Pai dupa doua luni e prea devreme pentru sex. Probabil baiatul nu e pregatit, asa cum e normal, relatia e abia la inceput, n-au aparut sentimentele, nu s-a construit intimitatea. Tu unde te grabesti?
Poate ca el inca nu simte ca e momentul pentru a face pasul acesta cu tine, ar trebui sa te consideri oarecum o "norocoasa", multi baieti vor "totul" de la o fata inca de la prima intalnire (nu generalizam , sper sa nu mi se puna careva in cap ). A face dragoste presupune vointa exprimata a ambilor parteneri, deci eu zic sa nu-l grabesti chiar daca ti se pare bizara situatia in care va aflati, s-ar putea sa-i pari ciudata tu. Cand va veni momentul, totul se va intampla de la sine, deci nu cred ca e necesar sa-ti mai faci griji din pricina asta.Cat despre prezervativ, pur si simplu spune-i temerile tale si eu zic ca se va rezolva .
Mult succes!
Pa-pa!
Vrei tu asta? sau doar te miri?! Desi vad ca nu va invatati inca sa spuneti varsta, cand intrebati asa ceva, te sfatuiesc sa cumperi cele mai ieftine prezervative, si intai, dupa ce citesti cu atentie instructunile, sa exersezi punerea/aplicarea pe gatul unei sticle sau pe vreo banana!, astefl incat sa stii s-o faci, la o adica! Si in nici un caz sa nu accepti sa faci fara prezervativ, chiar daca zice ca nu suporta, sau nu simte! Daca zice asa ceva, da-i liber!
Bună.
Oribil ar fi să te trezeşti cu o boală cu transmitere sexuală, o sarcină nedorită sau nesatisfăcută sexual.
Comunicarea dintre voi poate ajuta foarte mult şi în intimitate. Trebuie să discuţi cu el deschis: despre viaţa sexuală (dacă eşti sau nu pregătită să ai o relaţie şi intimă cu el, tu decizi, nu el. Trebuie să te respecte şi să te înţeleagă dacă va primi un refuz, şi de moment fie el, nu trebuie să te peărăsească din acest aspect), metode contraceptive (prezervativ), poziţii sexuale, fantezii sexuale, etc.
Dragostea trupească trebuie dusă la rangul de artă, nu de bătaie de joc: unul se simte bine şi altul suferă.
Să ai grijă de tine.
Pa, pa.
E prea devreme. poate el nu vrea asta. poate vrea mai mult sa fie sigur pe relatia sentimentala. difera in functie de ce fel de baiat este. sfat: poarta mereu in portofel sau in geanta un prezervativ. si atunci cand se intampla il scoti de unde il ai... si il dai
Ar trebui sa te bucuri ca nu iti cere asta... iar in cazul in care se va ajunge, banuiesc ca daca el te lasa sa astepti atata o sa vrea si prezervativ, daca nu.nu e mare lucru sa sp ca pentru binele amandurora vrei cu prezervativ
Tu crezi ca ai o problema? Eu iti spun sa stai fara grija.la fel ca si toti ceilalti care ti-au raspuns pana acum. Problema e la mine. Suntem de 1 an jumatate impreuna, stam impreuna de 2 sapatamani si nici pana astazi astazi nu s-a intamplat mai nimic(cred ca se intamplau mai multe inainte de a sta impreuna )...decat joaca si atat si asta pentru ca eu iau initiativa. Acum insa nu mai pot face nici asta, sunt acuzata de a fi stresanta. Iau cateva guri de aer si ma dau 2 pasi mai in spate si-mi propun sa astept...numai ca nu stiu cum se face ca oricat as astepta.tot eu ajung sa fac avansurile. Toate astea in conditiile in care Prietenul meu chiar e persoana alaturi de care vreau sa-mi petrec toata viata, are toate celelate calitati de care am nevoie. Stiu ca nimeni nu e perfect.insa daca mai e cineva n situatia mea...va rog impartasiti... mi-ar ridica un pic moralul. Ela 21 ani