Oamenii au o teama de neprevazut.Astfel din teama de neprevazut au aparut principii.
Exemplu:"Nu mă voi implica intr-o relaţie ca sa evit o noua perioada de suferinţa,,
Tu ai suferit dupa relatia cu acel baiat pe care l-ai iubit.Ai o teama de neprevazut si ti frica sa nu se repete.Majoritatea oamenilor ajung sa se fereasca de ceva ce nu prezinta nici o certitudine ca se va intampla.Nimeni nu poate fi niciodata pregatit in faţa neprevazutului. Neprevazutul este ceva ce nu poti prevedea si doar presupune.Presupunerile sunt flotari mentale care sunt menite mai mult a Incurca decat a ajuta. Ele stau la baza emiterii unor judecati fara substrat real.Cu mintea ne cream evenimentele ce vor urma.Incepi sa-ti imaginezi acele lucruri cand nu iti raspunde la telefon.Incepi sa-ti imaginezi tot felul de scenarii, chiar daca nu ai o certitudine ca sunt reale.
Eu am iubit o singura fata cu adevarat.Am avut o relatie de aproximativ doi ani si totul decurgea perfect pana a murit in accident de masina.''Iarba,, era singurul remediu care imi mai schimba starea de spirit si ma alina.Sunt consumator de trei ani de zile si fumez aproape in fiecare zi.Chiar daca eram constient ca numai pot face nimic si ca nu o sa mai vorbesc niciodata cu ea.Nu am reusit sa o uit si nici nu vreau sa fac acest lucru.Eu consider ca suferinta si tradarea sunt bine venite in viata mea si ma ajuta sa progresez ca om daca le acord interesul cuvenit.Invata din aceste lucruri si treci mai departe. Iubirea de sine nu ii egoism cum il numesc majoritatea oameniilor, este instinct de supravietuire.Nu ai incredere pentru ca te temi de esec si astfel incerci sa eviti riscurile.Invata sa ai un respect de sine.Meriti si ai dreptul sa fii fericita, meriti lucruri bune in viata si te poti descurca cu ceea ce intalnesti pe parcurs.Nu trebuie sa ai aceasta frica si sa incerci sa eviti anumite lucruri.Incredere deplina in oamenii nu poti avea.Ii bal mascat si majoritatea oameniilor isi pun mastile pe fata.Pentru tine nu exista trecut si nici viitor.Traieste racordata la prezent.Traieste clipa si incearca sa profiti la maxim de ea.
Încrederea ți-o recapeți foarte greu.
Încearcă să uiți trecutul că până la urmă cazuri din astea se tot întâmplă.
Încearcă să îți pui încredere mai multă în actualul prieten dar nu absolută, că nici un lucru nu merită încredere absolută!
Cred ca ar trebui sa fii mult mai sigura pe tine dar si pe cei din jur, e greu ca sa nu te indoiesti de fiecare data cand cineva iti spune ceva, si tu te intrebi daca te minte sau iti spune adevarul, ca in fond cei care fac asta nu te fac pe tine sa crezi altceva, aceia vor ca ei sa para altfel decat sunt, sunt persoane si persoane si nu poti avea incredere 100% in nimeni, deoarece nu stii niciodata ce se poate ascunde in spatele unor cuvinte frumoase, eu iti spun sa fii rationala, sa incerci sa judeci limpede in acele momente in care ai indoieli, atunci cand nu esti sigura de ceea ce se intampla in jurul tau este atunci cand ai dubii, incearca cu ajutorul celorlali sa iti recapeti increderea, sau mai bine incearca doar tu sa iti impui anumite "moduri de gandire " si apoi poti vorbi deschis si cu cei in cauza.
In ziua de azi nu trebuie sa crezi pe nimeni... toti i-au viata asta ca pe o gluma. primul lucru este sa crezi in tine si al 2 -lea este alegerea ta - depinde de multe lucruri si situatii astazi te minte si persoana la care te asteptai cel mai putin.dar caraterului ii trebuie si timp increderea nu e un lucru e o emotie. poate ca e mai bine asa, dar in vreme ce e iubitul tau nu trebuie sa iti pese de nimic si trebuie pur si simplu sa ai incredere in aceasta relatie. inainte sa iubesti trebuie sa crezi si sa fii gata pentru orice. succes