"De ce nu ne plac fetele cum le placem noi pe ele?".Pai parerea mea este ca atat fetele cat si baietii au bunavointa de a impartasii sentimentele unul altuia in aceeasi masura.Dar acum depinde de persoana de care te indragostesti. Fetele se indragostesc mai repede, si atunci cand se indragostesc se gandesc la persoana aceea TOT timpul, si nu exagerez cand zic asta.Ele mereu cauta cu privirea baiatul de care este indragostit, si asteapta ca baiatul sa faca primul pas, deoarele lor le este frica de un refuz.Iar baietii se indragostesc mai greu, dar atunci cand o fac poti sa fi sigur ca asa este.Pretuieste persoana de langa el foarte mult, este neindemanatic in prezenta ei, se inroseste, si multe alte cazuri.Deci parerea mea este ca atat baietii cat si fetele au aceleasi sentimente dar in moduri diferite, deoarece nu toata lumea iubeste la fel.Deci nu dispere daca o fata nu te place asa de mult, ai rabdare deoarece va veni si fata pe care ti-o doresti tu.
Cateodata nici nu poti sa stii ce au femeile in cap.Asa sunt ele unele isi ascund acea disperare altele nu.
Da ca noi stim ce aveti voi in cap fiecare persoana e diferita si iti mai spun ceva niciodata sa nu ne mai pui pe toate in,, aceeasi oala" cum am zis fiecare e diferit nu conteaza ca e fata sau baiat
Hei eu credeam ca e fix invers adica voi baietii sunteti aia care nu va aratati sentimentele si care sunteti duri si indiferenti! Sincer eu ca fata iti spun ca noi suntem asa "disperate" desi nu as spune disperate, mai bine zis noi suntem cele care punem suflet si iubim mult, iar apoi apare cate un dobitoc si ne distruge si chiar daca suntem constiente de asta repetam aceasta greseala de multe ori
Ba da, si fetele va plac la fel de mult, poate nu o arata asa ca si voi pe dinafara dar pe dinauntru sunt tot timpul cu gandul la acel EL. Cand vorbiti cu noi, mereu simtim fluturi in stomac si cand ne atingeti parca ne iasa inima din piept, daca suntem aproape si nu vorbim, avem un gol in stomac, cand va vedem chiar pentru o secunda inima ne zambeste, daca va vedem cu alta, pe dinafara nu aratam nimic, dar pe dinauntru suntem complet distrunse. Si fetele iubesc la fel de mult ca baietii chiar daca nu arata asta.
SaRiNoOtZa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
pinguinu14 întreabă:
Anonima17191 întreabă: