| LoveUbutUdontCare a întrebat:

De ce nu pot rezista baietii foarte mult fara sex de la o varsta? Prietenul meu are 18 ani jumate, si este activ sexual de vreo 2 ani. Eu am mai stat cu el 3 luni, si nu am facut nimic. Acum stau cu el de o luna, si spune ca ii e greu sa astepte foarte mult. Inteleg asta... dar nu imi dau seama exact cum sta treaba. Adica... daca asteapta mai mult de 2, 3 luni explodeaza? Nu stiu, nu mi se pare ceva necesar. Intre noi exista atingeri, si apropieri; dar inca nu am facut-o. Eu am tot 18 ani, sunt virgina, si nu stiu daca vreau ca el sa fie primul. Tin foarte mult la el, dar consider ca daca ma va astepta imi va demonstra ca tine la mine mai mult.
De ce le e asa greu baietilor?
FUNDA

Răspuns Câştigător
| Analytical a răspuns:

Te apreciez pentru modul tau de gandire! ma regasesc!winking si NU, nu trebuie sa faci doar pentru ca el "nu poate astepta"! e totul superstitie, daca te-ar fi iubit asa cum meriti nu te lasa sa-i scapi printr-un raspuns fara gandit prea mult: eu nu pot astepta f mult! de ce isi doreste abia dupa 2-3 luni? el doreste doar sa te "aiba" pe lista lui dupa care o va considera pe cea din stanga-dreapta mai frumoasa sau mai atragatoare! atentie, el isi poate satiface nevoile daca tu i le permiti, dar tu pe ale tale nu esti nevoita sa le satisfaci?! daca nu esti pregatita si consideri ca nu vrei ca el sa fie primul joaca-i feste, atrage-l intr-o capcana si vezi daca doar asta vrea de la tine, sau intr-adevar intr-o luna a reusit sa tina la tine mult incat sa te si respecte! (desi, slabe sanse) oricum, nu fa ceva ce vei regreta mai tarziu, pentru ca crede-maa nu merita! traieste-ti viata cum vrei tu si include in ea pe cine vrei doar tu! Construieste-ti viata exact cum ti-o doresti! sauuu, ar mai fi: el fiind in "experiente" sa-i fie frica ca nu se poate abtine prea mult, si sa nu te insele, ti-o spune. dar rar sunt din astia! eu zic sa-k supui la ceva, pentru a vedea daca te iubeste cu adevarat, si atunci cand esti tu convinsa sa te daruiesti! Asta se presupune ca o faci din cauza ca il iubesti, demonstrandu0i asta prin fapte mai mult decat cele acre pot fi mai evidente! ai grija de tine! si mi-ar placea sa ma contactezi sa aflu si eu la ce metoda te-ai gandit si daca te-am putut ajuta sa meditezi la cuvintele mele! muahhh. :*

| LoveUbutUdontCare explică (pentru Analytical):

Ms. pentru sfat, chiar mi-ar placea sa vorbim, asa ti-as putea explica situatia mai amanuntit, si probabil ma vei putea sfatui mai bine. Daca vrei id-ul meu, tirmite-mi un mesaj te rog.

| Analytical a răspuns (pentru LoveUbutUdontCare):

Buna, nu iti pot trimite mesaj - e privat, te-am adaugat la prieteni. da-mi add si tr un mesaj reamintindu-mi. big grin si vorbim despre ce doresti tu! :*

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Baietilor nu le e deloc greu si pot rezista cat vor. de fapt cat considera ca merita partenera lor. Prietenul tau considera ca tu meriti foarte foarte putin, de aceea te minte ca nu poate astepta. de fapt n-ar nici o problema, doar te santajeaza fiindca are impresia ca esti destul de prostuta sa-l crezi.

| Luori a răspuns:

Asteptarea este un test, deseori. Faci pasul acesta cand consideri ca esti pregatita si ca ai ales persoana potrivita/dorita pentru asta. Nu te iei dupa un anumit termen pe care l-ai auzit cel mai des pe la alte cazuri. Daca baiatul te doreste, respecta, iubeste, te va astepta si nu-ti va veni cu " cat mai dureaza? Uite, eu am cuc, vreau si eu inca ceva " la tine. Fii sincera cu el, fii atenta la gesturile/reactiile lui si nu te juca.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Baietii au mai multi hormo ca fetele.Si in plus noua ne place sa stim ca atunci cand suntem cu o fata se daruie trup si suflet! Asta e o relatie de nota 10, cand te daruiesti cu totul.

| TheBaby a răspuns:

Spune-i sa aştepte. Şi crede-ma te va aştepta dacă el e băiatul ideal, pentru ca la 18 ani trebuie deja să te obişnuieşti cu o "viaţa stabilă". Dacă te iubeşte, te aşteaptă, fără îndoială, dar dacă nu, îmi pare rău să îti zic, dar e doar un obsedat de sex!

Şi nu, bineînteles ca nu explodeaza doar ca asta vrea el de la tine, doar să îl satisfaci...

| alexutzaalitza a răspuns:

Decizia sta in mainile tale dar daca nu vrei sa o faci si el daca chiar te iubeste trebuie sa te astepte cat vei vrea pana cand vei fi pregatita numai sa nu fie unul din acel care vrea sa-si bata joc de tine si sa te lasa dupa. Bafta.

| Flydream a răspuns:

Metabolismul e cel care influenteaza totul...depinde de fiecare baiat in parte.Sa stii ca sunt si fete obsedate de sex, nimfomane.Nu toti baietii sunt la fel.

| didutu_6969 a răspuns:

Ca orice placere placerea sexuala poate da dependenta deci el poate e dependent. Discuta despre asta cu el si explica-i argumentele tale.

| RetardedRacoons a răspuns:

Pentru ca vezi tu, cat sunteti tinere sunteti proaste da apetisante rau, fragede, stramte, umede. Asta e varsta apogeului nostru sexual, pe parcurs ne mai piere cheful iar atunci cand veti vedea ca nu mai sunteti atat de dorite incepeti sa va inchinati la sula ca la icoana Mantuitorului. Dar sa fim seriosi, cine dracu ar vrea sa reguleze o muiere cu sanii lasati, burta, celulita, vaginul uscat si inceput de mustata?

| Rake a răspuns:

Dumnezeu ti-o da s-o dai, nu s-o iei cu tine-n Rai! Nu va mai conditionati prietenii cu pasarica pentru ca veti ajunge sa spuneti ca va vor doar pentru sex cand de fapt, singure reduceti relatia doar la sex! Cand o femeie nu poate oferi altceva decat sex, normal ca barbatul de langa ea doreste doar sex pentru ca nu are altceva mai bun de oferit. Daca pui pret pe virginitatea ta si nu simti nevoia sa o faci cu el, rupe relatia, da-i si lui libertatea de a avea o relatie normala cu o fata care il doreste si stai u si asteapta sa intalnesti un baiat care sa starneasca dorinta in tine si cu care sa iti incepi povestea ta de dragoste. E deosebit de gresita si periculoasa premisa ca iti va dovedi ceva (orice) daca te asteapta.

| fredon a răspuns:

E pacat daca ai stat pana la varsta asta virgina sa nu mai rabzi putin si sa te daruiesti celui cu care vei ramanne toata viata

| RetardedRacoons a răspuns (pentru fredon):

Mai frate e un amarat de himen nu Racla Cuvioasei paraschiva, ce atata daruinta, o sa schimbe cel putin 5 sule pana la cea langa care se va decide sa-si petreaca restul vietii. Important e sa nu regrete decizia, restul e cancan.

| LoveUbutUdontCare explică (pentru RetardedRacoons):

Nu o sa schimb 5... te-ai inselatwinking

| RetardedRacoons a răspuns (pentru LoveUbutUdontCare):

Chiar te rog sa ma tii la curent!

| LoveUbutUdontCare explică (pentru RetardedRacoons):

Inca sunt in grafic? Wow… am gasit comentariul tau dupa atatia ani, si sunt mandra sa iti spun ca nu ai avut dreptate✌? #peace… Se pare ca nu toate suntem la fel!

| Anytaamarie a răspuns:

Parerea mea sincera este ca prietenul tau te santajeaza intr-un fel, fara ca tu sa iti dai seama.Intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui nu este ``Adica... daca asteapta mai mult de 2, 3 luni explodeaza? `` ci daca se merita sa te culci cu un baiat care dupa doar o luna de zile (in conditiile in care tu esti virgina) iti spune ca e greu sa astepte.Asta inseamna ca nu te iubeste pentru ca atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva poti astepta si o mie de ani, numai sa stii ca esti alaturi de persoana iubita.In plus,daca el si-ar dori o relatie de viitor cu tine, ar fi dispus sa astepte mai mult, avand in vedere ca si peste 1 an si peste 2 tot te va avea, iar si peste 10 tot veti fi impreuna.Asa ca, nu te grabi si mai asteapta cel putin inca, cateva luni daca nu vrei sa regreti si daca iti doresti sa ai o amintire placuta cu prima ta experienta sexuala! pupici