| raluca13100 a întrebat:

De ce nu poate face sex un barbat de peste 40 de ani cu o femeie? Dau funda!(povestea este urmatoarea,am o prietena care are tatal plecat in strainatate,iar mama ei este acasa,cand vine tatal ei din strainatate, primele 2 zile poate face sex cu mama ei apoi nu mai poate! Si ea nu intelege de ce? Poate avea tatal ei pe altcineva, e poate bolnav? REPET DAU FUNDA!

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate in alea 2 zile fac sex cat fac altii intr-o saptamansa si normal ca saracul nu mai poate

| ynna93 a răspuns:

Pai poate maicasa ii cere intr-una si saracu om are si el 40 de ani numai poate.
Nu stiu daca se pune problema ca ar avea pe altcineva, daca ar fi asa, n-ar mai face deloc nu?
Si de ce pui tu intrebarile pentru mama prietenei tale?
Astea sunt discutii intime care ar trebui sa le poarte ei, ca deh au atatia ani de casnicie.

| raluca13100 explică (pentru ynna93):

Am pus intrebarea asta fiindca vreau sa-mi ajut prietena cea mai buna

| ynna93 a răspuns (pentru raluca13100):

Cum ziceam problema asta trebuie discutata intre cei doi.

| raluca13100 explică (pentru ynna93):

Da ar fi trebuit discutata intre cei doi dar maicasa s-a scapat sa-i spuna prietenei melechestia asta! Asta e, prietena mea are o familie cam cu susul in jos!

| ynna93 a răspuns (pentru raluca13100):

Nasol.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand de ce vorbesc asa ceva cu copii? ciudat tare, iar la 40 ani poate nu mai are omul chef ca fizic ar trebui sa mai pooata inca