Iti spun eu ca baiat de ce, pentru ca:
1.s-ar putea sa fie in pierdere, un baiat trebuie sa aiba un caracter puternic si greu de doborat.
2. vor sa scape mai usor de o compatimire, ai mai vazut tu baieti care sa iti spuna ceva de genu: "iarta-ma draga eu sunt cel vinovat pentru ca ti-ai rupt rochia pe cand urcai in graba in taxi"
3. daca am recunoaste multe am fi inferiori in fata voastra a fetelor, avem nevoie si noi de un atuu( ceva de genul macho). dar in general intr-o relatie de cuplu trebuie sa existe o sinceritate egala si fara prejudecati." Daca dragoste nu e nimic nu e."(Marin Preda )
Ultima varianta se aplica. Dar nu doar pentru barbati. Personal, cunosc multe femei foarte orgolioase, care nu isi recunosc greseala nici sa le pici cu ceara. E, intr-adevar, o problema. Oamenii cu o stima de sine scazuta tind sa o compenseze cu un orgoliu crescut. Si pe urma, desi stiu cand gresesc, le este foarte greu sa recunoasca, tocmai pentru ca ar scadea orgoliul, care acopera stima de sine scazuta. Si ar fi pusi in fata defectelor proprii. Asa ca atunci cand refuza vehement sa recunoasca greseala, gandeste-te cat de nesigur pe sine trebuie sa fie, ca sa fie necesar sa para 'atat de' perfect! Desigur, mereu sa iei in considerare ca intr-o relatie, de orice tip, sunt 2 oameni si ca pentru orice greseala sau reusita a relatiei, fiecare e responsabil de capatul sau de relatie.
Deoarece noi fetele le permitem prea multe...sh d aceea isi permit sa dea vina p noi...intr-o relatie, daca greseste unu dintre parteneri ar trebui sa si recunoaska vina dar nu e intotdeauna asa...
Pt ca noi ii alintam prea mult si pentru ca le permitem orice.Nu toti sunt asa.
Ar trebui ca atunci cand gresesc sa recunoasca pentru ca nu ii omoara nimeni daca sp adevarul.
Nu stiu de ce se comporta asa. pur si simplu unii barbati le este greu sa recunoasca, dar stiu ft bine ca si ei gresesc. inca mai sunt si impertinenti cand le spui k au gresit iti rad in fata. unii sunt nebuni.
Uneori nu isi recunosc greseala fiindca nu isi dau seama ca prin faptele lor ne ranesc, sunt unele chestii care lor li se pare normal pe cand noua nu. In alte cazuri se poate si din orgoliu, incapatanare, nu vor sa ne fie inferiori . Este cand sunt influentati chiar si de anturaj, prieteni
.
Oricum e de vina modul lor de a gandi .
Eu zic ca trebuie sa vorbim cu ei si sa le spunem in fata ce ne deranjeaza, eu cel putin asa fac .
Nu stiu daca conteaza atat de mult care-i vinovatul intr-o greseala ci cum facem ca aceasta sa nu se mai repete.Stii tu, greselile repetate deschid calea prostiei!
Pt ca sunt incapatanati si orgoliosi! ei cred ca lor li se cuvine totul, si desi noi nu facem nimic, tot noi suntem de vina!
NU e adevarata chestia asta, daca tu ai cunoscut toti ratatii e problema ta nu toti baietii sunt asa.
Allanj. nu consider baietii cu care am fost. sau respectiv baiatul cu care sunt ratat [ratati]. Aveam si eu o indoiala si am pus o intrebare Nu toti sunt la fel. prin urmare nu gandesc toty la fel
Pentru ca noi le permitem asta. Noi le permitem sa nu isi recunoasca greselile, iar la ei e de vina orgoliul masculin. Dar chiar si ei atunci cand iubesc cu adevarat si cand se vad constransi isi recunosc propriile greseli, dar numai intre 4 ochi
night_crawler întreabă:
Belingot întreabă: