| mihai2000 a întrebat:

De ce nu pot sa-mi gasesc jumatateacrying oare chiar asa de ghinionist sunt sad

22 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu iti face griji ca undeva sigur se afla o fata care sa se potriveasca cu tine, sa o iubesti si sa te iubeasca, nu iti pierde increderea si speranta, vei vedea ca atunci cand te astepti mai putin vei da de o fata potrivita pentru tine, nu fi pesimist, vei vedea ca totul va fi bine!

| Razvan a răspuns:

Cand ramnanem fara explicatii dam vina pe ghinionraised eyebrowsPoate ca nu ai sarutat destule broaste pana sa o gasesti pe printesa, poate ca trebuie sa-ti imbunatatesti "tehnica"hee hee

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

De ce te grabesti, sigur o sa apara cand te astepti mai putin.

| simoSTAR a răspuns:

Nici eu nu mi-am gasit jumatatea...inca...dar stiu ca o sa imi vina si mie randul.nu dispera...lucrurile bune se intampla cand te astepti mai putin.invata sa ai rabdare, iar atunci cand iti vei intalni jumatatea sa stii sa o apreciezi happy

| deeea28 a răspuns:

Se zice ca omul sortit apare cand nu te astepti. Nu am crezut asta, mai ales ca il asteptam mereu de cand ma stiu, dar a aparut exact cand nu ma asteptam, exact de la cine nu ma asteptam. Nu dispera, incearca sa iesi cat mai mult, cu fete, cu baieti, nu conteaza, fa activitati, stai pe net, mergi la fotbal, orice, nu poti sa stii de unde apare. Si chiar daca mai ai relatii care nu merg, nu te dezamagi, gandeste-te ca intr-o zi, va veni cea potrivita, doar trebuie sa ai rabdare. Succes

| Ana_6509 a răspuns:

Poate trebuie sa astepti sa te gaseasca ea pe tinehappy

| georgiana a răspuns:

Nu ai gasit biletul norocos...mai cauta!

| Corinne a răspuns:

Nu te descuraja. o sa-ti gasesti jumatatea cand o sa te astepti mai putin.incearca sa intalnesti si sa vorbesti cu multe fete. apoi restul vine de la sine.
Bafta!winking

| EUSIATIT a răspuns:

Nu dispera ce tie scris,, acea persoana nu a ajuns la tine. probabil mai ai de astyeptat. nu dispera nu a venit timpul. nuami cu credinta si optimism ve trece peste tot. dar am o curiozitate .citi ani ai?/? esti .batrin.scuze?/? eu nu cred,, ok mai vb

| Liada a răspuns:

Nu cauta... jumatatea ta va aparea tocmai atunci cand e astepti cel mai putin...bafta

| daminushh a răspuns:

Avand cati ani? Te grabesti ..ca sa ce?:-s

| dragosvalcea a răspuns:

Nu esti ghionist.Doar ca nu ai cautat unde trebuie.Mai ai rabdare si o vei gasi.Garantez.

| blunts a răspuns:

Pai depinde cum te proti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi poate ai cautat cealalata jumatate. Cauta si u jumatatea care face un intregwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare isi gaseste jumatatea, mai devreme sau mai tarziu.ai rabdare ca ai s-ao gasesti, nu forta! Ce e al tau e pus deoparte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ma numesc Irina si am 19 ani sunt slaba harnica draguta blonda foarte macheata vrei sa fi cu mine.Descriete

| Eugen_Gagyi_1985 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sant an trecere pe la tine contact genius4hai@yahoo.com da-mi unmeil

| mimi_4822 a răspuns:

N-o cauti unde trebuie!

| stavgiku a răspuns:

Pai...cred ca o cauti rau...si nu unde trebuie...

| Aurelian12345 a răspuns:

Da vreau

| Aurelian12345 a răspuns:

Da vreau dar fa-ti cont si lasa-mi mesaj si vorbim mai mult acolo

| Savu_Decebal_1980 a răspuns:

Ce sa zic eu.am 33 de ani si sunt singur.din pacate fara perspective de relatie cu cineva...

Întrebări similare