Pentru că nu ți-ai găsit "jumătatea". Cînd se va întâmpla asta, o sa vrei sa mai fii cu picioarele pe pămînt
Esti binecuvantata de iahve, iubirea aduce suferinta, orbirea ratiuni umane, crede-ma ca e mai bine asa, decat cu zdrente care vor profita de tine
Atunci cum îmi fac și eu o familie? Mă căsătoresc fară să iubesc și apoi voi fi tristă toată viața?
Eu am 33 de ani,si nu sunt trist ca nu am iubita, mas simti mai bine sa adoptez o pisicuta, oameni vor dezamagi mereu, vei suferi ca proasta, te mai si lasa cu un copil, tu nu vezi ce zdrente masculine sunt in ziua de azi
Pentru ca inca nu ai intalnit persoana potrivita! Dragostea adevarata nu e pe telecomanda... dai on/of...
Si eu am trecut prin asta si sunt baiat.
Pentru ca tu nu ai suferit ca sa ajungi sa poti iubi pe cinava.
Se spune ca suferinta il face pe om mai puternic si o data cu suferinta si greutatiile vine iubirea fata de cineva.
Numai Dumnezeu stie ce se va intampla cu noi.
Ai rabdare si roaga-te sa te indragostesti de o persoana potrivita tocmai de aia fiti selective fetele mele
Poate de la prea multe decepții creierul încearcă să te protejeze de un nou eșec,e un automatism al propriului creier sa te ferească de traume.
La cum e lumea in ziua de azi iubirea se găsește doar in citate și meme-uri,basme etc! Nu ai oricum nimic de pierdut,mai degrabă te poți alege cu o trauma din nou și să te facă definitiv să renunți la ideea de a iubi din nou. Daca vrei iubire alege un băiat simplu, nu cocalar cum va place vouă, un băiat modest care nu are multi bani și care își iubește părinți și îi respectă că el cum se comporta cu ei așa se vor comporta și cu tine.
Nu ai întâlnit omul potrivit cu care sa rezonezi sa fi compatibila și să aveți multe în comun, sa va completați sa aveți relativ același sistem de valori, principii.Nu este suficient sa fi dosr atrasă fizic,daca nu va înțelegeți foarte bine atunci atracția asta se risipește,comunicarea este cheia succesului. Nu că sunt eu un om negativ,sunt foarte realist,dar nu prea mai exista oameni de calitate in ziua de azi,toți zici că sunt la fel gen copy-paste,foarte rar vezi un om valoros,educat,politicos,și fidel, nu că tu ai fi mai buna dar așa ca idee
Uita-te și la anturajul lui când îl cunoști, daca are un anturaj toxic cu vicii cel mai probabil și el e un denaturat care se da băiat bun până îți dă la prima cearta o directă
Trebuie sa ți cont de multe detalii când cunoști pe cineva, dar repet nici tu poate nu ești usa de biserica, în viața primești ceea ce oferi și cam după suflet
Poate nu ai gasit aceea persoana de care sa te indragosesti.
Cati ani ai? Si de multe ori trebuie timp si rabdare ca sa ajungi sa ti la oanumita persoana.
Stiu ca sunt persoane care ajung sa simta fluturasi in stomac de la primele intalniri sau primele semne de afectiue din partea altei persoane, mai ales de sex opus
De ce sa o faci? In toate chestiile nu exista decat suferinta, daca incepi o relatie la un moment dat se va termina, asa e in ziua de azi, te insori si dupa trebuie sa aiba si divortul nu ai ce face...
Se va intampla asta chiar foarte natural in momentul cand vei intalni pe cineva de care iti va fi foarte usor sa-ti arati sentimentele.
Nu știu, am inima prea rece și nu știu din ce cauză
Sunt femei care nu se uită înspre oamenii cu care vorbesc.
Poate ca, asa cum s-a mai spus, ai trecut prin alte episoade care te-au traumatizat. Poate ca nu e chiar atat de grava treaba ci pur si simplu ai o fire mai complexa ( nu ai spus ce varsta ai sa imi pot da seama cat de dezvoltata ai putea fi ca gandire, deci poate fi si faptul ca inca nu ai ajuns la stadiul in care sa faci o diferenta concreta intre a place si a iubi).
Faptul ca te simti asa de rece depinde si mediul in care ai crescut si, prin urmare, de modelul care ti s-a format in minte (efectul Electra in cazul tau). Conteaza cat te-ai concentrat pe viata sociala, ca suntem unii care parem impasibili, nu stim sa spunem "te iubesc" sau ni se pare un nimic, dar si cand vine o persoana si intoarce cheita, varsam toata energia acumulata in timp si fara sa ne dam seama, ii sufocam cu romantismul care zace in noi>
Suntem fel si fel de personalitati, nu suntem toti la fel, tu poate ca esti altfel. Poate fi ceva psihologic, poate fi ceva psihiatric ( nu o lua in sens catastrofal, poate doar iti lipseste de la mama natura cantitatea minima necesara de serotonina, dopamina).
Faptul ca simti lipsa a ceva inseamna ca esti pe un drum bun, stii ce vrei, stii ce cauti. Ai incredere in tine, vor veni la un moment dat si momentele de caldura pe care le cauti. Ia-o incet cu socializarea, creeare de prieteni, cunoastere, schimbari de impresii si, daca gasesti sau ai pe cineva de incredere, sa imparti sincer ce simti, poate fi ghidul tau mai departe.
Mulțumesc frumos că ți-ai făcut timp să îmi scrii acest mesaj
Dragostea este atunci cand gasesti persoana care te face sa simti fluturi in stomac, care te face sa simti ca este mai importanta decat propria persoana cu care iti doresti copii si atunci trebuie sa te mariti.
Sper să simt asta cândva, mulțumesc pentru timpul acordat
Mama multi sunteti pe aici care invocati infinitul si universul paralel. Epoca Eminesciana.
Mai ZenoDinCitium cum adica "creierul incearca sa te protejeze din nou"? Adica creierul e o alta personalitate fata de OP? A ...gata stiu "Ochii vad inima cere" nu? Prin urmare inima o baga in deceptii si creierul o scoate. Mda e o chestie, numai ca e doar o vorba din popor si nimic mai mult. Creierul e cel care emite si recepteaza stiumul chimici..si atat.
Acum pentru D-oara cu problema. In primul rand nu te mai gandi la casatorie si copii. Adica bineinteles ca o poveste de iubire adevarata va avea finalul respectiv, numai ca asa cum ti-au spus mai multi..nu ai intalnit inca persoana.
Daca ai atractie chimica si bineinteles orientarea ta sexuala e ok, atunci stai fara grija ca iubirea va veni, cateodata de unde nu te astepti.
Have fun and be loved
Pentru ca poate ești psiho, d. p. d. v. medical ma refer, nu jignire!
O sa vina vremea când dragostea adevărată va invinge cauza din cauza căreia nu poți, știi de ce?
Ca încă nu a dat nimeni definiția dragostei pana acum, obiectiv 100% și sa cuprindă tot ceea ce ea inseamna! Deci întotdeauna te ia prin surprindere! Iar când ai sa întâlnești pe cine trebuie, sa te ții bine, ca te va lovi atat de tare încât nu o sa stii ce s-a întâmplat!
Succes (:
Mulțumesc pentru răspuns,
Cu Plăcere, Oricand!
Mult Succes!
Socializezi cu persoane, petreci cu ele? Te crezi în nesiguranță? Îți faci doar gândurile rele