Sunt baieti si baieti um sunt si femei si femei nu putem generaliza (( din pacate defectul barbatilor de multe ori au doar problema ca nu stiu cum se exprima iubirea ( si asa noi credem ca ei nu sunt instare ( de asa ceva.
Sotul meu este atunci excepie as putea zice ca e the best of. dar asa cred ca gindesc toate nevestele despre sotii lor ( sau asa ar trebui.))
Pentru ca pentru ei mai important e sexul...intai sex si apoi iubire...sau daca faci sex cu el te va iubi, asta cred majoritatea adolescentilor din ziua de azi,... ei trebuie invatati sa iubeasca, sa se ataseze si sa arate, ...asta cred eu pentru si eu tot de nesimtiti am dat,...
Ei cred ca le merge asa pana la nesfarsit, isi dau seama dupa ce o pierd ca nu au pretuit o indeajuns si atunci in general e prea tarziu
depinde si de varsta pe care o au baietii atunci cand sunt tinerii nu se gandesc decat cu totu si cu totu la altceva nu la iubire.
Nu sunt toti baietii la fel, nu toti isi exprima sentimentele... poate ca baiatul pe care l-ai intalnit tu a fost si el la randul lui dezamagit si nu m-ai vrea sa-si exprime sentimentele, sau nu stie cum sa-ti arate asta... din cand in cand sunt si cazuri fericite
Eu sunt baiat si nu pot spune ca stiu ce inseamna iubirea, poate putini dintre noi stiu asta si la fel de putin stiu sa arate ca iubesc...consider ca totul sta in sacrificiu, trebuie doar sa sacrificam un pic din timpul nostru pentru a ne gandi ce iubeste persoana iubita si prin indeplinirea unor mici dorinte totul va decurge foarte bine!
Pai baieti nu sunt toti la fel unu vreau numai sa faca sex cu tine si alti sa fie si cu tine si sa fac sex cu tine. eu una am patit-o k un baiat alex prima oara eu nu tineam la el si acum s-a intors roata, cand vreau sa ma sarut k el sau sa ne impacam el imi zice. vrei sa facem dragoste? oara de ce imi zice asta
Nu e vorba numai de baieti. Dar ce inseamna iubire? Mai stie cineva? Dumnezeu este iubire, prin urmare cine nu il iubeste pe Dumnezeu cel mai mult, nu se iubeste nici pe el insusi, cu atat mai putin pe altcineva. Oamenii nu se mai iubesc, ci se urasc.Pentru ca dracii nu mai sunt in iad, ci pe pamant si in oameni. Fugiti in munti!
Una din cele mai mari greșeli in viață este să presupui că toți din jurul tău gândesc si acționează ca tine.Pretențiile pe care le avem de la cei care ne înconjoară, distrug in noi aceea "siguranță" care ne permite sa reacționăm într-o cunoștință de cauză oarecum anticipată printr-un al saselea simț. Atunci când acționezi pretinzând ca lumea sa prețuiască automat aceleași valori ca și tine, adu-ți aminte ca nu ai garanții, nu te lăsa surprins de imperfecțiunea gândirii umane, într-o lume imperfectă. Permite-ți să visezi, pentru că asta te va propulsa, dar nu te lăsa dus de val, din când in când trezește-te din vis, pentru a lua pulsul lumii in care trăiești, și dacă visul tău este destul de puternic, poate vei reuși să schimbi ceva.
Lory orice baiat iubescte o femeie in felul lui, fie ca arata sau nu, fie ca greseste sau nu. dar oricum ei stiu ce inseamna iubirea, acum depinde si de baiat. daca este un gen de baiat care nu este prea trecut prin viata si este doar pentru el, nu prea ar stii ce este cu adev iubirea... dar intotdeauna baietii ajung sa iubeasca la randul l or pers de langa ei daca ea chiar ii face sa o iubeasca... Oricum nu fi trista caci baietii iubesc si ei, dar depinde de baiat.
Pai uni baietii nushi dau seama ce simt numai atunci cand pierd... dar si ei au sentimente... sa nu crezi ca ei nu sufera... dar sunt unii care nu merita nici macar sa fie salutatzi... pentru ca deja nu se mai pot numi oameni :-( :-(