Femeile nu sunt dominate de instincte. Femeile pot gândi lucrurile mai la rece. Și femeile dezvoltă astfel de sentimente dar le pot controla mai mult căci nu sunt la intensitatea celor ale bărbaților. Din punct de vedere hormonal suntem diferiți.
Pentru ca din moment ce alegi ca un baiat sa iti fie prieten si atat, nu simti atractie fata de el. Poti simti cel mult un sentiment de apreciere, fraternitate, dar iubirea dintre doi parteneri sigur nu exista intre prieteni.
Pentru că îi consideră doar prieteni. Tu știi ce înseamnă friendzone? Înseamnă zona de doar prieten, nimic mai mult. E cum ai avea tu un prieten băiat de exemplu, ai putea simți ceva mai mult de prietenie? Eh cam așa și la ele. Nu am dat exemplu de fată că mă aștept la orice de la tine.
O fi lipsa sexului? atractia fizica? ce anume produce iubire oare in mintea unei fete?
Nu stiu, Ray. Am o durere de cap si nu prea gandesc la oras asta. Dar, iti spun ca, daca nu iubesti o persoana, sa ii spui. Nu sa il tii asa cu bombonica.
Corect, ce ai facut de te doare capul?
Am luat curent...ma bag la patut. Noapte buna!
Nb,vise placute
Danke!
Pentru că nu te consideră mai mult ca pe un prieten, oricât ai încerca să fi cu ea.