Se numeste squirt.
Nu trebuie sa iti fie teama atunci, daca va cunoasteti de atata timp.
Pai nu prea cred ..ca ne simtim foarte bine impreuna si suntem foarte deschisi unu cu altu..ne putem permite orice fantezie...insa cind ajung la acest moment nu mereu insa ma opresc
Prietenu ini face masaj si ma pregateste bine..si mereu vrea sa-mi faca pe plac si ma intreaba cemi place si ce nu ...de multe ori cind vrea sa se joace cu clitoru eu nu-i dau voie ..senzatia e prea mare nu pot suporta
Ok..si cum sa scap de senzatia ca vreau la veceu..de multe cand vine acel val de placere am parerea ca vreau la viceu si ma opresc
Wc
In timpul cind trebuie sa dau drumu...am senzatia ca de fapt vreau la veceu..si mereu ma blochez...ns ce de fapt e pe aproape :
Am citit ce reprezinta squirtul...asemanator..insa nu inteleg e de bine sau rau?
E de bine, stai linistita. Ejaculezi un fluid doar
Uff.acum mai stau linistita.ca apoi mi se parea ca ceva nu-i normal...ce atitea ori vreau la baie
Apropo, de senzatia aia nu o sa scapi dar cativa stropi de urina acolo, nu strica, doar vezi sa nu ii faci un goldenshower.
Mdea. am citit ceva despre faptul ca putine dintre femei pot avea acest squirt.da nu stiu dac vreau asa ceva cu toate ca e unicu meu partener si imi permite sa ma simt destul de libera si sa fac ce vreau in timpul actului sexual.dar totusi
Se numeste squirt.
Nu trebuie sa iti fie teama atunci, daca va cunoasteti de atata timp.
Chiar daca am relatii cu una si acceeasi persoana aproape 2 ani.si suntem foarte deschisi si ne permitem orice fantazie so indeplinim.in sens ca suntem foarte deschisi in planul sexului si foarte apopiati.
si totusi nu sunt relaxata destul?
Buna Alina,
E ceva care nu te lasa sa te relaxezi, poate ti-e teama.Problema ta e de natura psihologica si doar intr-un coment nu pot sa iti explic sau sa te ajut cu vreun sfat, nu am detaliile necesare, pe care sunt sigura ca nu vrei sa le expui in public
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: