anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu ma iubesc fetele asta eu am 28 de ani toate ma respinge oare de ce de un an si jumatate imi caut jumatatea pentru casatorie si vad ca ma suna piticoancele asta care nu mai la telefon sunt bune dar de intalnire nu isi capabile pe iele eu sunt din timisoara idul meu ieste danieldenta@yahoo.com ia sa vad care ma vrea pe mine dar vezi ca sunt urat care ma va acepta ca prietenie astept comentari multe fetelor

8 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Da tu ce ai facut pana acum? ai frecat menta? in liceu sau in facultatea, nai avut fete?

| anka89 a răspuns:

Incearca in primul rand sa ai tu o parere buna despre tine si dupa aia sa astepti de la altii.Inceteaza cu astfel de intrebari, ca m-ai adus pe mine la limita disperarii.Tu crezi ca daca stai toata ziua sa te plangi pe acest site ai sa gasesti vre una pe aici?
Iesi baiatule in lume sa le cuosti.
Dar te-ai gandit sa ai macar vrei aventura de o noapte? adica sa te distrezi, sa te simti bine.Incearca sa te distrezi putin.
Nu iti mai plange de mila.Imediat sa te gandesti la nunta si lucruri de genul.

| DenisaAbdn a răspuns:

Rele, rele, fetele astea... Ce aveti mai cu "iel"? Ce daca e urat, pitic, obosit si cu chelie? Pretentioaselor...

| BlackNights a răspuns:

Incearca sa inveti sa scrii corect:"iele" "ieste"? ca sa nu zic ca nu se intelege mare lucru din ce ai scris tu, fara semne de punctuatie fara nimic...

| bunica18 a răspuns:

Nu esti cam "batrin" ca sa racolezi tinere dintr-un forum de adolescenti?

| george89 a răspuns:

Ma respinge femeile si e scarba dupe mine, toata ziua ma bate la cap, nu stiu ce sa fac ca sa scaplaughing, vai de capu' tau, nici sa scrii nu stii si tu vrei "fomei" laughing

| Miina a răspuns:

Pai poate nu vor sa fie vazute cu un mincinos care nu stie sa scrie la 28 de ani!laughing
..."si special cu dedicatie speciala, du-te-n pnm la scoala si invata sa scrii corect, si nu mai jigni utilizatorii care se chinuie sa raspunda unui inapt oh go on".