| 94Lucifer94 a întrebat:

De ce nu pot gasi o iubită de varsta mea? Am văzut ca fetele de varsta mea caută bărbați cu 10-15 ani mai mari ca ele, eu având 24 de ani.

31 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Natalia are dreptate, fetele cauta un barbat matur man

| 94Lucifer94 explică (pentru RAY):

Da, dar si eu caut o fată matură. Acum depinde dacă ele asociaza maturitatea cu varsta sau nu.

| RAY a răspuns:

Ioana19sadsoul )))))))))))))))))

| Freya1 a răspuns:

Eu am 24 si iubitul meu 29 nici de cum 34/40.
De ce nu isi iau fetele baieti de varsta lor? Nu stiu, probabil ca nu gasesc unul suficient de potrivit pentru ele sau modul lor de a gandi.Sunt multi baieti ce la 24 de ani mai vor sa se distreze, sa copilareasca si multe fete ce la 24 vor copii ca pe la 30 si. e deja tarziu.

| 94Lucifer94 explică (pentru Freya1):

Dar la fel, unele rămân insarcinate și avorteaza. De obicei fetele care fac copii, o fac pentru a da un motiv barbatului de lângă ele sa rămână împreună, daca se întâmplă înafara casatoriei. Și cu siguranță există acea diferență de vârstă. Cu mine sunt sigur că nu ar face mai nici o fată un copil din dorința lor. De obicei trebuie sa fie o surpriză că au ramas însărcinatewinking

| Freya1 a răspuns (pentru 94Lucifer94):

Unele fac copii si ii avorteaza in momentul in care constientizeaza ca nu are cum sa ii faca un viitor acelui copil, ca nu au venituri suficiente, ca nu au un barbat cerebral si etc nu de buiece ca asa le vine lor.
Nu toate fetele fac copii ca sa isi lege partenerul de ele deci sa nu generalizam.
Daca nici o fata nu te accepta ca iubit inseamna ca ai sigur o problema...

Problema mea e că sunt atras de fetele cu aspect fizic foarte plăcut, genul ăla de fete ''perfecte'', dacă ar fi să mă simt refuzat sau respins, cum zici tu. În rest ca iubită mi-aș dori o fată cuminte, dar să arate acceptabil. Mai mult decât să o iubesc și să țin la ea ca la propria persoană, să o fac fericită cum știu eu mai bine și să îi ofer cadouri frumoase și excursii, eu nu vreau. Toți avem nevoie să ne simțim acceptați și iubiți de persoana la care ținem, in ciuda defectelor. Pur și simplu te minți pe tine că te iubește dacă ea iubește ceea ce pretinzi că ești.

Deci cu alte cuvinte tu vrei sa agheti fete piti siliconate, vopsite etc dar nu ai bani, aspect sau ce le trebuie lor.Iar cand o sa iti faci o relatie o sa vrei una ce sa arate gen piti dar sa fie si cuminte.Nu crezi ca vrei imposibilul?
Te las cu un citat de a lui Coco Chanel : "Iată un paradox: cu cât bărbatul este mai prost şi mai ratat, cu atât pretenţiile lui faţă de femeie sunt mai mari!"
(Nu ma refer la tine e doar un citat)

Întotdeauna am apreciat frumusețea naturală, începând cu ochii, buzele, apoi restul. Cat despre bani, ca orice om, aștept mereu să vină salariul.

Sfatul meu este sa te uiti la tine, la ce ai tu, la cat poti tu si in functie de asta sa iti alegi partenera.
Nu e vorba neaparat de bani multi sau de pretenti exagerate.E vorba ca trebuie sa fi atent la ce poti tu sa oferi din punct de vedere mental, sufleteste, sentimental.Pentru ca daca vi si promiti din start atentie si iubire nemarginita, vacante si cadouri scumpe vei atrage in jurul tau doar persoane ce vor sa profite si cand nu vei mai putea oferi toate astea 100% pentru ca iti spun sigur ca nu vei putea la infinit te vor lasa cu ochii in soare.
Uita-te la tine in oglinda si analizeazate, calculeaza ce ai facut pana acum si cum, ce ai gresit si ce ai facut bine si mai ales ce persoane atragi.Nu mai astepta frumusetea infinita sau perfectiunea pentru ca nu exista, mai fi atent si la persoanele mai simple pentru ca daca asta atragi inseamna ca de nivelul ala esti.

| OldSoul a răspuns:

Nu conteaza ceea ce cauta ele, conteaza ceea ce gasesc.
Poti sa fii si mai tanar ca ele si sa ai sanse daca stii ce sa scoti pe gura.
Trebuie doar sa fii suficient de starnitor cat sa le atragi atentia, dupa, vor uita si ele de varsta si asa mai departe.

Si, cum ar spune si Ray, trebuie sa arati si bine (cat de cat).

| 94Lucifer94 explică (pentru OldSoul):

Nu sunt nici urât nici prost, dar ce spui tu ar funcționa mai degrabă pentru o partidă de sex, parerea mea.

| Plato a răspuns:

Nu trebuie sa gasesti "o iubita", ci sa-ti gasesti iubita, jumatatea, sufletul pereche. Asta poate insemna un proces de durata, nu poti face nimic in privinta-i, doar sa astepti sa va intalniti.

| 94Lucifer94 explică (pentru Plato):

Sufletul pereche e considerată persoana cu care ai cele mai multe lucruri in comun și care gândește pe aceeași lungime de undă. Acum depinde, am avut o persoană de genul dar m-am despărțit recent, din cauza distantei. Uneori dacă o relație nu ține la distanță nu va ține deloc, pentru ca au și fetele o mentalitate, complet diferită de a băieților. Acum înseamnă că nu era sufletul meu pereche sau ca trebuie sa gasesc alt suflet pereche?

| Necunoscut112 a răspuns:

Deoarece fetele de 24 de ani de gandesc la familie sau isi doresc o relaţie cu un bărbat ce le ofera siguranta emotionala si sociala etc. Cu un baiat de 24 de ani e mai greu. Tinerii de vârsta ta trebuie să de concentreze pe carieră si distractie.

| 94Lucifer94 explică (pentru Necunoscut112):

Eu imi doream un copil chiar de la varsta de 20 de ani. Mă durea inima când am vazut un baiat de varsta mea cu 3 copii pentru că îl consider un om împlinit.

| wpetterssone a răspuns:

O iubită nu vei găsi de la primul pas. Trebuie să fii prieten cu mai multe fete, apoi selectează-le și vezi ce fete rămân după ce le-ai analizat comportamentul, și trăirile.
Selectează în continuare și află care are cele mai multe preocupări cu tine. Astfel îți vei găsi o persoană lângă care să îți petreci viața, o persoană care te va ajuta dacă vei cădea, o persoană pe care o vei ajuta când va cădea.

| 94Lucifer94 explică (pentru wpetterssone):

De obicei cam asta ar fi strategia spre succesul de a găsi pe cineva.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru wpetterssone):

Eu nu sunt de acord sub nicio forma cu prieteniile cu fete. Asa risti sa ramai in friendzone

| Elide a răspuns:

Nu m-ai intalnit pe mine?

| 94Lucifer94 explică (pentru Elide):

Nu, nu am vorbit despre subiecte de genul.

| Issabelle6789 a răspuns:

Eu am 22 de ani. Fetele de varsta ta (care sunt cu barbati mai in varsta) cauta o persoana care sa fie matura.Asa cred ele ca sunt ei daca sunt mai in varsta.Eu nu as putea sa fiu cu un barbat ma in varsta.Am incercat dar e foarte diferit...nici nu trebuie sa cauti o fata...vine de la sine totul :-)

| 94Lucifer94 explică (pentru Issabelle6789):

Bine că in ziua de azi e totul dat peste cap, și simți ca prima dată trebuie sa ai terenul pregătit din timp pentru a obține ceva. Acum fără sa cauți, sunt sigur că nu o să tragă universul sforile încât să imi aducă pe cineva pur si simplu. Simt că mă aproprii de varsta căsătoriei, dar mai rău e sa iti dorești si sa simți nevoia de a nu lăsa timpul sa treacă, cu speranța ca vine totul de la sine.

| RAY a răspuns (pentru 94Lucifer94):

Nu e nimic dat peste cap este selectie sexuala cand vine vorba de sexul opus

Păi nici o relație bazată pe sex, dar nici fără sex laughing

| RAY a răspuns (pentru 94Lucifer94):

Daca ar fi cum scrii tu sexul nu ar avea valoare, selectia sexuala conteaza mult

Păi acum or avea asta în instinct, din moment ce zici că contează atât de mult.

| forgottensoul a răspuns:

Salut!

Asta poate depinde de tine sau cercul in care te invarti. esti o persoana carismatica, energetica sau negativist, timid?
Fetele care le descri tu suna mai mult a profitoare, neinteresate de o iubire adevarata, ceea ce nu cred ca vrei!

Incearca locuri noi, alt anturaj poate chiar si online dating.

Success

| 94Lucifer94 explică (pentru forgottensoul):

Ei bine nu sunt eu cu datingul online, prefer să cunosc persoana față in față. De obicei nu iubirea este primul lucru pe care mi-l doresc ci prietenia care sa evolueze spre o relație, e mai palpitant și te poți convinge de mai multe lucruri.

| danielzajmk a răspuns:

Taci uai si da in hoasca lasa iubirile

| 94Lucifer94 explică (pentru danielzajmk):

Hoașcă sau dodoașcă?