zic sa lasi baiatu asta... orkm e prea mare si tu minora...cat despre prietena poate a zis asa sa ti faca raw,,,, daca sta si ea cu el, sau chiar il place...eu zic ca si fost si esti rezerva pentru el
numai bine Doryan
Buna.........eu zik sa lasi baiatu asta........orkm e prea mare si tu minora...cat despre prietena poate a zis asha sa ti faca raw,,,,daca sta si ea cu el,sau chiar il place....eu zik ca si fost si esti rezerva pt el
numai bn Doryan
Angel fa ceea ce simti, dar pentru nimeni nu merita sa suferi, prieteni iti pot spune multe, dar tu esti singura pers in gradul sa decida ce trebuie sa faci in aceasta poveste, daca iti place, si simti ca si el te place, atunci asteapta sa vezi ce se-ntampla, dar sfatul meu e ca indiferent ce o sa faca el, tu gandeste'te la ce e mai bine pentru tine.
Cred ca "prietena" ta e invidioasa si nu isi doreste sa va impacati. Vorbeste cu el si acordai o ultima sansa, dar spune-i ca e ultima. Si eu ma aflu intr-o situatie asemanatoare dar un pic mai complicata si nu stiu ce sa fac. BAFTA!:*