Barbatii, pentru a se ridica la standardele cerute de majoritatea femeilor din ziua de azi, sufera o transfigurare de personalitate si practic joaca un rol. Crede-ma, barbatii sunt capabili sa se adapteze la orice femeie numai ca sa-i faca pe plac si sa nu fie azvarlit in marea gloata a ratatilor sociali, care nu au parte (si cel mai probabil nu or sa aiba niciodata) de vreo relatie. Putini dintre barbatii pe care ii descrii tu au norocul de a da peste o femeie care e in cautare de pereche axata pe latura sensibilitatii. Depaseste stratul superficialitatii si nu mai cauta zadarnic barbatul ideal pentru ca, oricat ne-am minti pe noi insine, stim prea bine ca nu exista. Suntem cu totii critici foarte buni, dar uitam de multe ori sa ne analizam propria persoana, de unde si generalizarile acestea exacerbate si nefondate. Fiecare om vede ceea ce vrea sa vada, fara sa priveasca mai atent realitatea.
De ce? Pentru că sunt considerați niște fraieri (sau tu nu ai cunoscut până acum niciunul?) și se ascund de societate din același motiv.
Educați sunt mulți, dar nu se afirmă. Dar nu e vina lor (pardon, a noastră), ci e vina fetelor ce au dat în boala băieților musculoși sau cu bani, deși mai mult de 3 sferturi din aceștia nu sunt în stare să fie câtuși de puțin originali (dar dacă ar fi, eu nu aș mai scrie poezii). Deseori cei ce sunt cu bun simț stau în fața unei greșeli a societății sau în spatele unui zid al neputinței, un zid alcătuit din tâmpeniile actuale (nu zic că nu sunt și fete ce au deschis ochii în spatele acelui „zid") și zac acolo îmbătați de lucrurile simple, de artă, de poezie.
Închei aici că filosofez prea mult apoi... Mult noroc în căutarea ta, deși nu cred că vei găsi prin asta ceea ce îți dorești.
Exact,sunt chiar foarte multi dar fetele ori nu ii vad si nu ii gasesc pentru ca sunt ocupate sa se uite dupa neciopliti, barbari si inculti. fete superbe stau cu baieti care nu stiu sa citeasca dar de. daca taticu ia luat X6 unele isi merita soarta
Pai tu stii ce fac femeile cu barbatii care se comporta frumos si sunt respectosi si amabili? Se pisa pe ei. Intr-un final o sa le bage niste scuze de genu' ..Stii, esti prea bun pentru mine, nu te merit.
Esti chiar un tip foarte bun, dar nu mai putem sa continuam. si tot felul de scuze mizerabile. Voi ne-ati schimbat, de aia suntem asa.
Am fost bun, am fost respectuos, am facut o gramada de favoruri, si de la un moment dat am devenit prea bun si mi-am luat-o peste ochi.
Există şi astfel de bărbaţi, trebuie doar să fi tu mai selectivă.
În privinţa respectului, este o regulă: dacă oferi respect, vei fi respectată la rândul tău.
Hehe, ba existam draga mea, numai ca ne este ingrozitor de lene sa mai fim atenti si sa oferim respect femeilor care oricum is mai interesate de cei sus numiti de tine (inculti, neciopliti etc).
De cate ori ai intalnit in viata ta un barbat cu bun simt care sa te respecte, si de cate ori erai mai interesata de "misoginul nesimtit care te ignora"?
Belingot întreabă: