Dumnezeule! Asa de mic si cu intrebari care ma lasa muta . Nu cred ca se produce asta pentru ca tu esti inca un copil. Nu vrei sa iti traiesti copilaria?
Lasa ca mai cresti si atunci nu o mai poti opri. intre timp fa o pauza pana mai incolo
Ma contrazic pe toti deoarece eu ador biologia si am studiat multe si scrie clar ca la 12 ani inainte de a intra in pubertate apar ejacularile precoce. Deci el are sperma doar ca nu este bogata in spermatozoizi si e in cantitate mica
Mai copilas. eu cred ca nu sti pe ce lume traiesti.sa sti ca ai uimit multa lume cu intrebaile tale de ****. paintii tai stiu ce faci? Vai de curu tau. ai socat si inca vei soca...scuza-mi limbajul dar ma uimeste postia ta :-s cand iti revine mintea inapoi posteaza alte intrebari.sa sti ca toti asteapta
O doamne... cate intrebari aiurea poti sa pui . Aici exista doua explicatii: ori inca nu produci destula sperma ca sa iti "dai drumul", ori nu stii cum sa faci sa "tasneasca". Dar nu mai bine astepti sa faci si tu macar ani de buletin inainte sa te preocupe lucruri din astea? Sau macar nu le mai posta aiurea pe net, ca nu atragi decat mila, serios...
Bai frate...voi sunteti nebuni? eu am 13 ani am dat o singura data la... si mi-o tasnit de nu mai stiam cum sa o opresc.de atunci mi firca sa mai dau. poate ramai impotent nabule.trb ta da are mai multe efecte negative.