Nici la mine nu mergea dar am scris acolo sus(unde cauti persoane) am scris Badoo si mi-a aparut acolo Badoo si era ca aplicatie am dat acolo si mi-a aparut imi place si mergi la aplicatie si eu am dat mergi la a plicatie si-mi merge acum
Bafta!
Si eu am aceeasi problema.am intrat de pe un alt cont pe profilul meu si am vazut o gramada de posturi de la badoo, care din profilul meu nu le vedeam.si nu pot sa vad aplicatia nici la altii din profilul meu.pur si simplu mi-a disparut de tot...dar posturile prietenilor mi'au ramas pe wall numai ca nu pot sa le vad din profilul meu... daca stie cineva vreun raspuns funda!
Trebuie sa iti faci profil dala personalizat cu tot felul de prostii cu persoane care vor sa te cunoasca si pe urma o sa mearga iar dar o sa te streseze cu mailuri dar iportant e ca o sa mearga iar asa am patit si eu. a mers apoi ioc si ma punea sa fac profil, am facut apoi l-am sters ca ma stresa si m-au scos de tot apoi am reactivat repede profilul si i-am lasat sa ma frece la cap cu mailuri si tot felul de indivizi, foarte aiurea dar pe urma mailurile au mai incetat si acu merge n-am treaba!