S-ar putea sa fii frigida. Sau din oarecare alte motive s-ar putea sa ai alta orientare sexuala.
Wow...asta poate fi pentru ca esti prea mica si nu esti pregatia, in acest caz ar trebui sa lasi baietii pentru cand vei avea 14-15 ani.Alta posibiliatate ar fi ca nu este un baiat potrivit, ca nu simti nimci pentru el, esti cu el doar pentru ca e "cool", pentru ca toate prietenele tale si rad de tine ca tu nu ai? atunci nu e bine si asta ar putea fi motivul. A avea un prieten pe care sa il iubesti este atunci cand tii la el nu din obligatie sau din trend!
-a mancat ala ceapa sau usturoi
-esti nesimtita (nu simti)
-esti pe invers
Una din trei.
Poate pentru că nu'ţi place băiatul cu care te săruţi. Când o să găseşti pe cineva care să'ţi placă cu adevărat totul o să ţi se pară minunat
Inseamna ca ai o problema. Ce face acel baiat iti baga limba in gat la propriu? Ce e asa de scarbos intr-un sarut? Si nu simti nimic atunci cand te saruti ca nu o faci cu persoane pe care o placi sau nu iti place de persoana respectiva si o faci din obligatie.Succes
Nu am auzit asa ceva pana acum, dar imagineazati gura lui ca pe o piersica si poate o sa iti faca placere dupa
Mie mi se pare foarte placut, dar cum a spus si Shine. Nu mi se pare nimic scarbos, depinde la ce te gandesti tu in timp ce te saruti cu cineva
Pai deea...cred ca acel baiat nu stie deloc sa sarute, da deloc iti baga limba prea adanc in gat si stiu e neplacut...
HappynewCenusa întreabă: