Poate este sa mai cresti un pci, ca sa fii bagat in seama si sa nu mai vorbesti urat, ca acum oamenii se uita urat la tine tocmai pentru ca vorbesti urat si nu este nromal.
Eu nu vreau sa vorbesc urat dar ei vorbesc că altfel nu îs nici ei băgați în seamă de aia cei mai mari
Bulica, nu ii baga in seama daca ei sunt rautaciosi. exista si copii draguti, o sa ii gasesti. nu te lasa intimidat. esti in regula.
Atunci cu ce esti tu mai braez, daca vorbesti urat?
Probabil ca nu te-au auzit parinti ca sa-ti faca o morala serioasa, ca nu asa se comporta un copil.
Daca aia mari nu te baga in seama este pentru ca esti micut si nu ai ce cauta intre ei. Asta trebuie sa intelegi.
Pai de ce ești dificil? Ca nu vorbești urâtă? Bro nu ma face sa rad-_- ce treabă are una cu alta? Cine vorbește urăt vorbește ca așa vrea acel om ca așa este acel om cu adevărat nu are treaba ca ești tu dificil tu nu suporți vorbele urâte exactă și eu sunt la fel nu suport jignirile și vorbele urâte ma enervează rău când vad și aud pe cine ca înjură și urla degeaba și-l îl evit pe acel om sa nu iasă ceartă da asta nu înseamnă că ești tu dificil nu ai nimic frate ești absolut normal stai liniștit
Nu înțeleg despre ce ață vorbești acolo bro despre ce ață spui acolo ce sa întâmplat? Ai văzut-o pe fata care este cu fratele tău în costum de baie? Pai și ce cauți în telefon lui? Nu face din astea nu-i normal și nici bine ce faci nu te mai uita vreodată în telefonul la frați tai și nici la altcineva e ceva urăt rău nu ai bine deloc.
Nu nu mai înțeles deci ei se înjură de ex (ce faci bai c***e du-te in p***a marii și așa mai departe ) și nu vorbesc decât despre sex sex fete goale ceva gen mustorbare pe cuvânt că nu știu ce e și ce înseamnă și cum se face nu știu detaliile astea și ei rad de mine și zic că s un primitiv venit din Africa și că na m ce cuta în acea școală ba chiar o dată au râs de mine și mai pus să sărut o fata am sărută t o pe obraz apoi au început să rada am pupat o și pe buze un pic adică abia i le-am atins și isar au râs până și fata a râs ce fac? Că nu vreau să mă pup cu limba sau mai știu eu ce nici nu știu cum
Frate nici eu nu suport vorbele alea Dumnezeu mieste martor dacă te mint sau orice altceva nici nu vorbesc asa și nu suport așa vorbe în viața mea n îi aude pe uni cum vorbesc așa în autobuz dar este treaba lor ce nu suport eu este ca exactă acleași vorbele le auzi in autobuz și de la niște copii același vorbe chiar uni chiar mai rău de atâta am văzut și azuit fete chiar care vorbeau exactă același vorbe **** date morți tai și în p**** mea exactă vorbele astea și am rămas mască nu era prima oară ca aud asa ceva dar in autobuz sa faci așa mizerie iti dai seama ce fel de om este cu adevărat acel om azi eram sa ma bat cu un copil de vreo 19 ani exactă un autobuz a aflta și el de steroizi in toată viata lui de 19 ani și făcea pe cel mai tare cu mine -_- îmi spune mie câte este ceasul cumetre și i-am răspuns ca omul nu știu și nu aveam chef sa scot telefonul din buzunar eram puțin obosit atata tot și îmi spune mie dar telefon nu ai cumetre și i-am răspuns ca omul la ce asculți muzica copile și el im spune mie da ce conteza la ce ascult eu muzica era clar ca îl mânca urechile cineva trebuia să-l traga de ureche și i-am spus dacă încă o data ma mai întreabă cât este ceasul și face talente astea cu mine și il trag de urechi și a început sa radă bună prostul și îmi spune el mie pe mine ma tragi tu de ureche și i-am spus vrei sa vezi? Și spune mie ca nu vrea credea ca ma sperie pe mine dacă avea mușchi aia pe el după ma ia pe mine ca l-am înțeles greșit -_- el credea ca vorbește cu ai lui și vine și îmi face mie din astea pai eu ca el la viața mea am văzut destule exemplare sunt scârbit cu adevărat de așa oamenii oamenii ca ăștia sunt cu adevărat primitivi care nu am un Dumnezeu nu își dau seama deloc ca el chiar există și nu conștientiza nici puțin măcar ca el vede și aude totul orice face ei cu tot cu rahatul lor și tupeul lor murdar iar tu nu-mi face nervi-_- de ce pupi alte fete pe obraz fără sa ceri voie? Unde ai văzut asta? iai cerut voie s-o pupi? Unde te crezi in jungla? Pupi asa pe oricine ca spune oricine? Revinoți nu-i normal asa ceva nu mai pupa fetele fata sa ceri voie asa este normal cu adevărat nu te duci sa pui o fata ca așa vrei tu ce este pedo? Vilotor? Doar ăștia fac așa ceva nu mai niciodată rahatul ăla ce este atata de greu sa ceri voie s-o pupi? Ce este? Nu mai face niciodată așa ceva fără sa ceri voie.
Da sunt din Constanța dar nu toți din Constanța sunt așa era copilu ăsta așa ieri nu știu ce avea făcea ca toți nebuni în autobuz avea niște blugi dinaia strâmți rău pe el și un tricou alb și steroizi aia pe al și făcea figuri și talente în autobuz cu mine daca voiam ști cum iese din autobuz ăla))( numai steroizi iese din el dar ma zi ma lasă că este un copil și nu are rost să mă pun la mintea lui și să-l bat ca se vedea atata de clar ca era un deștept de la o poștă și am zis lasă așa oricum oamenii ca el sunt destui de ăștia Dumnezeu are grijă de ei și atata tot și când a coborât din autobuz îmi spune mie sa trăiești barosane atuncia ma loat râsul puțin ))) copil ce sa-i faci dor nu ma puneam la mintea lui ca și-o lua clar a văzut ca nu-i merge cu mine))) oricum sunt mulți ca ei aicia în Dumnezeu îi vede și îi aude ii las pe toți pe mâna lui.
okays întreabă: