anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu imi raspunde nicio fata pe site-urile matrimoniale? As putea sa jur pe orice ca am stat ore si zile intregi sa concep un mesaj ideal, frumos, corect, unic, care sa nu fie nici "ciudat" nici "aberant" nici orice altceva ce, ar putea fi privit de catre fete intr-un mod negativ sau ar putea declansa un impuls constient sau subconstient ce le-ar determina sa nu raspunda, si am verificat veridicitatea calitatilor acestor mesaje prezentandu-le la mai multa lume - parintii printre altii, caci ei sunt tineri si f. deschisi la minte - inainte de a le trimite, primind un feedback pozitiv - au fost foarte impresionati. Nu am scris doar un mesaj ca sa dau mass, ci am scris cate unul fiecarei fete contactate pe acele site-uri, le-am realizat cu grija, meticulozitate, perfectiune si mi-am pus mereu intrebarea "Cum suna asta pentru ea?" raspunzandu-mi deseori singur la intrebare dar si cercetand site-urile si forum-urile specializate de seductie, incercand sa mentin un limbaj de seductie modern si cat se poate de functional. Lasand toate astea la o parte, eu nu cunosc pe nimeni, nu am prieteni si nici cunostinte, cum as putea sa am si eu o prietena? Am 21 de ani si nu am avut niciodata. Realizez ca aceste intrebari ar putea fi subiecte de batjocura dar le-am pus aici totusi caci nu imi dau seama ce mai pot face.

3 răspunsuri:
| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Hey!
stai linistit,ca nu esti batran, nu e tarziu sa kunosti fete, si sa incepi o relatie.de exemplu, eu am 18 ani, si uneori chiar si eu, gandesc ca nu am pe nimeni si mi-e greu.dar toate la timpul lor happy
te pup.

| MyFirstLove a răspuns:

Cum nu ai prieteni, cunostinte? Doar nu stai toata ziua in casa.
Incearca sa-ti faci prieteni [daca zici ca nu ai] si asa vei rezolva si problemele tale.

| DeeDee28 a răspuns:

Fara batjocura imi permit sa pun intrebarea " Esti real sau virtual? ". Sincer, eu cred ca ai avea mai mult succes daca ai face cunostiinta cu fetele din oras, daca ai iesi pe afara sa iti faci prieteni etc. Din cate ai scris inteleg ca stai toata ziua in fata computerului si iti cauti prietena virtuala. Nu va functiona prea curand, si daca va functiona cel mai probabil nu va fi ceva serios.