anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce numai exista Dragoste Adevarata?
Sa existe iubire intre 2 oameni chiar daca tipul nu are destui bani.
Daca nu are destui bani nu ii este fetei respective pe plac, deoarece ea cauta unul cu bani, studii superioare etc.
Relatiile in ziua de azi se intemeiaza pe interese daca baiatul are servici bun/bani, chiar bunuri materiale. Aproape la majoritatea nu chiar majoritatea mai sunt si exceptii dar rare.
Sunt numai fete materialiste, nu generalizez dar majoritatea sunt in Romania poate chiar si in Intreaga Lume.
Mai exista dragoste adevarata? Eu personal cred ca NU

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sorry baiete, dar si dragostea trece prin burta...
Poate sa-i placa la o fata de un baiat de'aci pana la cer si inapoi, dar daca el ii un terchea-berchea, fara servici, ea tot se trezeste si cauta pe unul care sa poata sa sustina familia.

| ELD a răspuns:

Asta e ziua de azihappy Majoritatea fetelor profita de baieti, in unele cazuri se ajunge prea departe si barbatul ii cumpara fetei masina, vila si tot asa si maine o vezi cu altu` si masina daca i`a dat`o[i`a facut`o cadou, pa, ramane a ei]. Si se da mare cu averea ei :masina, casa, ceas de 5 milioane ...asta e ziua de azi, asa a ajuns societatea, e prea tarziu sa se schimbe oamenii, dar nu imposbil.

| Molly1 a răspuns:

Nu sunt chiar toate asa...

eu am un iubi si efectiv ma adora :X il iubesc enorm si el pe mine si am face orice unul pentru altul... el nu are atatia bani cat am eu.adika are o stare financiara buna dar nu chiar ca a mea.si cu toate astea il iubesc si el pe mine:X

| Daniella13 a răspuns:

Salut. Da-mi voie sa ma prezint deoarece mi se pare din cate spui ca sunt pe cale de disparitie laughing glumesc. Totusi sunt incantata sa-ti spun ca iubitul meu nu are masina, bani, studii superioare, fite, par placat, haine de firma etc etc. E doar un simplu om, cel mai bun prieten al meu de acum ceva timp pana in prezent. Eram simpli prieteni si timpul m-a facut sa realizez ca e ceea "ce caut", ce am nevoie in fiecare zi. mult timp de atunci. Iubitul meu e exagerat de bogat: are sute de cuvinte frumoase sa-mi rosteasca, miliarde de clipe sa-mi daruiasca. E CEL MAI BOGAT, de asta l-am si ales!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da stiu dar acum oamenii sau schimbat vor mai mult si nu se iubesc cu o iubire adevarata ci se iubesc pe bani. nu toti, mai sun inca specii cu bunul simt ce se iubesc cu adevarat

| Bambus a răspuns:

Eu sunt o fata sincera hai sa iti explic sunt si fete materialiste eu una nu sunt ca ele eu am fost indragostita de un baiat cu bani desi eu nu iubeam banii lui ci pe el ca persoana caracterul sau de baiat bun, finut asta ma atras la el. Deci eu una sunt printre fetele care nu umbla dupa bani, dar ai dreptate sunt fete in lumea asta care cauta numai baieti cu bani sa le intretina ca ele nu au o situatie buna.