| necunoscut22 a întrebat:

De ce nu ma mai atrage nici o fata de cand m-am despartit de fosta mea prietena in care am avut o relatie de 3 ani si m-am departit de ea de un timp foarte bun.

Răspuns Câştigător
| Zady a răspuns:

Ba galamaz,chiar daca pare atat de simplu nu e chiar asa,pur si simplu dupa atata vreme in care a fost cu ea,s-a ivatat cu ea,ii placea tot ce facea,ar fi placut-o in orice ipostaza,cat despre tine eugen,e clar ca o iubesti si numai pe ea o vrei, trebuie sa astepti, sa lasi lucrurile sa vina de la sine si nici nu sti de unde sare iepurele

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu ai dat de una care sa te puna la punct trecutul nu are nici o treaba cu prezentul.

| CoquineNoire a răspuns:

Vorba aia, dragostea pentru fete ține 3 ani, dupa aceea devii gay.

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pentru ca nu ai reusit sa o uiti de tot si pentru ca mai mult ca mai mult ca sigur nu ti-ai oferit prea multe sanse ca sa o poti uita! o persoana uita ceva atunci cand vrea cu adevarat sa uite!

| Hombre a răspuns:

Pentru ca a inceput sa-ti placa masturbarea.

| VadTot a răspuns:

Prietene capul sus si next ce naiba doar nu esti copil de gradinita.
Hai sa ti spun ceva,
am o relatie de cinci ani ...Relatie care scartie din toate incheieturile sunt constient ca nu va mai dura foarte mult.Sincer regret ca nu m-am despartit cu ceva vreme mai in urma. dar asta este ce vrei acum sa ma inchid intr o.eu stiu ce si gata.Asa ca nu te mai plange nu ti mai face tot felul de ganduri urite si incearca sa intelgi ca un capitol din viata ta s-a terminat iar urmatorul cu siguranta va fi mai frumos.Succes.

| ostea a răspuns:

Încă trăiești în trecut... detașează-te de trecut!
ACCEPTĂ ceea ce a fost, viața merge înainte.

Doar tu decizi cum să fii.

| PetreConstanta a răspuns:

Nu mai te gandi ea sigur si-a refacut viata asta ar trebui sa faci si tu

| Mada_7170 a răspuns:

Dupa ce te desparti de cineva ai o perioada de refacere. Nu te ingrijora, multi trec prin aceasta perioada. Or sa te atraga si pe tine. Ai ramas cu sentimentele fata de ea si cu timpul or sa se duca. Alti nu vor pentru ca ajung sa zica despre fete ca sunt proaste.

Răspuns utilizator avertizat
| SentimentalConsil a răspuns:

Adica cum Misogin,cum sa il puna la punct,la care punct? gandeste-te ca fosta prietena are pe cineva si ca nu mai are chef de tine, te uraste! asa o sa ajungi sa nu te mai intereseze despre dinsa, cu timpul o sa-ti gasesti si tu prietena

| Madalina_2554 a răspuns:

Dupa ce te desparti de cineva ai o perioada de refacere. Nu te ingrijora, multi trec prin aceasta perioada. Or sa te atraga si pe tine. Ai ramas cu sentimentele fata de ea si cu timpul or sa se duca. Alti nu vor pentru ca ajung sa zica despre fete ca sunt proaste.