E frumosul sentiment de iubire!
Cu toti am trecut sau urmeaza sa trecem prin asta... cam asa sunt si eu in momentu de fata si imi place:X
Numai bine!
Toate au un inceput. Felicitari, te-ai indragostit. Sa vezi atunci cand vei iubi, ca nu mai atingi pamantul!
Așa e când ești adolescent, nu-ți mai arde de nimic, decât de persoana iubită.
Depinde ce vârstă aveți, la început așa se întâmplă. Dar vezi să nu faci o obsesie din asta...
Da, sper sa imi treaca mai repede ca nu imi e bine asa, orice as face ma gandesc doar la el si simt nevoia sa il sun incontinuu sa vorbesc cu el.
Am incredere in el dar tot imi e putin teama de ce s-ar putea intampla pe viitor deoarece am avut o o relatie din care am avut foarte mult de suferit si imi e teama si acum de imprevizibil. Ma tot gandesc ca daca se intampla ceva si o sa fiu iar inselata si mintita . De asta mi-e teama, cu toate ca stiu ca ma iubeste
Eu spun sa te bucuri de sentimentul asta.nu multi experimenteaza ceea ce simti tu.asa ca bucurate ca exista o persoana in viata ta care te face sa te simti asa.nu incerca sa ti mai explici, enjoy it, it's called love!
Dacă vrei să scapi trebuie sa renunţi la lucrul acela, fie că este vorba de băiat, joc, viciu etc.
Dacă nu îţi dă linişte si satisfacţie stării tale sufletesti faptul că ai o relaţie cu el, lasă-l.
Si atunci vei fi independentă, vei face ce vei dori. ideea e sa renunţi la orice lucru care pune stăpînire pe tine.