| Melissa_7514 a întrebat:

De ce nu pot sa iubesc? am încercat...credeţi-mă. Simt cum mă sting încet încet iar nimeni nu poate să facă nimic. Îmi lipeste ceva dar nu apare. Vreau să iubesc dar ceva nu mă lasă. Toţi m-au dezamăgit, toţi pe care i-am plăcut. Ce e de făcut? Cum să-mi eliberez inima?

Răspuns Câştigător
| aandreea27 a răspuns:

Buna draga mea.Capul sus! Nu fi trista! Ai sa intalnesti la un moment dat iubirea adevarata.Nu putem alege pe cine sa iubim.Totul vine de la sine, cand nici nu te astepti. Poate pana acum ai simtit ca te indragostesti. Dar e o diferenta enorma intre a fi indragostit si a iubi. Nu-ti fa griji, o sa ajungi sa iubesti. Fiecare dintre noi are pe cineva pus deoparte. Poate in cazul tau inca nu a aparut acea persoana care sa te faca sa vibrezi.Multa bafta!

3 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

In primul rand pune-ti in ordine gandurile, sentimentele. inca nu ai intalnit persoana care sa iti puna capac, sa te faca sa simti acest sentiment atat de puternic. ea va aparea atunci cand o sa te astepti mai putin. nu ai de ce sa iti faci griji.

| Lucky_9459 a răspuns:

Daca ai mai putin de 16 ani mai asteapta pana treci de pragul de 16 ani atunci vei gandi mai limpede si vei cantari fiecare baiat dupa dorintele tale si il vei gasi pe cel potrivit care nu iti va frange inima.
vei iubi in curand
winking
simt asta

Bafta ma anunti si pe mine cand o sa incepi sa iubesti pe cineva cu adevarat

| blanche a răspuns:

Iti zic eu no inkerca sa iti eliberezi inima, mai bine s no iubesti...asa eram si eu inainte no avm nikio trebuie ca iubirea, nu puneam suflet in relatii si in cele din urma am inkercat sa iubesc sh a mers, dar pana l urma m-am ales ca inima ranita...asa ca d atnk am decis doar s imi bat joc d baieti sh asta o fac in numele tuturor fetelor, care au suferitwinking