Femeile gresesc incercand sa gaseasca barbatul perfect.
Orice barbat care ar putea sa-ti placa a avut o viata inainte sa te cunoasca pe tine,cu aspiratiile lui,cu principiile lui,in fine,diferita de a ta,complet unica,asa cum unica e si cea traita de tine.
Este greu,poate imposibil sa-l gasesti vreodata,asteptand doar,e la fel de posibil cu a castiga lozul cel mare la loterie.
Trebuie sa provoci putin soarta si asta o faci cautand initial un barbat cu care te potrivesti,nu perfect, ci destul de mult, foarte mult sau aproape perfect.
Pentru ca, intr-o relatie ambii parteneri se schima unul pe celalalt, vrand-nevrand.
Si totul poate fi mai bine decat ti-ai fi putut imagina.
Daca te incapatanezi sa-l astepti pe Mr.Right te vei trezi amara,vestejita si scarbita,intr-o viata pe care n-ai trait-o deloc asa cum a-i fi putut!
Un barbat ofera atunci cand are cui,atunci cand admira femeia de langa el, atunci cand simte ca femeia asta merita orice sacrificiu.
Un barbat la acelasi nivel cu tine, n-o va face, va astepta sa faci tu toate aceste lucruri, tocmai pentru ca si el isi cunoaste valoarea si nu-l entuziasmeaza cu nimic egalitatea dintre voi.
Fiecare cu norocul lui si cum gaseste, nu esti singura care trece sau care a trecut prin asa ceva.
e normal sa ai standarde inalte, mai ales cand esti constienta ca meriti mai mult si ca doresti sa primesti ce oferi.
stiu ce vrei sa zici cand spui "Gasesc extrem de putini barbati de calitate, si cand ii gasesc, ori sunt casatoriti, ori sunt Gay".
dar mai stii, poate nu sunt fericiti in mariajul lor, nu te indemn sa fii o spargatoare de casnicii, dar nu e nimic rau sa te indragostesti de un barbat insurat, mai ales ca e pe placul tau.
nu stiu ce varsta ai, nu stiu daca ai ganduri de mariaj, de zici ca depind de parinti unii peste care dai si nu esti multumita de acest lucru, dar daca nu ai ganduri sa aveti o casa a voastra, de ce ar fi un impediment ca depinde de ai sai? daca are un job, e ok.
da, e "a turn off" sa locuiasca cu ai lui la varsta de 30 de ani de exemplu, dar poate nu-si permite sa-si ia o casa a lui, pe moment, desi vrea sa se mute, te-ai gandit la asta?
cand renunti la a mai cauta, vor aparea eventual si barbati, dar cum spuneam, nu toti au noroc in dragoste, unii si-o gasesc mai tarziu.
si daca te saturi la un moment dat de barbatii pe care ii gasesti, treci de partea cealalta, vezi cum iti merge. (nu glumesc)
bafta!
Pentru ca traim intr o societate si o lume Bolnava bolnava bolnava si pe terminate! Ceea ce vrei tu nu ar fi ceva foarte cine stie cum dar probabil privesti doar jos!? Si ai impresia ca in jurul tau..sunt doar specimene pare tu le ai numit. Cam acelasi lucru as putea spune si eu dar invers ok? Unde Sunt fetele acelea finute dragute si feminine? Acum vad doar fete extrem de masculine ..De la felul de a se imbraca pana la comportament si stil de viata! Iar cand merg pe strada pur si simplu nu imi vine sa cred ce vad! Daca m as duce la gradina Zoologica acolo asi ramane cu ceva frumos in memorie insa cand merg pe strada. imi trebuie ochelari fumurii sa nu pot vedea tot ce imi ajunge in calea vizuala! Deci eu cred ca tu te ai plictisit de cei din jurul tau si te inteleg dar Ce poti face? Doar sa vii aici si sa pui o astfel de intrebare si ce raspunsuri vei primi? si cu ce te alegi?
Asa ca te sfatuiesc sa cauti un baiat cat de cat pe fixatiile tale dar iti garantez ca nu vei gasi exact precum ai insirat tu aici! Eu iti dau un milion de Euro daca tu te vei marita cu un astfel de baiat!
Prea multe ceri si bogat si frumos si inteligent tu esti ceva din astea? tu ce oferi?
in loc sa sper sa gasesti un baiat cu care sa faci casa tu vrei casa gata facuta asta e lene draga, o adevarata femeie e astfel nu cea ce esti tu
NU la "Dragoste si Sex"!
NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!
Toate cele bune.
Asa este ai standarde nu inalte ci f inalte.Esti cam pretentioasa.Lumea care o stii tu nu mai este.Lumea se afla in miscare, in schimbare azi ai job miine nu mai e s-a dus si asa mai departe.Bani cine are bani? Paote hotii, pungasii, oamenii din politica care fura care cum apuca.Barbati seriosi cu joburi bune, manierati si asa mai departe nu mai gasesti pentru ca nu mai exista.Cum crezi ca poate rezista asa un barbat intr-o firma din Romania fie ea privata sau de care o mai fi? In Romania se practica o alta metoda nicidecum cea in care sa fie promovati oamenii cinstiti, oameni care sa poata face ceva.Atunci cind cei care conduc vad pe unu ca incearca ceva cauta sai dea in cap, sa il elimine sa nu cumva sai ia locul lui.Si uite asa barbatii aia de care tu spui nu mai au nici ei acea stabilitate care mai exista cit de cit pe vremuri.Si daca mai exista normal ca sint deja luati de alte femei care au pus deja stapinire pe ei.Deci ce vrei tu cam greu sa gasesti.Si stii ceva? Eu cred ca astfel de barbati au fost dintotdeauna greu de gasit de cind aparu omul ca specie pe pamintul asta.Tu vrei barbatul fatal, mortal cum spunem noi.Wow cam greu daca nu chair imposibil as zice.Niciodata nu vei gasi ceea ce tu cauti la un barbat.Ce ai enumerat tu pe aici este ceva pur teoretic. Ntura nu cred ca a inzestrat un barbat cu toate aceste calitati.Sa fie frumos, destept, cu bani si devreme acasa.Eu cred ca esti o visatoare care asteapta pe fat frumos pe un mercedes bengos sa vina si sa o ia.Ei afla caun barbat frumos nu e cine stie ce mare destept.As zice chair ca e mai prost ca unul mai naspa.De ce? Pt ca natura nu-ti da tie totul si altora nimic.Da la fiecare asa cite putin sai multumeasca pe toti. barbat frumos normal ca are inclinatii spre alti barbati pentru ca sint ei feminini de aia.Si uite asa sint pe post de fetite.Asa daca ai cauta un tip normal sa zic gasesti destui.Si care stiu sa se poarte si etc.Dar nu esti curioasa ca la pretentiile tale normal ca no sa iti placa.Insa te asigur ca acei barbati frumosi in pat sint cam varza.Vezi cazurile a multor astfel de barbati.Deci ori vrei un bibelou ori cauti un barbat? Trebuie sa te hotarasti ca altfel vei trece de30 de ani si dupa sa te atii sa vezi dupa ce pretentii o sa ai.Cu cit inaintezi in virsta ai pretentii si mai mari desi sint nejustificate.Insa asta e natura umana crede ca daca are experienta i se cuvine luna de pe cer.u sint un tip cit de cit inteligent zic eu, oar ca nu prea arat asa bine.In rest nu am nici o [problemea.Dar vezi tu mereu sau cautat barbatii si femeile care arata bine.Nu conteaza ce are ce n-are frumos sa fie.Desi dupa o sa isi manince zielel dar aia vrea. Dupa ce scapa de el te asigur ca tot asa un barbat va cauta tot frumos si la fel va pati.Dar o va face pentru ca probabil crede ca va fi altfel.Si xce conteza pentru o femeie sa vada la un barbat? Fata sa arate bine la chip sa aiba acel chip de casanova si aia e tot da gata orice femeie.Am eu un tip pe aici din asta barbatu fatal, mortal daca vrei te pot pune in legatura.Te asigur ca nu ia rezisat absolut nici o femeie niciodata. Absolut nici una, fie ca avea 12 ani sau 50.Toate il cautau inebunite, nu mai dormeau noaptea cu gindul la el.Si el il durea undeva daca ma intelegi.Se ocupa cu alte chestii. Spui ca tu stii ce poti oferi? Pai de unde esti asa de sigura ca ai ceva de oferit? Spui ca cauti un nbarbat cu bani asta inseamna ca tu esti saraca.Deci bani nu ai cu siguranta.Altceva ce mai poti oferi? Poate ca arati bine asta da poti arata f bine, dar nu asta e tot ce conteaza pentru un barbat.Tu crezi ca daca arati ca mai stiu eu ce papusa gata deja acel barbat cel cauti tu a si cazut pe spate? Hei hei mai sint destule probe sa le treci.Si cu siguranta o femeie f frumoasa nu prea este buna la pat.Si tu crezi ca un barbat cu bani si caruia ii place si sexul te va tine asa in vitrina sa se uite la tine? Te cam inseli ca tu ai de oferit multe.Asta trebuie sa o spuna un barbat daca ai ceva de oferit tu.Nu te lauda inainte sa treci apa ca nu e bine. Poti spune citi ani ai asa ca idee macar?
Sunt și dăia dar mai rar, nu se știe niciodată cum dai peste unul, fii tare, ține capul sus fi o doamnă și ai să ai parte de așa ceva.
Buna
Daca vrei realizare pe toate planurile e normal sa gasesti mai putini decat cei nerealizati pe macar un plan.
Depinde si-n ce lume te invarti tu, ei cauta tipe la fel de inteligente si frumoase.
Sa nu ceri mai mult decat poti oferi, ramai solo.
succes
Eu cred ca esti o visatoare care asteapta pe fat frumos pe un mercedes bengos sa vina si sa o ia.Ei afla caun barbat frumos nu e cine stie ce mare destept.As zice chair ca e mai prost ca unul mai naspa.De ce? Pt ca natura nu-ti da tie totul si altora nimic.Da la fiecare asa cite putin sai multumeasca pe toti. barbat frumos normal ca are inclinatii spre alti barbati pentru ca sint ei feminini de aia.Si uite asa sint pe post de fetite.Asa daca ai cauta un tip normal sa zic gasesti destui.Si care stiu sa se poarte si etc.Dar nu esti curioasa ca la pretentiile tale normal ca no sa iti placa.
Daca ne uitam la tv, internet, ziare doar genul acesta este "promovat"
generatile crescute si educate de tv si internet nu mai au de unde sa aleaga
din pacate barbatii de care amintesti mai sus acum sunt "trecuti"
putini nascuti dupa 90 se incadreaza in descriere
Dacă dai numai de şmecheri şi golani cu siguranţă te uiţi în direcţia greşită. Mai verifică şi friendzone-ul din când în când.
Hai sa iti spun un banc bun sa te fac sa zambesti(vad din logo ca esti trista ) :
La New York s-a deschis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot.
La intrare sunt afisate regulile de functionare ale magazinului:
- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA!
- Sunt 6 etaje si caracteristicile barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior.
- Poti alege orice barbat de la un etaj, sau poti urca la etajul urmator.
- Nu te poti intoarce la etajul inferior!
O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a gasi un barbat care sa ii tina companie.
La etajul unu, pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca!
Femeia decide sa mearga la etajul urmator. La etajul al doilea pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca si iubesc copiii!
Femeia hotaraste sa urce la etajul urmator. La etajul al treilea pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii si sunt extrem de frumosi!
Wow, isi spune femeia, insa hotaraste sa mearga la etajul urmator.
La etajul al patrulea pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de innebunesti si ajuta si la treburile din casa!
Incredibil! exclama femeia. Cu greu pot rezista! Insa decide sa mearga la etajul urmator. La etajul cinci pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de innebunesti si ajuta si la treburile din casa si sunt extrem de romantici!
Femeia este tentata sa ramana si sa aleaga un barbat, insa pana la urma decide sa urce la ultimul nivel.
La etajul sase se afla urmatorul afis: Esti vizitatoarea cu nr. 32.556.112 a acestui a acestui etaj. Aici nu sunt barbati, acest etaj exista numai pentru a demonstra ca este imposibil sa satisfaci o femeie…
Multumim pentru ca ati ales sa vizitati magazinul nostru!
Vis a vis de acest magazin, s-a deschis unul asemanator de unde barbatii isi pot cumpara o nevasta.
La primul etaj sunt femei care sunt inebunite dupa sex.
La etajul doi sunt femei care sunt inebunite dupa sex si nu te bat la cap.
Etajele de la 3 la 6 nu au fost niciodata vizitate de barbati!
Acum revenind la subiect.
Sa iti doresti langa tine o persoana isteata,cu bun simt si sa te iubeasca nu e nimic iesit din comun!
Dar cand spui realizata si cu o cariera nu ma suna bine; sa stii ca asta chiar nu o sa ii mai ofere timp sa iti ofere ceea ce e important de fapt.
Eu cred ca ar fi de ajuns o persoana care sa iti ofere aceea siguranta materiala,respect,iubire,clipe frumoase,intelegere si un univers al vostru in care sunteti si iubiti si cei mai buni prieteni!
Observ multe fete(si baieti) in ziua de azi cauta in generat doar persoanele din topul faimosilor!
Cool,masina faina, tras la sala, om de succes care in ciuda parfumului scump, e numai un miros de''aere'' pe langa ei!
Iti doresc un baiat care sa te iubeasca mai mult decat pe el si asa de mult cat ai sa il iubesti si tu pe el! Restul se rezolva, pentru ca daca ai dragoste si intelegere o sa poti sa faci orice!
Sunt multi stai linistita dar nu stii tu sa ii gasesti sau cum fac unii pe cei cu muschi si frumosi care nubse baga in seama cu nimeni si isi vad de treaba lor cum, sunt eu, ii crezi golani. Sunt multi gentlemani si romantici si in acelasi timp ai frumosi sau cu muschi. Sunt si baieti independenti de la varste mici nu din cauza lor ci a parintilor, cu sunt eu, nu stii tu sa ii gasesti, de obicei acestia sunt timizi, retrasi, inchisi in ei, parand indiferenti cu toata lumea dar suferind ca nu au pe cineva care sa ii iubeasca asa cum sunt, nu pentru corpul sau banii lor sau mai sunt unii care sunt indiferenti cu toata lumea si orice le-ai face ei nu iti arata ca sufera sau ca sunt tristi, timizi etc. Ei au aceeasi fata indiferenta si aceeasi atitudine indiferenta cu toata lumea deoarece cred ca nu mai pot avea incredere in nimeni pentru ca cei la care tineau cel mai mult iau tradat.(asa sunt eu)
Eu știi ce văd în orașul meu? Numai fete care aleargă după ăia ^^ Așa că la ce bun?
O sa fiu destul de dur dar cu agrumente! Draga Rebecca, nu or fi multi barbati frumosi, destepti si cum ai mai vrea tu dar nimeni nu e perfect. Dar voi fetele/femeile cum sunteti? Ai adus in discutie partea profesionala!
O sa fac referire si la niste cifre, date statistice dar si la ce vad in viata reala. Ambele sunt in defavoarea voastra, din pacate pentru voi.
Te rog draga mea cand ai timp sa te uiti pe site-ul de statistica sa vezi niste indicatori cu privire la functiile de conducere din Romania sa vezi draga mea ca sunteti minoritare ca sa nu zic altceva comparativ cu barbatii din Romania asa cum sunt ei cu bune si cu rele. Daca nu gasesti imi zici mie ca iti trimit eu. E un fisier PDF. Il gasesti pe site. Dpdv profesional sunteti sub barbatii in Romania draga mea. In Romania vedem multe fete frumoase, dragute, exceptionale dpdv fizic unde? Lucrand ca vanzatoare cu colanti pe ele sa se vada calumea b...e - nu ca nu ne-ar place noua barbatiilor - dar asa ca idee, cu decolteuri bineinteles si nu numai. In alta parte unde le mai gasim? In supermarketuri bineinteles ca promotorite avand aceeasi nota vestimentara bineinteles! Si era sa uit IMI CER SCUZE videochatiste logic. E plina Romania de videochatiste.
Si mai e categorie una mai cuminte asa. Alea care la 20 de ani se apuca sa faca copii. SI vine puradeul si gata stam acasa. Munceste barbatul ele stau si au grija de copil. Si cu partea profesionala cum ramane draga mea? Sunt si la televizor diverse studii ca dpdvd profesional sunteti sub barbatii din Romania asa cum sunt ei badarani, nesimtiti, misogini etc etc.
Ca sa continui ideea cu partea profesionala, femeile care au o cariera in adevaratul sens al cuvantului putine arata si bine! Alea stau toata ziua la birou au fundul cat usa, neepilate, neingrijite - nu ca multi barbati ar fi altfel - si acele femei lucreaza, vin acasa isi vad de familie, de copii si asta e. Cine le place bine cine nu la revedere. Deci nici acele femei nu sunt perfecte.
Sunt si femei cu cariera si frumoase dar alea sunt putine la numar in general mai ales in Romania. Ca pentru a arata bine trebuie saloane, trebuie bani tataa, trebuie timp si vointa. Dupa ce stai 8 ore la birou sa te duci la sala inca doua ore la salon o data sau de doua ori pe saptamana nu e la indemana oricui.
Deci nici voi nu sunteti perfecte draga mea cum nici barbatii nu sunt. Fiecare cu bubele lui.
Ca sa continui cu partea profesionala citeste draga mea reviste de business Biz de exemplu si ai sa vezi ca numarul antreprenorilor barbati este mult mai mare decat cel al femeilor. Ai sa vezi ca asa e draga mea.
Ca sa concluzionez cu partea profesionala deocamdata voi sunteti mult sub barbatii din Romania.
Eu la ce sustin vin cu argumente nu zic asa din doua trei exemple si generelizez la intreaga colectivitate.
Ai mai precizat ca sunt baieti care traiesc pe spinarea parintilor. Si fete nu or fi? Cate fete vedem prin cluburile scumpe din Bucuresti frumoase, tatoase, voluptoase, botoxate! Iti spun eu foarte multe! Si alea sunt acolo datorita parintilor lor si baietilor care le platesc consumatia care si aia la randul lor au bani de la parinti. La firma la care lucrez sunt patroni doi frati. Ambii au sotii tinere normal. Si alea stau acasa ca e greu sa munceasca tataaa! SI ei barbatii muncesc de dimineata pana seara. Ca sa concluzionez paragraful aici cu intretinutul cine pe cine cred ca mai mult barbatii intretin femeile decat invers. Inca un argument in defavoarea a ceea ce sustii tu draga mea.
Ai mai precizat ca gasesti putini barbati de calitate etc etc. Asa o fi dar noi barbatii cate femei gasim in ziua de azi carora sa nu fie pe interes, sa fie si frumoase si bune la pat si sa stie sa si gateasca sa faca nu mai stiu ce? Cate? Cred ca putine! Aici consider ca fiecare categorie are bubele ei clar. Ca ca continui ideea, pe barbatii aia putini trebuie sa ii faci sa te ia de navasta, la pat, de iubita, unde vrei tu. Ca asa cand sunt multi e usooor tata ca ai de unde alege. Nu e unul e altul. Asa fiind putini aici sa va vad calitatea! Unde nu ai multe optiuni . Ai precizat ca sunt casatoriti aia frumosi. Pai daca nu erau casatoriti sigur se spunea aaaaaaaaaaa sunt golani, nu stiu ce vor de la viata, etc etc. Asa ca sunt casatoriti iar nu e bine! Cum e bine atunci mah?
Ai mai precizat ca sunt gay! Ai generalizat ca ori asa ori altfel. Inseamna ca ai ajuns sa "cunosti" toti barbatii din Romania daca generalizezi. E bine atunci.
Numai bine draga mea si te rog sa ma contrazici sa imi ca sunt nu stiu cum cel mai mare nenorocitm jigodie ordinara dar cu ARGUMENTE TE ROOG.
Scuze de unele greseli gramaticale din postul anterior ca am scris repede. Uitasem sa mai scriu ceva foarte important. Gandeste-te ca un barbat inteligent, frumos, afacerist, descurcaret s-ar putea sa aiba si el standarde inalte in ceea ce le priveste pe femei! Poate ai intalnit acel barbat si ti-a dat cu flit ca nu erai ceea ce isi dorea el? Mai stii? Poate acel barbat INTELIGENT deci nu prost doreste ca partenera lui de viata sa castige si aia mii de euro/ luna cat castiga el. Nu sa fie una care sa lucreze la un amarat de birou notorial sau secretara si sa ia 2000 2500 RON/luna. Eu asa as gandi in ceea ce priveste partenera de viata. Asa sa o intretin eu pe ea? Cu ce scop? Sa fac acte caritabile? Nu tata!
costinvlad490 întreabă: