anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu pot sa am orgasm cand fac dragoste cu iubitul meu normal si pot doar daca ma mangaie cu mana

7 răspunsuri:
identitate
| identitate a răspuns:

Poti sa ai doar orgasm clitoridian sau sexul normal nu dureaza suficient timp pentru ca tu sa ajungi la orgasm. Ajuta-l stimulandu-te singura cu mana in timp ca faceti sex normal sau alegeti pozitia in care poate sa o faca el si spune-i sa o faca.Prima varianta e mult mai usoara si mai excitanta pentru tine.happy Daca isi simte ranit orgoliul pune-l sa faca pasi.happy
Cu limba e mai placut decat cu mana...si daca tot nu merge altfel nu ar strica un "bonus".

| multimoak a răspuns:

Pentru ca ti se pare mai excitant daca esti mangaiata cu mana.Fiecare avem deliciile noastre

| rockirm a răspuns:

Eu spun sa aveti mai multa rabdare cu preludiul. incercati sa comunicati mai mult. si pana la urma care e problema ...important estea ca e prezent la apel (orgasmul)

| eugem35 a răspuns:

Pentru ca asa a crezut creierasul tau ca este bine mai incercati si alceva alte pozitii

| bblock69 a răspuns:

Sincer... poate nu se pricepe sa te satisfaca!
Trebuie sa-i spui ce-ti place si cum iti place, incercati noi pozitii; arata-i cum sa te satisfaca!
Invata-l cum sa-ti ofere orgasm dupa orgasm...
Numai impreuna veti putea invata ce este aceea dragoste...implinita!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti-a ramas de cind te masturbai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are penisul mic probabilbig grin