De ce o jignesti? Este frumos ceea ce faci? Discriminare si batjocură la asta suntem buni noi românasii
Nu am jignit-o, ci doar i-am spus adevarul, si poate chiar asa este. Si eu sunt urat, si nu ma vor femeile. Stie toata lumea ca astia urati nu plac nimanui, la fel si uratele.
I ai spus ca este grasă si proastă asta ce inseamna ai alintat o? Daca nu sti sa fi incurajator numai jignii degeaba ca nici nu o cunosti de unde sti tu sau noi cum arata ea? Nu o cunoaste nimeni de aici decat mama ei care a facut o, si daca tu zici despre tine ca esti urît si ca nu te vor femeiile este treaba ta, tu asa te consideri nu trebuie sa i bagi pe toti in aceiasi oală ca nu toti suntem la fel, poate ea este chiar frumoasa sau chiar daca ar fi cum spui tu urîtă, ea in ochii ei este frumoasa asa se vede si daca tu o jignesti o deprimi ca asa vrei tu sa i arati defectele.
Bună Rebeca! Stai linistita nu te mai stresa, ai 18 ani, de acum incolo sunt sigur ca vei gasi un baiat care sa te iubeasca sa te aprecieze asa cum esti, tu nu te descuraja si roaga te lui Dumnezeu sa te ajute sa gasesti un om cu care sa te potrivesti. Mult succes.
Este clar ceva la tine!
Poate comportamentul, poate imbracamintea, poate prezentarea generala, poate hainele si stiluld e a te imbraca samd.
Cum zicea Robert, probabil tine de atitudine. Zic asta pentru ca jumatate din populatia masculina a planetei s-ar da la orice reprezentant al genului feminin care poata sa abureasca oglinda. Mai ales in online.
Pai sfatul meu este sa aștepți ca la timpul si la vremea potrivita ca Dumnezeu sa iti ofere un baiat potrivit pentru tine care iti va oferi atenție si afectiune cu adevărat
Iti garantez ca merita așteptarea, decat niste relații toxice și trecătoare mai bine una care tine
Cu cat te stresezi mai mult cu atat faci mai rau, gaseste ti increderea in tine! urmeaza l pe Dumnezeu el te va ghida si vezi gasi ce cauti?
anonim_4396 întreabă:
AndreeaPunct1370 întreabă: