| Anonymus995 a întrebat:

De ce nu ma crede cand ii spun ca o plac, ca imi place TOT la ea, ca e perfecta? suntem prieteni FOARTE buni.cand prietenul meu cel mai bun o intrebato, intr-adevar din plictiseala o acceptat pe loc.dar cu mine?sad imi spune ca are incredere in mine si apoi ca nu stie daca o plac.si ca trebuie sai dovedesc ca o plac.ce vrea? sa ma umilesc in public? sa o cer de nevasta?laughing

4 răspunsuri:
| Tmcn a răspuns:

Probabil nu vrea să accepte că o placi. ştii tu..friendzoned.

| CatalinutzAch a răspuns:

Sau poate acea persoana nu te place sau te place ca pe un frate sau prieten bun si poate ca pe prietenul tau il place mai incearca dar daca nu merge nu iti irosi timpul ca poate e o cauza pierduta... funda?

| MsLady a răspuns:

A moment of silence for our friendzoned buddy.
Mda. Frate, sunt fata. Si cand o fata spune lucrurile astea inseamna :
1. Vrea sa ramaneti prieteni
2. Nu te place
3. Nu stie cum sa faca sa nu te supere

Cauta pe altcineva. Sigur o sa gasesti happy. Si cu timpul, o sa iti treaca dupa fata astabatting eyelashes.

| economicgirl a răspuns:

Poate se gandeste ca daca va cuplati si nu merge nu ramaneti nici prieteni...si poate nu vrea sa piarda ce aveti pana acum, adica o prietenie frumoasa. Vorbeste cu ea despre asta.P.S.: nu e nevoie sa te umilesti in public, cred ca o discutie serioasa si la obiect ajungewinkingtrust me.i'm girlbig grinbig grinbig grin