Barbatii, pentru a se ridica la standardele cerute de majoritatea femeilor din ziua de azi, sufera o transfigurare de personalitate si practic joaca un rol. Crede-ma, barbatii sunt capabili sa se adapteze la orice femeie numai ca sa-i faca pe plac si sa nu fie azvarlit in marea gloata a ratatilor sociali, care nu au parte (si cel mai probabil nu or sa aiba niciodata) de vreo relatie. Putini dintre barbatii pe care ii descrii tu au norocul de a da peste o femeie care e in cautare de pereche axata pe latura sensibilitatii. Depaseste stratul superficialitatii si nu mai cauta zadarnic barbatul ideal pentru ca, oricat ne-am minti pe noi insine, stim prea bine ca nu exista. Suntem cu totii critici foarte buni, dar uitam de multe ori sa ne analizam propria persoana, de unde si generalizarile acestea exacerbate si nefondate. Fiecare om vede ceea ce vrea sa vada, fara sa priveasca mai atent realitatea.
Foarte amplu si edificator raspunsul tau. Cati ani ai? Daca nu te superi...
Un aproape 18 ani (fac peste doua saptamani mai exact, dar te scutesc de detalii insignifiante)
Multi inainte Si apropo, imi place cum gandesti
Multumesc, multumesc si multumesc si pentru funda acordata
Au luat cu ei toate femeile sensibile, sincere, rafinate, romantice si au plecat...nu stiu unde.
Exista [putini totusi], dar din pacate noi, fraierele ne uitam doar dupa cei care nu o sa ne aprecieze niciodata.
Exact,sunt chiar foarte multi dar fetele ori nu ii vad si nu ii gasesc pentru ca sunt ocupate sa se uite dupa neciopliti, barbari si inculti. fete superbe stau cu baieti care nu stiu sa citeasca dar de. daca taticu ia luat X6 unele isi merita soarta
Da'mi adresa ta sa-ti trimit un six pack(bere evident)
Cand vrei tu
Hehe, ba existam draga mea, numai ca ne este ingrozitor de lene sa mai fim atenti si sa oferim respect femeilor care oricum is mai interesate de cei sus numiti de tine (inculti, neciopliti etc).
De cate ori ai intalnit in viata ta un barbat cu bun simt care sa te respecte, si de cate ori erai mai interesata de "misoginul nesimtit care te ignora"?
Daca tu ai dat numai peste asa ceva asta nu inseamna ca toti sunt la fel...asa ca nu ii baga pe toti in aceeasi cutie.
Majoritatea Baietilor s-au adaptat cerintelor voastre, deoarece majoritatea fetelor cauta doar baieti smecheri si bine facuti.Totusi,stai calma ca nu au disparut toti. Poate trebuie sa "sapi" mai adanc decat crezi! Succes!
Există şi astfel de bărbaţi, trebuie doar să fi tu mai selectivă.
În privinţa respectului, este o regulă: dacă oferi respect, vei fi respectată la rândul tău.
Loreddana,fii sigura ca exista, numai ca inca nu ai avut sansa sa intalnesti.Lumea,nu se termina aici si acum.Mult noroc.
Intalnesc foarte rar tipi care se incadreaza in cerintele mele. Si cand ii gasesc, de cele mai multe ori sunt casatoriti.
Posibil si asta,te cred. Vreau sa intelegi ceva:viata a demonstrat in cele mai multe cazuri ca cei care intrunesc sau se apropie de cerintele tale, nu au averi, sant mai degraba oameni simpli, dar sinceri si cinstiti, care iubesc adevarul si urasc minciuna.Sant multe de discutat aici, dar nu stiu daca ajuta.Si asculta ce iti spun:nu iti pierde speranta, vei intalni curand pe cineva, care se va apropia de cerintele tale, dar nu va fi perfect.Mult noroc.
De ce consideri ca ceri prea mult cand spui ca virgule cauti o persoana (de gen feminine in cazul de fata) care sa fie sincera si serioasa?
De ce? Pentru că sunt considerați niște fraieri (sau tu nu ai cunoscut până acum niciunul?) și se ascund de societate din același motiv.
Educați sunt mulți, dar nu se afirmă. Dar nu e vina lor (pardon, a noastră), ci e vina fetelor ce au dat în boala băieților musculoși sau cu bani, deși mai mult de 3 sferturi din aceștia nu sunt în stare să fie câtuși de puțin originali (dar dacă ar fi, eu nu aș mai scrie poezii). Deseori cei ce sunt cu bun simț stau în fața unei greșeli a societății sau în spatele unui zid al neputinței, un zid alcătuit din tâmpeniile actuale (nu zic că nu sunt și fete ce au deschis ochii în spatele acelui „zid") și zac acolo îmbătați de lucrurile simple, de artă, de poezie.
Închei aici că filosofez prea mult apoi... Mult noroc în căutarea ta, deși nu cred că vei găsi prin asta ceea ce îți dorești.
In primul rand,ar trebui sa ne intrebam: Unde sunt fetele acelea care nu umbla dupa bani si cauta iubirea adevarata? Unde sunt cele care se RESPECTA pe ele insasi si nu se vand la drumul mare? Asta da intrebare!
Mentionez ca nu generalizez,ci doar vreau sa subliniez faptul ca,atata timp cat exista astfel de "fete bune", n-o sa gasesti prea multi baieti care sa te respecte pe tine, ca si fata, deoarece majoritatea ne considera pe toate la fel.
Baietii gen "printi din povesti", au fugit departe sa nu mai dea peste "printesele siliconate si cu botox"
Exista si baieti buni doar ca nu apar ca ciupercile dupa ploaie, ci trebuie cautati cu atentie.Nu uita! Aparentele insala amarnic.De ce? Pentru ca poti descoperi ca un baiat cu unele maniere mai putin "iesite din comun", pot fi adevarati "printi" in realitate cand iubesc.
Pai ei sunt peste tot, doar ca nu ii vezi tu, deoarece mentalitatea feminina se gandeste si este atrasa doar de barbatii duri sau cei care se cred super jmecheri...
un pont : e greu sa cauti un barbat care sa te iubeasca cum esti, dar atunci cand il gasesti trebuie sa il pretuiesti deoarece si el te va pretui inzecit
Pai tu stii ce fac femeile cu barbatii care se comporta frumos si sunt respectosi si amabili? Se pisa pe ei. Intr-un final o sa le bage niste scuze de genu' ..Stii, esti prea bun pentru mine, nu te merit.
Esti chiar un tip foarte bun, dar nu mai putem sa continuam. si tot felul de scuze mizerabile. Voi ne-ati schimbat, de aia suntem asa.
Am fost bun, am fost respectuos, am facut o gramada de favoruri, si de la un moment dat am devenit prea bun si mi-am luat-o peste ochi.