Nu toate sunt la fel.Dar daca vorbim de cele ce fac asta din punctul meu de vedere atata le duce capu si asa le-a invatat societate sa fie mai bune ca alta.Alea stiu ca sunt foarte multi bărbați ce sunt atras foarte tare de un fund sau niște sani mari si vor sa le atraga atenția sau privirea dar foarte multe nu conștientizează că sunt multi ce le vor pentru o noapte nu pentru o viață, pentru ca un bărbat ca sa te ia de nevastă are nevoie sa mai sti si altceva înafara sa te machiezi si îmbraci.Sau mai sunt ce lucreaza la aspectul lor fizic pentru as face o carieră în modelling sau in media.
Sunt femei ce pus si simplu se aranjează si in asta nu vad nimic gresit pentru ca sunt niste femei îngrijite cum ii sta bine unei femei practic, dar acum depinde la ce te referi tu prin a investi.
Depinde de fete Ray, unele chiar nu pun așa mare preț precum arată, adică nu se îmbracă prost și se marchează puternic, și sunt relativ modeste. Mai ales cele trecute nițel prin viață.
Problema ta e ca tu le remarci doar pe alea care se remarca prin fizic, la restul prezinti indiferenta pentru existenta lor.
Eu nu caut iubita, deci degeaba scrii asta, si sofis scria asta, eu doar sunt un observator atat
Pai uita-te de azi inainte doar la fetele care nu sunt frumoase si poate iti schimbi conceptiile despre femei in general.
Ce fel de concepti am eu despre femei?
Tu stii. Din intrebarile si raspunsurile tale se pare ca stii totul despre ele.
Deci tu crezi ca cunosti un om doar dupa niste observari de pe TPU?
Am zis eu ca cunosc vreun om?
Acum 3 minute | dihanie a răspuns (pentru RAY):
Declară răspunsul câştigător
Tu stii. Din intrebarile si raspunsurile tale se pare ca stii totul despre ele.
tu ai afirmat ca eu stiu totul despre ele, unde am afirmat eu asa ceva?
Nu ai afirmat asa ceva, cam asa reiese din postarile tale, in fine..., n-am eu de unde sa stiu ce ai tu in cap.
Serios,asa reiese din afirmatiile ca eu stiu totul, niciodata nu am afirmat ca cunosc ceva, vreun adevarat, mereu am afirmat ca nu cred in absolut nimic si ca nu am convingeri
Daca personalitatea conteaza de ce nu remarca si ele prin stiinta de exemplu, poate pentru ca pe noi nu ne atrage asta doar fizicul lor
Tu ai iubit vreodata?
Sti si de ce probabil.
Doar nu sunt idioate, stiu ca noi salivam dupã un un pic de cur. Si se folosesc de asta cu brio. de ce s-ar concentrator stiinta?
Nu n-am simtit asa ceva.
Pacat
" De ce se remarca prin fizicul lor?"
Despre ce tip de femeie vorbesti, despre Barbie-Pitipoanca?
lilkid întreabă:
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: