. nu cred ca o sa-l mai difuzeze. . ca mereu da altceva in locul lui. asa a fost si cu jake si blake.
Eu nu-s sigura dar de obicei cratii astia dao numai panarame la tv asa a fost cu Naruto, au dat doar pana la ep 50 si ceva si dupa nu au mai dat. nu-i asa ca-s cretini. si mie imi place nini dracu sa-i ia pe idiotii astia. acu eu zic ca naruto nu s-a mai dat nu ca nu l-am vazut pe tot si in plus nini are vreo 118 ep cred cam asa 100 sigur are
Cred ca il da luni sperrrr.io is fan si la mine in clasa jumatate se uita eu fac plangere la disney daca nu il mai da! Poate o sunat careva acolo si o zis sa nu il mai dea
Nu cred ca se mai difuzeaza pana dupa vacanta intersmestriala vom vedea de lunea viitoare...
Intrati pe www.ninidisneychannel.wordpress.com. Un site pentru toti fanii Nini din Romania.
Dragi fani NINI, Eu sunt o fana foarte mare a serialului NINI la fel ca voi si am aflat ca este o pauza intre capitole de aceea NINI nu sa mai difuzat, problema este ca nu stiu cand va incepe iar dar ma gandesc ca poate dupa vacanta noastra semestriala. O iubesc pe NINI(Florencia Bertotti) si pe TOMAS ( Federico Amador) si le sta bine impreuna ei sunt impreuna si in viata reala pentru ca sau indragostit pe parcursul serialului NINI. Dabia astept sa inceapa iar ca nu mai suport sa astept. pupici.
Conform unui articol aparut pe protvmagazin.ro telenovela Nini va reveni in luna martie in grila de programe la Disney Channel cu un nou sezon. Asa ca trebuie sa va inarmati cu rabdare si sa asteptam revenirea frumoasei telenovele.
Sall
am vazut azi dimineata in 12.o3. 2011 ca luni la 19:00 pana la 8:30 este nini jur uitati-va pe disnei chanel daca vrei mai multe detalii contact bogdan_neghirla@yahoo.com daca aveti dolce dati dublu ok si dati sa mearga in nainte si vedeti ca luni apare ca ii nini jur eu de abia astept sa va :X:X:X:X :*:*:*:*:*: