| maadaaa a întrebat:

De ce nu scap de acnee?cryingcrying Am o acnee urata sub barbiecrying Nu pot scapa de ea! Mi-am inceput viata sexula si tot nu am scapat de ea (ca asa se zicea, k ai acnee si ca nu ti-ai inceput viata sexuala)! cum pot sa scap de ea?crying! voi, daca ati fost in situatia sa aveti acnee "urata" ce ati facut? pls rasp! multumesc

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Copil fără minte. Ce treabă are viața sexuală cu acneea?
Aceea este o infecție a pielii de cele mai multe ori, este prezentă la perioada de pubertate.
Mergi și consultă un dermatolog.
Pa, pa.

| superdorex a răspuns:

Uite aici ceva sa te ajute:
http://night-club.ablog.ro/......osuri.html

| lolly a răspuns:

Doamne e doar o superstitie ce spui tu. Face parte din pubertate aceasta acnee. Iti trece la vremea potrivita. te dezvolti e normal ca organismul sa reactioneze asa.winking Incearca skinoren, mi l-a prescris dermatologul, pui doar pe cosuri, ca altfel iti arde fata.(are un acid puternic care usuca cosurile, insa nu trebuie intins pe toata fata poate iti raman pete, doar pe cosuri, sa duce din roseata aia, folosesc si eu.)

| NevastuicAaA a răspuns:

Si eu am probleme cu cosurile happy. Acum cateva zile am citit pe net despre un unguent care se gaseste doar la farmacia veterinara cu care trec cosurile. Multi au spus ca au scapat.Eu nu pot sa iti garantez, pentru ca si eu mi-am cumparat acum cateva zile, si trebuie sa te dai cam o saptamana. Unguientul se numeste Mibazon si nu costa tare mult (eu am dat 8 lei ). Sincer se vad ceva resultate! Inainte de a te da trebuie sa te speli bine cu apa si sapun (este foarte important! ).
Sper ca te-am ajutat.
Succes!

| piticutz a răspuns:

Pai am avut si eu dar mi-au trecut.Incerca crema brevoxyl si desigur seara si dimineata foloseste ivapur pentru curatare (un sapun special pentru fata).Si daca vrei poti lua intr-o saptamana in fiecare zi cate o pastila de Doxicilina(un antibiotic)pentru. a diminua secretia de sebum(chestia aia alba de sub pielea inflamata)dar nu iti recomand pastile deoarece la unele persoane nu le prieste.Cel mai sigur scapi cu crema care ti-am zis si sapun. Efectele o sa le vezi in maxim o saptamana.Si intr-o luna o sa ai rezultate.

| Dragunov a răspuns:

Fiecare suntem diferiti du-te la dermatolog. Si in legatura cu sexul nu a schimbat mare lucru!