La ce a zis cotzobel vreau sa-ti povestesv ceva real sora mea a ramas insarcinata, de la o suparare a pierdut sarcina cu 11 saptamani, asta dupa ce medicii i-au zis ca nu poate face copii. dupa toata istoria asta a doua oara cand i-au zis ca nu mai poate ramane insarcinata, a ramas dupa un an, a avut o multime de probleme cu sarcina si tot timpul asta a fost internata in spital. copilul a iesit foarte samnatos si acum dupa sase ani, nepotica este o frumusete de domnisorica. nu-ti pierde speranta au fost foarte multe cazuri ca ale tale. succes.
Pai trebuie sa iti faci niste analize, sa urmezi un tratament prescris de medicul ginecolog si cel mai important sa nu iti pierzi speranta.am o vecina care a pierdut o sarcina si dupa 3 ani de tratament supravegheat de medicul ginecolog a nascut un baietel perfect sanatos...consulta mai multi medici...bafta multa si sanatate
Bună.
Ai pierdut două sarcini? Ești infertilă, mai exact nu poți duce sarcina până la capăt.
Sub atenta supraveghere medicală și tratament specific al unui doctor ginecolog (te sfătuiesc să mergi la București) poți rămâne însărcinată și să aduci pe lume un bebeluș.
Mult succes.
Pa, pa.
Sunt in aceeasi situatie ca si tine doar ca eu nu pot ramane deloc si nu stiu de ce. si sincer si eu imi pun aceeasi intrebare ca si tine"de ce nu raman"dar eu mam obisnuit cu ideea si nu ma mai gandesc la asta tot timpul