Draga mea,daca nu iti da atentia cuvenita crede-ma pe cuvant cand iti spun ca nu merita. DAca te jigneste,se rasteste la tine si te face sa te simti prost nu mai sta cu el. Stiu ca e greu, stiu ca nu e usor pentru ca tii la el si il iubesti dar omul efectiv nu stie sa se comporte. Daca te jigneste nu te respecta. Un barbat adevarat nu ar jigni o femeie. Si tu nu trebuie sa ii ceri sa te ia in brate dupa tot ce-ti spune. El ar trebui sa faca asta. Eu zic sa il lasi o perioada singur, sa luati o pauza, ii spui motivele. Crede-ma, daca te iubeste o sa-si dea seama ce a facut si o sa indrepte greseala. Daca nu inseamna ca nu merita.
Ai nevoie sa fii rasfatata si iubita nu sa ti se vorbeasca urat si sa fii jignita. Si fii serioasa, pentru niste jocuri? Esti mai putin importanta decat niste jocuri? Altul in locul lui ar lasa jocul si ar sta cu tine cat ar putea de mult si te-ar ajuta si pretui.
Simplu. El nu te intelege. Tu nu ai de ce sa plangi. Nu trebuie sa mai ai asteptari asa mari de la el. De ce trebuiee sa fii tu ce a are plange. Oare el fara tine, dupa mult timp, o sa regrete? Doar atunci o sa vada cat de mult contezi? Pune-l la incercare. Daca e tot asa, inseamna ca nu ii pasa.
Omului nu-i pasa, e simplu. Daca el de felul lui e indiferent sau se poarta asa doar cu tine e deja irelevant. E evident ca nu sunteti compatibili
Pe de alta parte poate ca lui i se pare ca joci teatru. Reactioneaza asa doar cand plangi pentru ca a existat o discutie intre voi sau indiferent de motivul pentru care plangi? Adica, e langa tine, te sprijina daca ai de exemplu o problema in familie si asta e motivul pentru care plangi?
Probabil face parte din categoria barbatilor care considera ca o femeie care plange joaca teatru, vrea sa atraga atentia sau sa-l manipuleze. Si cum el e mascul feroce, nu se lasa jucat pe degete de tine. De asta se tine tare si nu ii pasa.
Mi se pare ca esti intr-o relatie toxica. Nu te invata sa primesti firmituri. Nu te consola cu mici aparente de afectiune. Intr-o relatie e totul sau nimic. Meriti mai mult de atat. Iar un om caruia nu ii pasa de ceea ce simti, din start nu e potrivit si iti va aduce numai nefericire si frustrari.
Asta e felul lui de a fi si nu ai cum sa-l schimbi. Solutia e sa-l inlocuiesti cu altul.