| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

De ce nu putem anumite persoane? Adica stiu clar ca nu pot fi cu persoana respectiva, toti mi-au spus ca as face o greseala sa fiu cu el, ca nu ma merita. Stiu si eu asta, ca de pe urma lui numai probleme am avut, m-a tratat foarte urat. Stiu ca si daca as mai insista ar putea sa existe o impacare, dar el nu se va schimba cu nimic. Am prieten, am tot ce vreau si parca tot la cel cu care nu pot fi ma gandesc. Multi ma intreaba ce am vazut la el... ca e mai mare ca mine cu 10 ani(are 26 de ani), bine nu pot sa zic ca arata, de comportat se comporta foarte urat si totusi el e inima mea. Cum pot trece peste el? Ceva sfaturi. Deci am prieten dar ma omoara regretele si intrebarile de genul cum ar fi fost daca?

A fost o perioada in care-l uitasem si acum mi-au revenit sentimentele. Si ce am eu cu el nu sunt amintiri(Ne-am vazut doar de 3 ori si am avut multe discutii al telefon, sunt vise si presupuneri). Ma doare ca nu-l pot uita. Ar fi o solutie sa mai incerc sa fiu cu el? As scapa astfel de regrete? Sau sa incerc sa-i fiu amica? Simt ca o sa innebunesc intr-o zi, eu practic traiesc doar din vise si stiu ca nu e bine. Nu mai suport crying

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Ce am vazut eu...mai ales la relatii.Ca de multe ori facem ``greseli`` si apoi incercam sa scapam de ele. El, la cei 26 de ani a realizat ca esti mica, si pur si simplu a ales sa renunte.Probabil nu s-a implicat nici prea tare de la inceput, dar pe tine te-a atras faptul ca e mai mare, mai matur, etc.
La 26 de ani isi cauta o femeie nu o fata. O realtie intre voi 2 nu ar duce la nimic.Si ce rost ar avea astfel sa suferi tu?
da-o naibii de amicitie, nu mai cauta sa te apropii de el.Nu ai sa iti faci decat singura rau.
Trebuie sa il uiti, in timp, dar ai grija in perioada asta sa nu faci ceva la repezeala.De genul sa il cauti.

3 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Gaseste-ti un prieten de varsta apropiata! Te-ai vazut cu unul de trei ori si, gata, ai facut o obsesie pentru el?! Ca si cum ai vedea Titanic de trei ori si te-ai indragosti de Di Caprio! Hai, fii mai serioasa, ai 16 ani nu 12!

| Nykwtza a răspuns:

Nu te-ai gindica ca daca tu o sa prietenesti din nou cu el ce o sa fie!?! Dexchide ochii bine si vezi cine este el, crezi ca daca te-a facut sa suferi odate, de doua ori no sa o faca si pe a 3, 4, 5 sh tot asa! El sa fi tinut, si sa te fi iubit cu adevarat nu avea sa se poarte asa cu tine...asa dur! Sa vezi ca peste o vreme o sa-l uiti! Gaseste ceva ca sa faci, ca sa nu te gindesti la el! ei bine te vei gindi 1 luna-3 dar peurma vei realiza ca ai procedat corect!
sper ca te-am ajutatwinking

| BlueHusky a răspuns:

Hmmm ultima data cand am "ajutat" pe cineva cu o problema asemantore m-am ales eu cu una... daca gasesti "solutie" da-mi si mie "antidotul" ca sa il dau mai departe! Ms